Я поправилася і мені байдуже!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Лютий 2009.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Я поправилася і мені байдуже!

А який зріст? у мне 159 -160(зранку). Мені б талію теж незавадило звузити:)

• Подобається Подобається x 1
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Іриска і Таня,ви тут нас такими цифрами як 45,49 не зліть :no: :).
    "Даєш 60 і не менше" - ось наш девіз :xaxa:

• Подобається Подобається x 17
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

154:confused:

4. ckorpionsha

Ну то Ви нормально важите..і ніякого у Вас живота нема..:)

• Подобається Подобається x 1
  5. ckorpionsha

Молчу,молчу....йду булку дожую і спати...всерівно завтра вибігаю її з малим...а їсти я люблю,особливо шоколадні батончики:8:

• Подобається Подобається x 4
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Таня,НУ ЩО,починаєм спочатку темку...Я поправилася і мені байдуже!?...
    ....Я поправилася і мені байдуже!Я поправилася і мені байдуже!Я поправилася і мені байдуже!=.....то я так медитую-ПРИЄДНУЙТЕСЬ

• Подобається Подобається x 7
  7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я вже практично повернулась до своєї "довагітної" ваги 58 кг, але вага це не основне. Якась я все рівно пишна :xaxa:, вправи потрібно робити, а мені так лінь :8: що просто слів немає. Все збираюсь з кожного наступного понеділка не їсти на ніч, і як мінімум прес почати качати. Ну але так і не починаю, тиску не відчуваю, бо чоловік навпаки свариться щоб не худнула, йому "форми" більше подобаються. Але що чоловік, якщо мені самій відображення в зеркалі не завжди подобається:umbrage:.
    Піду напевне зефіром настрій собі підправлю, а вже з понеділка...:xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  8. Ольга

Ольга Well-Known Member

А в мене вага поламалася і мені байдуже :)

9. kati

kati Well-Known Member

і в мене поламалась:)
    правда і без ваг бачу що за зиму пару кіло набрала....але маю надію до літа зійдуть( в мене так щороку за зиму набираю,а до літа самі зходять)

Чи мені комфортно в моїй вазі?-впринципі так.,єдине троха шкода дивитись на дородові речі ушафіі розуміти,що їх вже ніоли не вдягнеш...(я рік перед вагітністю була дуже схудла,робота,заміжжя:) і важила 52 кг,а нормвльна моя вага десь 58кг)

• Подобається Подобається x 10
  10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

о..якраз в тему ..з понедліка нам з ще з одною форумчанкою:xaxa::xaxa::xaxa: світить фітнес-зал і дієта...ходила я колись на фітнес у 2007 році 7 місяців, то скинула 23 кг...але півроку повноцінного харчування у рансі "вагітної" далися взнаки:ninja:....і моя чудова фігура:xaxa::xaxa: обросла прекрасним жиром (важу 63 кг), тому 6-8 кг скину ...я в цьому впевнена...і буду "чіча-ляля":):):)

• Подобається Подобається x 15
  11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А я ніфіга не набрала, і мені теж байдуже. Дурнуватий тиск і на тих, і на тих. Позначка "корова" від "в'язня Бухенвальда" не дуже відрізняється :-(((
    Але чесно кажучи, я як хтось тут писав, ножки-ручки тички, бюст не вдягаю :), а якийсь підлий животік з'явився. І блін, нічо з ним робити не хочеться, бо так часом на вагітність змахує, хоч тим тішуся. Але і літо скоро, тре щось робити.

