Я поправилася і мені байдуже!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Лютий 2009.

1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Я поправилася і мені байдуже!

Ох, давайте не будемо травити душу минулим. Я в ті шмаття, що носила ще 7 років тому вже ніколи не влізу. Та й не хочу. Нащо мені тих 61 см, якщо нігті слоїлися жахітливо, волосся вилазило, а завагітніти я змогла тільки коли поправилася на 7 кілограм.
    Так що все добре в міру. Весна прийшла, будемо більше рухатися, менше їсти і скоро всі станемо красунями :)

• Подобається Подобається x 17
  2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Во, і я почала поправлятися:sad:, терміново потрібно вагу, бо я тих цифр боюся:). Стаєш зранку, лякаєшся і зайвий бутерброд до писка не полізе:)
    В мене просто вовчий апетит
    і буде скоро як в тому анекдоті
    -Ой, дівчино, які у вас зуби
    - та я ж до вас спиною стою
    -Які ж то тре мати зуби, щоб таку попу наїсти:)

• Подобається Подобається x 25
  3. kitka

kitka Well-Known Member

Nata, ніфіга не видно, що написано тим жовтим шрифтом. Мусіла аж монітор протерти в тому місці:xaxa::xaxa::xaxa:.

Я тепер важу 70 кг при 168 см. Це мені трохи забагато. Вся біда в тому, що надлишок сконцентрований на животі, а так кругом по тілу тільки приємна припухлість:). Для мене ця вага є трохи страшною, бо завжди я була дуже худюща. Коли йшла з першою дитиною ставати на облік, то важила 46 кг. З Данусьою ставала на облік, мала вже 63. Особливої проблеми зі своєї ваги я не роблю, але коли в магазині захожу в примірочну і починаю міряти 10 джинсів підряд, то мене шляк трафляє. Чому ще не придумали джинси, які би можна було вдягати на свій "спасатєльний круг"??? І взагалі, неможливо знайти в бутіках речі на порядну жінку. Ну що це за розміри 36, 38:tanksmile:??? А в балахонистому я виглядаю ще повніша.

Але знаєте, всі мені кажуть, що я тепер виглядаю краще, ніж коли була худа. Та я би і сама не хотіла повернутися до колишньої "худизни", хіба так кілограмчиків 8 скинути би:).

• Подобається Подобається x 20
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

отак читаю-читаю... сплошний флуд... все не по темі... то ж тема для тих, кому байдуже, а тут таких нема...))))))

• Подобається Подобається x 10
  5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я ну ніяк не можу сидіти чи стояти на дієті,
    для мене не їсти підряд 6-7 годин-то мука, голова болить, шлунок,жити не хочеться, тільки когось зїсти))))))
    Слабохарактерна я.

• Подобається Подобається x 6
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

та шо то така за дієта? 6 годин не їсти:confused:
    їсти треба кожні півгодини-годину по трошечки і корисного!!!

• Подобається Подобається x 7
  7. Victi

Victi Well-Known Member

А знаєте що мене тішить в моїх набраних кілограмах найбільше - оновлення гардеробу ))))) Поправилася я, а мені не те що байдуже, мені це до вподоби.

• Подобається Подобається x 9
  8. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дівчата,от ви так сильно переймаєтесь тими 60-тьма кілограмчиками...Для мене то насправді трохи дивно,бо в кожної людини своя вага.Мені б хоч 70 кг важити при рості 170 см,а то я після пологів набрала 20 кг...Вже 6 зійшло,ще 14...Я тим трохи переймаюся,навіть почала чтати одну книгу,спершу готую себе морально,як дочитаю-спробую.Якщо буде дієва-поділюся з вами результатами...Сподобалось те,що це якраз для мамусь...Та і коштів не треба витрачати лишніх :)...

• Подобається Подобається x 7
  9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ех...

Мені б Ваші клопоти... )))))

Насправді ми всі маємо право на палець шпандерку над поясом штанів. Поки вашій душі добре у вашому тілі - нема приводів турбуватись.

