Я поправилася і мені байдуже!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Лютий 2009.

1. Irusya

Irusya Well-Known Member

Відповідь: Я поправилася і мені байдуже!

Я за сьогоднішній день точно поправилась, бо ходжу і жую цілий день :ninja:, але в мене то постійно хвилями - то страшенний апетит, то нема... так само кілограми то +2, то -2 до 50. Звичайно є дискомфорт, коли набрати, а коли скинути - то дуже приємно. А чоловік абсолютно в тому проблеми не бачить, ще й каже що жінка має мати файну мидничку (тобто попу).:xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  2. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а я вже рік не поправляюся, тьху-тьху, ну не спішіть завидувати, мені теж є над чим працювати... З животом в мене проблем ніколи не було, а от попа і бедра могли б бути і пружнішими... Але назва теми не про мене, в мене настрій погіршується з кожним набраним кілограмом, мені не хочеться нічого нового купувати, нікуди йти..... Просто зараз я дома і слідкую за своїм харчуваням, а ше, і це мабуть найголовніше, в мене немає апетиту, я маю на увазі такого коли хотілося зїсти не кусочок шоколаду а одразу всю, не одне печиво а пачку... Ціле життя хворіла лишніми кілограмами, а тепер мучать мене страхи як до моєї сталої ваги додаються кг... Але я собі на д.н замовила вагу, то уважну роздивляюся щоранку, і тільки трохи підскакує вага, як одразу перестаю їсти...

• Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой вмру зі сміху :xaxa: У мене частково комплекси а частково мені на *** на кровать в тому питанні. Саме основне розуміти що я є така яка я є і якщо я і схудну то зроблю це виключно для себе і не тому що тиск.

Хоча тиск навколо просто страшний, а зараз особливо. Як інкубатор всі давай худнути бо новий прєзік виступив і сказав що всі мають брати його сім*ю за модель а у нього всі в хаті на дієті.

• Подобається Подобається x 12
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

:no::scare::scare::scare::eek:

• Подобається Подобається x 4
  5. kati

kati Well-Known Member

дівчата,сонце пригріло у вікончко і вже їсти нехочеться,правда? точно всі схуднем:)

6. Nata

Nata Well-Known Member

Я не можу сказати, що мені байдуже, бо вже аж занадто я поправилася. Я певні норми, а я вже в них не влажу. Маю над чим працювати. Але як тільки я досягну тої позначки, котру для себе поставила, мені відразу стане байдуже, що так далеко залишається мені до ідеалу :)

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я також вернулась до своїх 60 дородових, хоча після родів схудла до 54 і була струнка та така страшна що самій то не подабалось, а з забутими маленькими складочками на животі зявився і нормальний вираз обличчя, і образ знайомий,
    йой, не хочу бути знову на 54, я груба таки ліпша))))

• Подобається Подобається x 19
  8. mayscream

mayscream Well-Known Member

Ой,мені не те,що не байдуже,я просто ненавиджу поправлятися,але не тому що фанатичка 90-60-90(повністю згодна з Лілею на тему тиску).Справа в тому що з моїм досить високим зростом та спортивною фігурою,варто мені набрати 3-5 зайвих кг,як я стаю схожа на важкоатлетку)))Ще й ноги варикозні змушують до чіткого контролю ваги.Перший раз у житті вирішила постити,лише день минає а мені вже так легко,мабуть це щось на ментальному рівні;-)

• Подобається Подобається x 6
  9. natka75

natka75 Well-Known Member

А я думала собі, ну от поки я годую грудьми не варто, навіть не можна перейматися дієтами, вже майже рік як я не годую , а ці зайві кілограми,які не те щоб зникали потрошки, а навпаки приростають....до родів важила 53-54кг(при рості 1.57),набрала під час вагітності 14кг =68кг, 10кг скинула, а от залишила на собі десь 58кг зараз, боюся зранку на вагу ставати, але проблему маю тільки з животом...може це по роду так, бо в мого тата фігура така, ноги-руки худі, а от черевце є, а я в вся в татуся свого...тим не менше я не задоволена своїми лишніми цими 3-4кілограмами, але як їх позбутися не знаю, сидяча робота ще в мене до того всього....

• Подобається Подобається x 7
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я до вагітності важила 56 кг, тепер 58, але ті всі 2 кг на животі...

