Я - шопоголік!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Mazerati, 12 Жовтень 2009.

1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Я - шопоголік!

От я вже 2 чи 3 тиждень мучусь що хочу собі щось купити, а незнаю що, і ніби все є, нетреба скуповувати купу одягу, але якоїсь обновочки хочеться.От вже хотіла йти, а то дощ падає, чи ще щось ось так 3 тиждень. А коли ще була студенткою то коли б нейшла на базар то без трусиків нейшла додому, незалежно чи я щось ще купила чи ні. Ну тепер якось тої хвороби нема.

• Подобається Подобається x 7
  2. Ніка

Ніка Well-Known Member

а я знаю!!! ги-ги!!! :girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
  3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ооооооооооо споріднені душі:D:D:D
    мій чоловік має приступи реготу як ото чи позимніє чи потепліє і чує ту святу фразу, шо? завтра в гості? нема в чому йти:D

• Подобається Подобається x 10
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Шопоголізм, інакше - оніоманія- це хвороба. (Хто не знає англ - там є рос, просто лінк неправильний зберігається)
    А ми просто весело і з користю проводимо час:)

Останнє редагування: 13 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ОГО!!!! головне, шоб наше
    не перетворилось в ту хворобу...я аж задумалась після вашого допису...

• Подобається Подобається x 4
  6. Зорянівонька

Та ні, це насправді психічна хвороба, так як і клептоманія чи клаустрофобія... Думаю нам вона не загрожує:)

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також таким грішу. Куплю собі щось а потім жалію його носити.:girl_crazy::girl_crazy:

8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

мій чоловік має приступи реготу як ото чи позимніє чи потепліє і чує ту святу фразу, шо? завтра в гості? нема в чому йти

В нас те саме!!!!!!!!!!!!!!+100%
    Навіть,вже відбулась розмова:"Олюся,може ти краще переглянеш свій зимовий гардероб?Бо,хтось недавно казав,щоб поличку ще одну в шафі зробити." І,що я мала відповісти,крім::o:confused:girl_flirt::girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 6
  9. yaskrava

yaskrava Active Member

І у мене така ж хвороба. Ну не можу я не купити собі ту кофточку, а ще й на скидці. Завжди понабираю одягу, йду міряти, а вголові думка: " Я тільки поміряю, це ж не значить що буду купляти....тільки поміряю..."
    Ага а при примірці виявляється, що все так гарно лежить, і що місце для тієї кофтинки(джинсів, шортиків, курточки) САМЕ на мені і у моїй шафі....
    Еххх і так набирається, вже дві шафи забиді, та не тільки на полицях а й на підлозі. :girl_in_dreams:
    Але та хвороба швидко проходить, коли грошей в гаманці немає. :girl_wink:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой біда з тими шафами. Я вам хочу сказати, що то просто вони їх замаленькими роблять!!! Я помаленько чоловіка витісняю, ну принаймі його мешти в нашій шафі місця не мають. Там три ряди моїх.:girl_claping::girl_claping::girl_in_love:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Стаття про шопоголіків. :girl_crazy:

В США обиженные шопоголики разгромили магазин за шутку о распродаже

Полиция американского штата Огайо арестовала шутницу, из-за неуместного юмора которой граждане учинили настоящий погром в магазине одежды. Женщина объявила покупателям, что оплатит все их приобретения, поскольку ей на голову якобы свалилось богатство.

В результате неудачного розыгрыша магазин верхней одежды в столице штата Огайо - Колумбусе - подвергся настоящему разграблению, передает Associated Press со ссылкой на представителя полиции Майкла Дикинса. Виновницей массовых беспорядков оказалась 44-летняя Линда Браун, которая обманула покупателей.

В минувший вторник легкомысленная дама специально наняла лимузин, на котором и подъехала к магазину Burlington Coat Factory. Внутри торгового центра она громко объявила, что оплатит все покупки стоимостью до 500 долларов. При этом она сказала, будто бы выиграла в лотерею полтора миллиона долларов.

Находившиеся в магазине покупатели немедленно устремились к кассам, причем охотников до бесплатной одежды прибывало все больше, так как обрадованные люди звонили друзьям и родственникам. В итоге внутри Burlington Coat Factory скопилось около 500 человек, а еще тысяча "страждущих" толпилась снаружи, пытаясь попасть внутрь. Кассиры выбивали чек за чеком, и спустя примерно час Браун заявила, что едет в банк за наличностью.

Когда женщина вернулась с пустыми руками, в магазине поняли - чеки никто не оплатит. Одновременно покупатели осознали, что их оставили без бесплатных пальто. На смену бурной радости от "халявы" пришла обида. После этого в здании универмага начался бунт, для подавления которого пришлось вызвать около двух десятков полицейских. Последствия погрома побывавший на месте курьезных событий следователь полиции Стивен Нейс сравнил с разрушениями от печально известного урагана "Катрина".

