Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Just me

Just me Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Читаю: куплю спіральку "Весела жирафа". Ого, думаю, які в нас спіральки з"явилися з такими цікавими назвами...:girl_blush2:

А то ж було
    :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

3. Gorgona

Gorgona Member

Сьогодні мені однозначно в цю тему ))) Чи то я погано виспалась, чи так розмістились планети над моєю головою, але провали в пам'яті маю конкретні. Пішли з дитиною гуляти і одночасно зробити корисну справу – вдома нема цукру.
    Взяли кілька гривень в кишеню і поплентались гуляти. Зайшли в найближчий до нас магазинчик, чемно відстояли чергу, а коли та сама черга пійшла вже до мене, я починаю розуміти, що забула … чого прийшла :scratch_one-s_head:. Намагаюсь зосередитись, але розумію, що можу думати лише про те, що зараз на мене всі витріщаються. Головне не панікувати! Починаю розглядати вітрини, сподіваючись, що зараз побачу, те що мені потрібно. Тааак… олія є, хліб – маю, спеції - ні, Боже, поможи! Зараз згорю!» :blush:. Відчуваю, що червонію зі швидкістю світла. Продавець вдруге звертається до мене «Ну…визначились?». Розумію, що тьотінька всередині кипить :girl_devil:. Роблю довгу паузу «Ииии…дайте мені ….300 гр вівсяного печива» (ляпнула перше, що "впало в око"). І думаю собі – нафіга мені то печиво? Я ж його навіть не дуже люблю :biggrin:. Ще трохи погуляли ми з Владом, погодували якогось собаку нашим печивом. Заходимо додому і мене осіняє «БАлін!!! Точно!!! Нема цукру!!!». Затуркана на всю голову!!!

4. Holly

Holly Moderator

Вдягаю малого після купання. Одягаю одну шкарпетку, а іншої нема. Облазила всю кімнату, під ліжком, розклала диван, потім відсунула його. Перетрясла всю постіль, ніде нема. Хоча перед тим весь одяг наготувала. Починаю нервуватись, бо то одні з двох пар шкарпеток, які не сповзають. Інші щойно кинула в кошик з пранням. Ну, думаю, нема що робити. Одягну ще раз "брудні". Зла стягую з ноги ту одну шкарпетку......а під нею інша, така сама. Весело, то все дійство зайняло годину

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Щойно перечитуючи список непрочитаних тем натрапляю на : " Продам архітектора для вашого помешкання".. Як це? Вже архітекторів продають?. Перечитую , а це "Поради...":):girl_haha:

6. Margot

Margot Well-Known Member

прочитала тут в щоденниках тунець кохання замість тунель кохання. Перше, що прийшло в голову то особливий рецепт (типу афродизіак)

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

невиспана та затуркана(
    прочитала шашлик за 50 грн(замість шалик) і вже була готова дзвонити до чоловіка
    Що кому в голові, а мені мясо:girl_wink:

8. Яська Березнева

Але я нині затуркана...
    Їду в маршрутці і бачу на вулиці багато дітей шкільного віку. Думаю, що таке, чому вони всі не в школі, прогулюють масово, чи що... Аж потім згадала, що канікули почалися.:girl_haha:

Вулиця Політехнічна - прочитала як Гіпотетична, а плеєр прочитала взагалі як Гітлєр...
    Ото цирк на дроті з понеділка)))

9. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Я така сьогодні затуркана , що в свій вихідний день прокинулась в 5 ранку (як завжди на роботу ) , вдягнулась , висварила чоловіка -що забув мені будильник поставити - в відповідь почула - "Ти що здуріла - ти ж сьогодні вихідна "
    Це вже повний капець - запрацювалась ))))