• Подобається Подобається x 4
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, може я львівським сонечком зігріюся й менше їсти буду?
    Правда, із тим, що наготують мама, бабця та свекруха, тяжко собі це уявляю. :xaxa:

Я коли почала цю гілку, то перестала їсти вечорами. Результат - замість 60,8 вага раптом нині вранці показала 59,8. От думаю, чи радіти, чи ще почекати трохи. :lol:

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А я вже всьо-зірвалась:cesored:!наїлась тіки що ,аж дихати важко..:bad:Надовго ж мене хватило..:sad::sad::sad:понад тиждень надієті і все, вже мус на ніч жерти:rus:

• Подобається Подобається x 5
  13. kati

kati Well-Known Member

а в мене ломка:ninja:хочу солодкого,аж пищу...а нема,тіко мандаринки:bad:(хто шоколадозалежний мене зрозуміє),але не їм,фсьо,лавочка прикрилась....в травні йду на гранді-весілля,а потім ще зустріч випускників:xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

почала робити вправи... думаю я через них і поправилася на зиму.. ну не прямо, а опосередковано, бо перестала їх робити регулярно:xaxa:
    коли роболю, то вже себе такою худою відчуваю... ех...:)

• Подобається Подобається x 7
  15. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я не люблю сидіти на дієті, та й дієти то тільки тимчасовий ефекти. як тільки починаєш менше рухатись і переходиш на звичайний раціон набираєш зі швидкістю світла. Взагалі я була ссохлась коли в мене кропивниця була, ну бо я тоді практично на дієті і сиділа, зупка, гречка з огірком і варене куряче мясо і так дві неділі :bad: головне не їсти після шостої :y: плюс трішки рухатись і сто процентне похудання після якого стрімко не поправишся :y:

• Подобається Подобається x 6
  16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ой дівчата-дівчата... Як каже моя бабця: о чем вы шепчете? 56, 58, 60, 62, 64 кг - хіба це зайва вага? Ану сіли всі, щоб не попАдати - три, чотири: 85 киги живої ваги - это я, это я, это родина моя!:xaxa:
    ...Відійшли від шоку?:xaxa: Продолжаем разговор:). Десь між 15 і 20 роками я кожного року худла, а після 20 почала поправлятися. В мене немає ніяких ендокринних чи гормональних порушень, це виключно тому, що я просто почала більше їсти калорійного і менше рухатися, а тут ще звичка заїдати неприємності...:ninja: Я собі поправлялася, поправлялася, їла все, що хотіла, і мені було справді байдуже. Ну повненька - і повненька, то що, вже не людина, кінець світа, чи що? Нехай собі думають, що хочуть, що, когось моя повнота болить, свербить?:xaxa: Але тепер уже бачу, що худнути треба на повному серйозі. Перестала собі подобатися таким колобком, "балахонистий" одяг уже нічого не приховує, час від часу печія з"являється, а головне - повна шафа шмоток, і ніщо не налазить!:sad: А одяг дорогиииииииииииииииий, а схуднути дешевше:). А то вже власного відображення у дзеркалі почала лякатися:xaxa:
    Буду тепер їсти на піввідра менше:xaxa:, літо ж на носі! А то вже зовсім на себе болт забила:xaxa: І бігом, бігом худнути, щас, от тільки хотдог зжеру:xaxa:

• Подобається Подобається x 27
  17. Nata

Nata Well-Known Member

:y::y::y:
    Основна моя мотивація: повна шафа лахів в які я не влажуся :). Спеціально тепер ніц нового не купую :xaxa::xaxa::xaxa:
    Ясю, я не далеко від Вас втекла по вазі

• Подобається Подобається x 9
  18. Мар"яночка

біда в тому що лишня вага це не тільки зовнішня....гммм, вада. Це ж дика нагрузка на організм, на ноги, на хребет, на серце, про травну систему я взагалі мовчу :8: Худати треба не для зовнішнього ефекту, а виключно для здоров"я

Ну а тряпки, це святе, влізти в спідничку в якій вигулювалась на кавалерку це взагалі я б сказала грандіозне свято, гиии

19. Мар"яночка

а взагалі ще рідини багато треба вживати, шоб вийшло як в тому анекдоті: "після випитих трьох літрів води українець каже росіянину: "то ти скотино пити хотіло, а не їсти...:xaxa:"

• Подобається Подобається x 8
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вчора знайшла штани, які носила 9 років тому. Поміряла в них талію - 70 см. Поміряла свою талію - нууууу, що сказати... Короче, талія як балія:xaxa: Худнути треба:clapping: