Я поправилася і мені байдуже!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Лютий 2009.

1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Я поправилася і мені байдуже!

я теж так думала :) але поява ваги на те не повпливала

• Подобається Подобається x 6
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Знаєте, вигадую собі будь-що, аби приховати справжнісіньку причину - лінь.

• Подобається Подобається x 10
  3. odree

odree Well-Known Member

от воно де собака зарита :) по собі знаю
    то все мине, прийде час і все повернеться в норму ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Tasia

Tasia Well-Known Member

ох, мені і ваги не треба...
    В мене є інший прискіпливо-контролюючий інструмент - сантиметр!! Я в"яжу весь час, тому він постійно під руками валяється, міряю ним - і все відразу ясно. Мене чомусь зовсім не лякає те, що показує вага, от сантиметр - то є річ!!:xaxa:

5. Arinka

Arinka Well-Known Member

і я, давно хотіла електронні:xaxa:
    мені подарунок сподобався

• Подобається Подобається x 1
  6. Натуся

Натуся Well-Known Member

А я на день Валентина:ninja::ninja::ninja:...Ну але то ж сама замовила...:ninja::)

• Подобається Подобається x 2
  7. bora

bora Well-Known Member

А мене мамка так налякала в свій час тим, що внутрішні органи при похудінні опускаються і потім проблеми з родами (вона на собі випробувала), що я ніколи в житті на дієту не сідала. Здоров"я таки дорожче. І звісно не переймаюся тим питанням взагалі. Лише зайвий раз не спокушаю себе жодними "перекусами", в т.ч. тістечок і печивом (вважаю для себе це непотрібною їжею). Але от спортом займатись тре - бо пружність, свіжість шкіри жодною дієтою не досягнеться!
    Уявлення не маю, до речі, скільки після цієї зими важу:)

• Подобається Подобається x 8
  8. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

Найкращий спосіб похудання-не переїдати. І дієт не потрібно. Їсти все. І бажано не ввечері (після 18-19). Легко говорити, а як тяжко втриматись, щоб щось недокласти в тарілку.

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я до вагітності активно займалася спортом, харчувалася мало і правильно, важила 57 кг при рості 168 см, під час вагітності прекрасно чулася, ходила на гімнастику і ще тиждень до пологів бігала по різних інстанціях, оформляла документи на новопридбане житло, а зараз просто розпустилася... розслабилася... розлінилася. Ніяк не можу згрупуватися...

• Подобається Подобається x 4
  10. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

В мене зараз 61 при168. Не можу сказати, що поправилась під час вагітності. Після пологів теж не було ніякого жирку на ногах, бедрах. Ну, хіба, що трохи післяродовий живіт баламкався. А от як малому виповнилось 6-7 місяців -почалось........ Малий спати-а у мами година задоволення. Велика таріляка всякої всячини і балдєти біля телевізора. Та й поки їсти звариш і все попробуєш чи солоне, чи сире і т.д, а потім чоловік з роботи- треба ж разом повечеряти, бо пообідати сім'єю не виходить, а потім чай ввечері і обов'язково з солоденьким... А ПОТІМ ЛИШНІХ 5 КГ. А тепер сиджу і думаю, щоб це з'їсти, чи не їсти, щоб їх скинути

• Подобається Подобається x 6
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

сьогодні в неті начиталася про бодіфлекс...там система дихання(від якої вже можна схуднути) і якихось 12 простеньких вправ... пише, що воно все легко і просто..для лінивих:) по 15 хв в день... ото попросиа коханого хай мені скачає оригінаьну версію на відео.. може буду займатись:)

12. Марточька

Марточька Active Member

я б хотіла, шоб мені було байдуже від зайвих кілограмів, але аж ніяк не вдається тішитись... постійно пробую примусити себе скинути ЗАЙВЕ. Я аж ніяк не накручую себе... важу 75 кг при рості 171... кістки важкі і товсті, але факт є фактом - зайве є!.. от пробую менше їсти шкідливого для фігури, але я гурманка! не втримуюсь, щоб не приготувати власно зготованої страви =)))

• Подобається Подобається x 4
  13. Іруня

Іруня Well-Known Member

А вправи зовсім не такі простенькі, як здаються на перший погляд:). З першого разу всі і не зробиш, важкувато.

• Подобається Подобається x 5
  14. zirka

zirka Well-Known Member

Пропоную об"єднати дві теми "Я поправилась і мені байдуже!" та "Щоб таке з"їсти"

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну нема такого - аць-два і худа:) пишуть що воно легше і дієве... можна просто спец. дихати і від того похудати (але то не всім помагає)

ще сама попробую, то вже розкажу:y:

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

в мене свекруха займається такими дих.вправами-воно добре не лише для схуднення,а взагалі в цілому для гарного самопочуття.Але для мене вони якісь заскладні ті "дихалки".:confused:мені вже краще прес качнути.:xaxa::xaxa:

17. pavuchok

pavuchok Well-Known Member

А ми теж поправились:xaxa: і я з того дуже тішусь :clapping::clapping::clapping: нарешті, як кажуть подруги "кістками гриміти небуду":xaxa::xaxa:

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Багіра,там ще є протипоказання:Тренировка дыхания по методу бодифлекс имеет следующие противопоказания:
    беременность;
    травмы головного мозга;
    острое лихорадочное состояние;
    вирусные простудные заболевания;
    кровотечения;
    высокое артериальное, внутричерепное или внутриглазное давление.

• Подобається Подобається x 3
  19. Mariana

Mariana Well-Known Member

Доброго дня!
    У мене є ці вправи (бодіфлекс).
    Якщо когось це зацікавить - пишіть.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

дякую, я то вже читала.. то ще пыд час місячних не можна..

• Подобається Подобається x 2