12. Гелена

Гелена Well-Known Member

о, в мене те саме :xaxa:
    я занадто худа, але живіт почав з’являтися
    ну але що хотіти якщо я присіла на морозиво? вчора з’їла більше півкіло :ninja:
    то я так сиділа на форумі, та якось потихенько їла-їла і мало не з’їла кілограм

але я не можу сказати, що мені байдуже, мені хочеться мати нормальну фігуру, а коли всюди худа, а живіт виступає, то я собі не подобаюся і крапка
    тому я качаю прес (не тулуб піднімаю, а ноги, так дієвіше), плюс стаю на мостик
    якщо не їм морозива, як дурна, то талія в нормі. мені варто набрати зо 2-3 кіло але рівномірно по тілу, але то важче, ніж просто набрати :confused:
    а морозивом я настрій піднімаю, бо нудно дуже, весни не можу дочекатися :confused:

• Подобається Подобається x 14
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та, тут 60 - фатальна цифра якась.
    Я поправилась, і мені НЕ байдуже, я дуже з тим мучусь... Мені наплювати на інших, але я себе некомфортно почуваю.
    Але планую скинути. Варто би було солодке врізати, але НЕ можу...
    До літа 5-6 кг скину обовязково!!! Якщо не вийде, то ставлю всім пиво:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 18
  14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Так !розказую цікаву штуку::clapping:я ото все після 6 не гамцяла а ще й вирішила так би мовити прискорити ефект схуднення-почала пити чайочкі для схуднення "ключі здоровя""доктор селізньов".Вобщем кілограми конечно якщо й не улєтали то принаймні не набирались.І така легкість навіть зявилась,але...почались страшні запаморочення+нудота і слабість,я вже й за тестом для ваг.збігала думаю...ну мабуть це на донечку..але все в нормі і тиск і тест а встати не можу!! просто падаю і все.Двічі втрачала свідомість ..А в неділю подивилась програму про ліки і там дівчинка розказувала що її госпіталізували через ліки для схуднення.симптоми ті що й в мене.я перестала пити ті чайкі.і от вже тиждень нічого не має ні нудот ні запаморочень.все гут!так що хочу чи не хочу ,а мабуть без спорту не схудну:tanksmile:

15. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Ой, як би мені хотілося сказати:МЕНІ БАЙДУЖЕ... але фізично і психологічно я себе некомфортно почуваю з округлим животиком і моїми кілограмчиками...

Але дивне співпадіння, тільки я себе починаю любити з такою вагою, яка є, то вона поступово починає зменшуватися.

• Подобається Подобається x 5
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

+1! Але не справа в дієвості. Якщо піднімати тіло, то качаєте верхній прес, якщо ноги - нижній. Я і те, й інше роблю, але щось ефекту не бачу. :xaxa:

Тобто вся справа в тому, аби задоволеною зі себе та щасливою. :clapping:

• Подобається Подобається x 4
  17. Люша

Люша Well-Known Member

І мені байдуже, я поправилася на 4 кг, і чоловіку подобається, але завтра на Японську дієту, бо гардероб міняти дорожче ніж похудати. Робота сидяча і брюкі за день так натискають живіт, що до вечора він болить:sad::sad::sad:
    сподіваюсь за тиждень вернутися до попередньої ваги, бо дуже тяжко впихувати себе у джинци а потім намагатися дихати.:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я поправилась на 4 кг.... цифра 60 для мене не фатальна. бо нормальна вага 62 кг:xaxa:sad: я висока:ninja:) а зараз ті 66... за зимового одягу не жалуюсь, виношую свій гардероб, який закупила 2 роки тому, як на зиму поправилась на 6:ninja:кг... але приходить весна і я зарухалась!!
    так далі не можна:tanksmile:апетит ого який!
    в спорт!в спорт!:xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я поправилась, і мені НЕ БАЙДУЖЕ!!! Бо поправилась я порєдно.:confused: Як почались свята, так мене і понесло. Сьогодні вернулась з Південного, ні одні джинси на себе не натягнула.:eek: А натягувала, свій звичний розмір. Десь після третьої пари до мене дійшло, що щось тут не то:ninja::ninja::ninja: А "не то" моя ФіГуРаааа:8:
    Сила - є.Воля - є . Сили волі - НЄТУУУ!!!:n:

• Подобається Подобається x 11
  20. kati

kati Well-Known Member

мені треба по магазинам на веснянні закупи...але не йду:ninja::ninja::ninja:бо знаю що в свій звичний розмір не влізу,так шо чекаю,мож пару кіло зійде....(чекаю з кружкою чаю і цукерками:cesored:)

• Подобається Подобається x 14