Добавим, что многие покупатели благополучно скрылись из магазина вместе со своей добычей. Найти этих "счастливчиков", устроивших погром, полиция не надеется.

Браун сдал полицейским водитель лимузина, который тоже решил, что не получит 900 долларов за свою работу.

Теперь арестованной Линде Браун предстоит пройти психиатрическую экспертизу. Между тем, до сих пор не ясно, выиграла ли она какие-нибудь деньги в лотерею, или это тоже является плодом воображения застрельщицы беспорядков на почве шопинга.

12. Holly

Holly Moderator

А я не шопоголік... Маю одні джинси, одні чорні класичні штани і капрі. Пару светрів, які сама зв"язала, декільа спідниць. Плаття нема жодного. Декілька раз йшла за платтям, але не могла знайти такого, щоб підходило за всіма параметрами. В мене проблема в іншому - мені шкода тратити гроші на одяг та інші речі (крім продуктів та речей для дитини). Бувало йшла за штанами, обходила весь південний і нічого не купила.

• Подобається Подобається x 5
  13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

а я шопоголік!!!:girl_cray:в мене постійно появляється бажання купити щось(не важливо що,просто купити)бо хочу все мати й одразу...:umbrage: іноді мучуся через це,бо покупляю різні непотрібні речі і не знаю що з ними робити...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 8
  14. Аліса

Аліса Well-Known Member

У мене це теж манія, прямо непереборне бажання інколи щось купити, ну щось не щось, а якусь собі шмотку то точно, або дітям чи чоловіку, коротше, лиш би щось купити...Жах.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ох, А я вчора примітила дві пари зимових чобіт (і ше одні маю вдома). Так хочеться купити...:girl_cray: Борюсь з собою, але певно таки куплю дві пари...

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я шопоголік, але недолюблюю магазини, особливо наші.
    Як маю поганий настрій то йду щось собі купую. Дойшла вже до того, що краще купити одну річ, але дорогу і добру, а не купку але ГЕ:girl_smile: Наскільки дорогу, писати не буду, щоб не перетворити допис на "Ярмарку тщеславия" :girl_smile::girl_smile::girl_smile:
    Найвдаліші мої покупки - це коли проходила мимо - побачила - купила. Бо як щось треба - то ніколи не знайду того, що хочу. Ще дуже люблю ходити на закупи з чоловіком, він якщо щось собі шукає, то довго і основательно, а я попри нього собі купу чогось гарненького прикуплю.
    Маю пунктик на косметиці, взутті, побутовій хімії, торбах і дитячих іграшках:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  17. Iskra

Iskra Well-Known Member

купила собі нині....купальник :girl_flag_of_truce: :girl_curtsey: :girl_crazy: :girl_claping: :girl_in_love:
    принесла додому, поміряла - такий гарний!!!! але нащо він мені??? зима надворі, до літа далеко, та й маю їх стільки... але ж він таааакий гарний... :girl_in_dreams: :girl_in_love: :girl_claping:

• Подобається Подобається x 7
  18. Tasia

Tasia Well-Known Member

Читаю цю тему, і щиро заздрю:). Бо я настільки не шопоголік, що перед походом в магазин в мене псується настрій за пару днів, особливо якщо треба одяг вибирати чи косметику. Я тому і в"яжу і шити почала, бо мені в 100 разів легше собі зв"язати, ніж знайти в магазині. Мій "не-шопоголізм" до того дійшов останнім часом, що я і нитки до в"язання в одному-єдиному магазині біля свого будинку купляю, і то знаючи, що там не найкращий вибір і не найнижчі ціни:). За покупками йду зі списком і купляю тільки по списку і по порядку. За одягом і взуттям - тільки в відомі мені магазини, і якщо щось перше підішло -відразу одягаю, в ньому йду, і навіть не дивлюся на інші...
    Одним словом, самій противно, тьфу! Цікаво, шопоголізм можна в собі виховати?:)

19. Зорянівонька

о, я поки закуплялась на Південному і була обмежена фінансово, теж ненавиділа ті походи. А зараз - тільки би з дому випустили:)

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а я шопоголік, мені б тільки тіво, як вони там кеш, мані-мані, та побільше... Дуже люблю ходити по магазинчиках, дивитися на гарні речі. Навіть секонди дуже люблю, там також таких гарних речей можна нарити, от шкода що мало там всякого добра для дому (всякі лампи, підноси, свічники і т.д) я таке дуже люблю. От ходжу і зразу собі уявляю, як би то виглядала наша кімнати, якби там таку картину, чи такий килим пристелити. А одяг... Одним словом "мнє таблєточку от жадности да побольше, побольше..."