Відповідь: Відкрита велика жилєтка Затурканість і загальмованість, як на мене, трохи різне. І не відомо що гірше
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Дивлюся сьогодні на Янині іграшки - і така гарна лежить, велика, м"яка, чистенька (випрана), лапки такі гарні... Тільки щось Яна нею не бавиться... І питаю Яну: чому ти не бавишся своїм Альфом? Яна питає: а де той Альф? Я думаю, приколюється, чи що. Як можна його, такого великого, дивлячись в упор на нього, не бачити? Кажу: ну он же ж Альф сидить такий великий! Дитина далі не бачить, де. Я беру його в руки і подаю Яні: ну ось же він! Яна малость офігєла і каже: мамо, то не АЛЬФ! То ШРЕК! От стидуха, люди добрі... Так спозоритися... Переплутати Шрека з Альфом... Я сплакалася від сміху... ********* Так, я сьогодні якась невмєняєма. Гілка "Що привело Вас на Посиденьки". Я читаю: "Що привело Вас до модератора".
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Да-с. Сьогодні таки не мій день. Полізла в холодильник за чаєм.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зато сьогодні таки то ваша тема. Я вообще під-столом як читаю цю тему, тут навіть смішніше, ніж в хіхоньках
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Чоловік уже знає, що коли я ввечері заходжу в Посиденьки, обов"язково буде 5-хвилинний дикий ржач.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я нині вранці переглядала скарги на дописи й випадково вліпила штраф не тій форумлянці за допис, якому вже цілий рік. Добре, що вона то з гумором сприйняла й спитала, що то за таке запізніле прибирання. Все, більше о 9-ій ранку скарги переглядати не буду, не раніше 10-ої!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я на кухні побачила, що коробка з чаєм стоїть на столі і вирішила чемненько поставити її в підвісну шафку... Наступний усвідомлений момент: я замисленно намагаюсь запхати в шафку... баняк з гречкою!!! Баняк туди ніяк не хоче, бо й не може, а чоловік на те все дивиться і чекає, чим то все закінчиться))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я часто свою і Даркову щітки плутаю, і зубні пасти також. То собі на Даркову щітку пасти витисну, то йому на свою. Або даю йому своєю пастою зуби чистити. Добре, що він вчасно каже мені, що я помилилася. А ще колись замість мусом для волосся намастилася лосьйоном для тіла. І часу на друге миття не було.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щойно по ходу читання ДП два рази відмітилась!!! Побачила в мережі Ameli і пишу їй в ПП. Приходить відповідь, що мабуть з кимось зплутала... Порпаюсь в отриманих повідомленнях - таки сплутала! З.....Амели!!!! Друга серія: занесло мене подивитись, яку то дублянку продають. Дивлюсь на оте все і щось мені муляє... Реєстрація: 09.09.2008 Звідки Ви: Львів Дописів: 597 Дякую!: 1,228 Подякували 1,437 раз в 305 дописах Карма: 1452 [+/-] Дублянку натуральну жіночу Стан практично ідеальний. Розмір - пише XXL, але трохи зменшений, десь на 46-48р.На ріст 160-170 см. Ціна : 1450 грн., торг. Дійшло... Не співпадає!!!! Чому там зверху 1452, а нижче - 1450! Рука вже було потягнулась дві кармочки відняти, що б було так симетричненько!Дурдом!!! Пора спати!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Таки пора. Некорисно до пізньої ночі за компом сидіти, потім спиться погано й відчуття, що відпочила нема. Я кілька годин до сну за комп взагалі не сідаю. І затурканості завдяки тому поменшало також. Краще спати стала. Вибачайте за офф.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Коли я намагалася дотягнутися мишею, аби стрілкою вимкнути монітор, тоді точно знала, що перепрацювалася. Тільки я не зразу усвідомлювала, чого ж то так важко той монітор вимкнути.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я згадала, як в мене один час стояло два компютера, один біля одного, ну і відповідно дві клавіатури і дві мишки, два монітора один біля одного. Так я працюю мишкою на одному, а потім мені треба було щось на другому і я тією ж мишкою тягну вправо, мишко з монітора пропал, а на другому не появляється, а я тягну тягну і думаю, чого ж вона там незявляється?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А в нас на роботі в кабінеті два телефони внутрішній і міський. Я майже кожен день по внутрішньому набираю місто і злюсь чого не з"єднує. Або на автоматі набираю мобільний мужа-а дзвоню в справах не до нього, він бере трубку, я представляюсь хвилин п"ять пояснюю що мені треба і т.д він на іншому кінці то слухає і потім каже-кохана, піди відпочинь. Я стаю зла як пес. причому разів по три в день...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В нас вихід в місто через дев"ятку,а моя співробітниця має внутрішній номер 102! так от набираю я 9 102 і уявіть - в трубці "міліція слухає" а я "а Віру можна?" потім до мене дойшло,що я зробила!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я памятаю як ми пожартували з татом моєї подруги. Він дуже любив анекдоти різні і ми йому кажем: є така служба ноль-двадцять, там розказують анекдоти, дзвоните і замовляєте. Він дзвонить і каже "розкажіть мені анекдот про сантехніка". Три рази звонив, поки йому "культурно" не розказали.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зі мною теж часто трапляються "затуркані" історії. Хліб у холодильник і чіпляння нагрудника 5-літній доні замість 3-річного синочка (і вона дивиться на мене великими очима) - то для мене звично.. Якось, коли ще ходила в школу, пішла в гості до коліжанки. Вже виходимо (разом ходили на музику), дивлюся, у неї в коридорчику крем лежить. То я й намастилася. Прийшла на музику - а щоки палають-горять, плями утворилися червонезні і пекучі. Вчителька питає, що таке?!? Потім коліжанка реготала з мене цілий день - з'ясувалося, що то в неї лежав крем ДО ВЗУТТЯ!!!!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) зранку смажу налисники....і неможу зрозуміти що не так, ніби і тісто добре, і не пилипають ,....після третьогот зрозуміла- я обсмажувала тільки одну сторону і одразу витягала на тарілку)))))))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Моя регулярна затурканість:відцідити компот через ситко (над умивальником),забувши поставити каструльку під низ.Відповідно лишаюся без компоту.Отак постійно.Вже чесне слово треба якесь нагадування вішати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Кажу щойно: ну, виключаю я холодильник... Мала виправляє: не холодильник, а комп"ютер...