Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Просинаюсь від дивних звуків в кімнаті, відкриваю очі і бачу як моя однокімнатниця кудись тягне наше трюмо. Я з просоння питаюсь - "ти куди?",маючи на увазі куди вона тягне його, а однокімнатниця - "привіт, сорі що розбудила, на пари!". Я прозріла, навіщо їй на пари трюмо і як вона його буде в інститут тягнути... Потім виявилось що нікуди вона його тягти далі не планувала, просто помада впала і потріно було якось дістати.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Стою на зупинці ввечері і чекаю свою маршрутку. Бачу їде, ще й майже пуста, заходжу, сіла, і тут заходить одна знайома. Чудово знаю що вона живе в іншому напрямку ніж я. Кажу:- Привіт. Це куди ти так пізно ввечері їдеш в мою сторону? -Додому. А ти куди також пізно їдеш? -І я додому. Я на неї скоса і вона дивно дивиться на мене. Виявляється що мені привидився номер 217А коли насправді їхала 26. Взагалі не подібні номера, і я до сих пір не можу зрозуміти як я так прокололась зайшовши в зовсім іншу маршрутку. Ще й була впевнена що то моя знайома помилилась, поки не перепитали водія куди він їде.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Прочитала "Мистецтво бути дурною" замість "дружиною"...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зранку збираюсь, льоки навела, вдягнула нову спідницю, наготувала чобітки. Щоб не змерзнути в ноги, натягнула моднючі жовтезні шкарпетки з смайликами Виходжу з хати, закриваю двері. Прибиральниця якраз миє сходи, каже :"файні шкарпетки, такі весняні" дивлюсь, я випадково замість чобіт взула короткі черевички. Добре, що така неземна краса не приїхала на ділову зустріч
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Не знаю чи по темі , але напишу. Захотілось мені в похмуру погоду випити ароматного чайку . Запалила газ під чайником і пішла в іншу кімнату. Сиджу і думаю, чогось він довго не свистить піду но гляну. Заходжу на кухню - дивний запах, ніби щось горить. Думаю , все, горить дно чайника. Глип під чайник, а там газ не горить! А я,монтелепа, запалили під порожнім баняком , який стояв з боку. Як результат - спалила баняк! Не туди попала, то мені в жилєтку треба було, ото затуркана.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Але я затуркана... Ходжу по хаті і шукаю свою спідницю. Думаю, де ж вона могла бути.. Може, у ванній залишила... Ну була ж тут, на кріслі висіла, ну куди пропала... А спідниця ж на мені!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні в хатніх тапочках в магазин пішла. Оділась, намалювалась і пішла, пройшла півдороги і думаю чого то мені в ноги холодно, не вже мої улюблені черевики трісли, я на ноги -а там мої пухнасті тапочки Поза вчора подзвонила подружка, вона навчається на тій самій спеціальності що і я навчалась, ну і звісно що всі мої конспекти перейшли їй у спадок. Запитує вона мене - що таке "фрактал". В мене очі круглі, бо ми такого не вивчали, але останні півроку я цікавлюсь фракталами (ну щось схоже на хоббі, бо я їх ще ніде не використовую, а просто зацікавила одна стаття і понеслось). Ну я їй прочитала коротку лекцію що то таке і питаю, а для чого воно? Та ти цілу лекцію з тими фракталами написала. Ми тут з одногрупниками сидимо вирішуєм що то таке, бо те що видає гугл ніяк не можна повязати з лекцією. Я в шоці О_О! Після півгодинного цитування мого конспекту виявилось що я на тій лекції замість факторіал писала фрактал і на 4 сторінках жодного разу не вжила слова факторіал
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а навіщо прямо СЛОВО писати "факторіал"?? то ж є значок, що значно прискорює написання лекції.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) тому що в "умовних позначенях" моїх конспектів "!" - потрібно звернути увагу, може бути на модулі, не повністю дописано, потрібно довести. ну і ось такий запис : "! можна розписати використовуючи якийсь там закон" виглядало не зовсім зрозуміло
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні вирішила зварити борщ, але капусту забула купити.. дивлюся в холодильнику є синя капуста, думаю,о, капуста як капуста, дам в борщ..)) Вийшов синій борщ , добре ще мала заправку до борщу, то вона трохи перемалювала його в бордовий колір.. загалом дивно то все виглядає))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вчора забулась буряк кинути. Варю борщ і думка промайнула що щось забула, подумала що цибулі і моркви не треба, значить все в порядку. Також домашня заправка трішки кольору добавила, але точно то не був червоний. Чоловік подивився в тарілку і питає що саме я зварила: борщ чи суп? От тільки тоді я зрозуміла що незрозумілий для мене колір все через відсутність буряку!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Всьо мені гаплик Читаю назву теми "Робот- проктолог..." "Робот-порохотяг - помічник по господарству чи модний девайс?"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Прокидаюся вночі з якимось тривожним відчуттям. Кілька хвилин прислухаюся і не розумію, чому не відчуваю рухів дитини. Починаю аналізувати, коли відчувала останній раз, думаю, що треба терміново до лікаря. Потім повертаю голову і помаленько прозріваю: та, що мала би штовхатися в животі, солодко поцямкує збоку і вимагає цицю. Згадую, що дитині вже 3 тижні, а мені, певно, пора лікувати голову.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю назву теми "Порадьте новачку у в"язниці" .Думаю, чи то люди з Майдану готуються, чи що, мало лі. Має бути у в"язанні. Все, пора мабуть спати.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читала вчора пізно ввечері статтю про корисне харчування, дисбактеріоз і т.д., і прочитала про корисні бактерії: лакто-бактерії і лібідо-бактерії (замість "біфідо"), цікаві були б ці мікроорганізми
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я прочитала фітожаба...уявила собі цей засіб для волосся...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) "Танцюють усі ( 1 2 3 ... Остання сторінка) UnLikE Нині 14:47 від natorella " Треба мені в санаторій. Читаю назву теми, останній допис - natorella Думаю, певно дівчата організували якийсь конкурс і нині танцює natorella
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ха-ха, а я ще прочитала по-іншому чисто випадково. В слові "Фітожоба" поставила літеру п. Смішно і грішно, а головне стидно
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щойно назву теми "Перукар у Львові" прочитала як "Помер у Львові"... Даа, уявила темку...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) цілий день прожила твердо переконана, що нині свято Анни і бідкалась, що не можу ні попилососити, ні попрати, а дуже треба за тиждень навести в хаті лад , і чоловікові повезло, бо завдяки цьому "святу"))) цілий день відлежався на дивані, а не шурав ванну, а ще в шафі мав перескладати навіть Люді Людвіг написала зі святом , бо в неї доня Аня. ой, пора мені на заслужений відпочинок, мабуть