:)

Як співав Майкл Джексон...

You are not alone
    I am here with you...

От мені завжди було цікаво, що є правди на "важкій кістці". Сестриця моя важить на 20 кілограм менше, носить 38-й європейський. Мені вистачає для цього важити 78 кг...

Останнє редагування: 5 Березень 2009
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, вже починаю поволі тішитися, бо вага здуріла й показала нині рано (ну, ранок в мене, правда, почався о 3 дня:xaxa:) 59.0. Я довго вдивлялася в той нуль, чи не зміниться він на 5, як учора, але ні, він впевнено на ній застиг. Так що до Львова я повезу трохи легший вантаж, ніж думала. :xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

рада за вас Лілю! Треба й собі вагу прикупити... а то важуся тільки коли на вихідних у батьків буваю... і там весь час 65-66.. ех...

• Подобається Подобається x 1
  12. Arinka

Arinka Well-Known Member

І мені так шалено хочеться написати "ну і ... з тими 10 зайвими", але пальці не піднімаються. Ще поки влома, або гуляю в спортивних, вільних речах, нормально якось, а тільки кудись "між люди" все по швах, дивитися в зеркало тошно.
    І всерівно хочеться написати "" ну....:ninja:

• Подобається Подобається x 11
  13. irushka

irushka Well-Known Member

А у мене періодами, то байдуже, то в депресії від тих кг. А все тому, що коли байдуже, то так розслабляюся, що одного прекрасного дня приходить прозріння і тоді настає знову довга боротьба за фігуру. Я вже так втомилася від того, що не передати: скільки себе пам`ятаю, завжди "худну", а так хочеться, щоб було байдуже, щоб подобатися собі такою як є... То якась хронічна хвороба із весняно-літнім загостренням...

• Подобається Подобається x 14
  14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ой, Ірусь і в мене таке самісіньке:sad:

• Подобається Подобається x 3
  15. Tasia

Tasia Well-Known Member

Я трохи поправилася, і мені трохи не байдуже:)
    Я себе деколи втішаю тим, що десь прочитала: "поправитися" в стародавньому значенні означало "стати здоровішою, кращою", ну а "схуднути" - ясне діло, худо, погано щось стало... :). Але в мене за якійсь критичні межі вага навіть зовсім не виходить. І все ж таки останнім часом переглядаю всі історичні фільми (особливо екранізації Джейн Остін) з нав"язливою думкою: ах, які були сукні класні - вільні під грудьми і широкі відразу, нічого не видно. Можна було будь-якого живота наїдати:rolleyes:

• Подобається Подобається x 2
  16. Tasia

Tasia Well-Known Member

Ой, згадала чого в цю тему хотіла написати!! Я вчора переглядала від нічого робити рекламний каталог побутової техніки подарунковий на 8 березня .І там такий чарівний заклик: любі чоловіки, зробіть чудовий подарунок вашій коханій на жіноче свято - електронні ВАГИ фірми ххх!! Я впала:).

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я би була рада такому подарунку... :) коханий ітак знає що мене нервують лишні кіло, а інструмент, що їх контролює - то супер. тим більше він вибрав хорошу позицію - ти мені всяка подобаєшся, головне щоб собі подобалася:8: знає моє слабке місце і невдоволеність:xaxa:

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я отримала вагу на 8 Березня... :ninja::ninja::ninja:

19. odree

odree Well-Known Member

ого, ото намікнув
    покажіть коханому оту кралю

• Подобається Подобається x 4
  20. Юстина

Юстина Well-Known Member

Правду кажучи, я сама йому тоненько натякала вже давно. На День Валентина "не спрацювало", а до 8 Березня дійшло. Хочу мати вдома вагу, щоб була для мене своєрідним стимулятором. Поняття не маю, скільки важу, але точно знаю, що забагато. Весна іде, красу несе!