10. Gorgona

Gorgona Member

Знову сюди. Сьогодні куховарила і дуже вже мені заважали мої коси . Знайшла якусь червону гумку і на чубку заплела симпатичну "пальмочку". А враховуючи, що так мені було дуже зручно - то я і забула, що так дибількувато виглядаю :connie_pull-pigtail.
    Прийшов ввечері чоловік з колегою по роботі (віддати якісь документи). Я дуже привітно їх зустріла. Бачу той мужчина так щиро сміється до мене, думаю, сподобалась чи що :rolleyes:? І поки той самий колега дивиться в папери, мій муж тихенько нахиляється до мене і каже: "Зачіска!". Я критично його оглядаю і відповідаю:"Нормально!". Він посміхається і знову вперто повторює:"Зачіска". Мене вже то почало м'яко кажучи трохи злити. Думаю - та забембав зі своєю зачіскою. Знайшов час перейматись зовнішнім виглядом. Там і зачіски нема, стрижеться ж майже на лисо. І я з такими "металевими нотками" в голосі відповідаю:"Та нормальна в тебе зачіска!" Його відповідь мене опустила на землю:"Та в мене то нормальна, а в тебе трохи дивна". Мамочко рідна! Якби ж можна було провалитись під підлогу :girl_blush2:! Той мужичок більше не міг приховувати, що моя зачіска дуже його повеселила - і він просто розреготався. А я скромно опустила очі додолу, тихенько зняла свою червону гумку і подумала, яке ж я дурне! Завжди маю звичку глянути на себе в дзеркало, перед тим, як відчинити двері. А сьогодні чомусь того не зробила.
    Після такого веселого знайомства, той мужичок ще й на каву залишився. Сподобалось видать :biggrin:.

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я не перевела годинник в нас в кімнаті. Мали в нас сьогодні прийти аналізи взяти зранку, я така чемно встала в 5-30, почистила зуби, попила водички, захожу на кухню - а там 4-30:girl_emo: Я то думаю чого чоловік так на мене дивно дивився.

12. Яська Березнева

Наклалися мені назви тем одна на одну і прочитала: у чому спить ваш дерматолог... :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

13. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Зайшла у ванну і в темноті мацаю, шукаю включатель, десь за хвилину доходить, що світло включається на коридорі :girl_haha: :girl_blush2:

14. Яська Березнева

Щойно замість "Я така затуркана..." прочитала "Я така

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Кажу, все, треба на пенсію йти...

А Яна каже: та тобі ж усього 31 рік!
    Теж затуркана, бо мені 34.
    Але все одно приємно))

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

вчора повернулася від батьків, поклала малого спати і чекаю чоловіка. А його щось довго нема, але на мобільний не дзвоню, щоб не відволікати, якщо він вже в дорозі додому за кермом. Сиджу, переживаю, проходить пів години і до мене доходить - він не може бути за кермом, бо сьогодні я брала машину і вона стоїть припаркована мною біля дому :)

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я реально затуркана - підлила всі вазонки мінералкою.:girl_mad:

17. Яська Березнева

18. vchitelka

vchitelka New Member

Знов шукала ключі. І знов знайшла в замку в дверях зі сторони вулиці (вчора там залишила). Ввечері івранці обшукала всі шафи/комоди, бо не могла знайти крем, який пообіцяла форумлянці. Виявилось, що я його мамі подарувала. На телефоні якимось чином заблокувала вхідні повідомлення від сина. Ось воно, працювати без вихідних :sad:

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прийшла до мене сусідка (дівчинка 9 років) і каже, пішли викУпаємо песика. А в них десь 2 тижні тому собака помер, я стою в ступорі і думаю, для чого того пса викОпувати? Питаюсь, для чого? А вона мені, ну бо по ньому блохи скачуть. В голові намалювалась картини, викопуємо собаку і вибираємо ще живі блохи, стало моторошно. Віка розуміє що зі мною щось не то і розказує, яке гарне цуценя приніс тато, але в нього блохи і треба покупати. Я ще хвилин десять сміялась, правда так і не призналась з чого:)

20. La esposa

La esposa Moderator

Цілий день нині в топі тема "Автомобільні прибамбаси". А я весь цас читаю її як "Анальні прибамбаси". Мдя....