Я - шопоголік!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Mazerati, 12 Жовтень 2009.

1. Ляксандра

Ляксандра Well-Known Member

Відповідь: Я - шопоголік!

ех, а я не можу пропустити магазинчика з білизною та косметикою....із сєріїї ПАКУЙТЕ ВСЕ!!!!!! Так я - шопоголік!

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

От хто ніколи не вилікується від шопоголізму, то це гамериканці.
    http://nnm.ru/blogs/a92/chernaya_pyatnica/#cut
    Добре, якби решта могли тим не заразитися, бо то направду нездорове. Звечора займати чергу, аби вранці накупити купу барахла...
    І то, що дорослі, що діти. Подивитися в ті очі - провалля.

І лізуть по головах, переступають через тих, хто впав... Без допомоги швидкої не обходиться.

3. poputochka

poputochka Well-Known Member

Я теж шопоголік. Люблю довго ходити, вибирати, розглядати, ціни прорівнюю, і обов"язково куплю "что-нібудь ненужноє". Нема грошей бродити по базарах і магазинах - йду на секонд. Знайти щось прикольне - аж якийсь мисливський азарт просипається. Однозначно не можу пройти мимо взуття і дитячих речей. А написи "розпродаж" або "знижка" притягують магнітом.
    Розумію,що це дурниця- але настрій піднімає

4. Юстуся

Юстуся Well-Known Member

А я не пропускаю жодного магазину з рукоділлям і таких як "Ідеал"(що біля памятника Грушевського)там надзвичайно приємні продавці,і дуже гарні подарунки, сувеніри не такі як у всіх:girl_in_love: і "Деко"(що в Єпіценртрі)

5. Nanochka

Nanochka Well-Known Member

і я шопоголік....в стандартній формі: завжди мало джинсів-платтячок-кофтинок і т д....а якщо на магазині пише -50%-70% то починається "і тут остапа понесло":girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    рятуюсь вже описаним методом тримаючись подалі магазинів "очі не бачать - серце не болить":girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    хоча часом і це не допомагає...є чудове досягнення людства - інтернет, де можна найти те що сподобається на фото і потім носитись з тим фото в голові і думкою шо маю найти саме таке...і не важно шо воно вже надцяте по рахунку :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

6. Chereshka

Chereshka New Member

думала що всьо маю, але коли зайшла в ТРЦ і там прошвендялась по магазинчак моя душа стала тривожна і нерврва, і я зрозуміла мені тре дуже багато, почалося тринькання грошей, і ооооооооооо в мене знов все є що треба, а тепер думаю а воно мені тре?. так я шопоголік

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Признаюся чесно, я шопоголік...
    люблю щодня щось купити або собі або доні, хоч навіть якусь приємну дрібничку.... здається це притаманно жіночій природі.

8. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Так, і я-шопоголік. А ще я люблю дивитися, дивитися, міряти, а мій хлопець завжди каже "ну давай, купуй вже", а я собі думаю, може шось ліпше знайду)))
    Одним словом біда зі мною!!ОО, а ще буває стою перед вибором то чи ось це, і так може продовжуватися довго))):girl_crazy:

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

о! а в нас цілих два шопоголіки... і чоловіка і мене з грошима з дому випускати не можна... а чоловік ще й має дурну моду купувати речі "бо вони гарні", а з чим їх носити? останнього разу приволік мені з Києва набір біжутерії із кристалами сваровські на рожевих ниточках. гарні як холєра, але з ЧИМ їх носити?:girl_cray:
    з появою малої мене переклинило на дитячі речі: мама питає чи будем вікдкривати "бутік від Саші"?:girl_crazy:
    словом, у двокімнатній квартирі дві шафи і обидві тріщать:girl_flirt:

10. Kalina

Kalina Active Member

І я шопоголік, не можу без покупок, а деколи куплю і дивуюся нащо мені це требе:girl_sad:

11. Відповідь: Я - шопоголік!

Як гроші є--я ШОПОГОЛІК!!!!А як грошей нема----ГОЛОШОПІК...:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

:girl_haha: В мене так само.... А ще помітила за собою, що останнім часом постійно замовляю щось через інтернет... постійно кажу собі, що це в останнє, але втриматися не можу....

13. viltis

viltis Well-Known Member

а я не шопоголік....я--маньячка!!!!! і головне, собі, то не так ....( все думаю, що ще схудну, і вже тоді куплю)...а от Ярчик....в нього вже на цю весну-літо : з 10 пар взуття ( різних кольорів), 5 пар джинсів, купа іграшок ...і взагалі, муж казав, що або я роблю чистку того всього , або вчуся літати:haha:)( бо вже нема де ходити:)

14. iriwa

iriwa Особлива мама

і я теж така :sad: +1 до шопоголіків

15. Відповідь: Я - шопоголік!

Я теж шопоголік, добре, що нас багато, економіка України не пропаде:girl_haha:

16. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Теперішння криза класно лікує від такої хвориби!!!!!!!!!

17. Anaid

Anaid New Member

Це точно,як чоловік нормальну роботу мав купляла все підряд.Пів року вже без тої роботи,то і я собі збилася з того:girl_crazy:

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дівчата, приймайте і мене до себе! Я інколи сама себе за те не люблю, що не можу втриматися від якоїсь покупки.:girl_cool: Шмоток стільки що вже нема де складати, а я як завжди не маю в що одягнутися. Як побачу щось у магазині, на базарі чи в інеті, так поки не куплю - не заспокоюся! Але якби справа була тільки в одязі, мені треба ВСЕ, або як то кажуть"ще пригодиться". Я вже переконалася, що мені йти у світ з більшою сумою грошей не спеціально за чимось, то те саме, що положити гроші на лавочку, коли на дворі вітер! Змете! Ех... і як боротись самій із собою?!:girl_in_dreams:

19. Harmony

Harmony Member

Ой і мене на таке часом тягне, а останнім часом всі гроші що візьму з собою в місто зникають. Щоб боротися з тим записую всі свої витрати,потім щоб глянути на тверезу голову і щоб стидно стало......

20. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Ой,ця хвороба....:girl_in_dreams:
    На днях отримала грошикі,на які не розраховувала,і все....."раздайся море".Накупляла від і до.:girl_curtsey:
    єдине тішить,що лишилось розуму розтринькати решту у салоні на личико і тіло,бо речей і косметики достатньо.:girl_haha: