Я не розумію що робиться в мому житті!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем анет, 11 Листопад 2008.

1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Я нерозумію що робиться в мому житті!

Сумнівна порада, як на мене. У нас з чоловіком стосунки нормальні, а за час вагітності гормони мої таке витворяли, що я іноді була ладна вбити чоловіка :xaxa:.

• Подобається Подобається x 10
  2. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ні, це не вихід. Однозначно. Це допомагає, якщо є кохання, але тимчасова "криза". А якщо кохання немає, то це тільки ще більше поставить жінку в залежне становище. Адже з дитиною не так скоро можна стати фінансово незалежною. Ось і доведеться усі образи "ковтати".

І ще ревність. Я ніколи не думала, що мене це торкнеться. У нас і кохання є, і сина чоловік просто обожнює, але я бачу, що у нас зараз починаються "терки" від того, що чоловік недоотримує уваги від мене. Я вся зараз належу маленькій дитині, + мушу встигати по господарству,+ термінова робота. Я зашиваюсь, а чоловік "кукситься", що не доглядаю його, як інші жінкі своїх чоловіків (а те, що вони усі бездітні, в увагу не береться)

• Подобається Подобається x 10
  3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Ну завагітніє вона і шо далі? чоловік і першою дитиною опікується тільки так для вигляду, треба йому та друга дитина, як зайцеві стоп сигнал :no:

4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дівчата я навела приклад з свого життя.Завдяки вагітності ми вийшли з кризи.Я б сказала що ми відкрили один в одному нові сторони,про які раніше і не здогадувалися.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Пощастило вам...
    Мені завжди видавалося, що сім'я, яку скріплює дитина, нещасна, і та дитина бідна також. Такий тягар на те мале і ще слабке життя... Дитина мала би бути плодом з любові, а не плодом, який принесе любов.
    Головне потім дитині не сказати, що вона була фактором, що допоміг перейти кризу, бо то взагалі жорстоко.

• Подобається Подобається x 7
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Вашому чоловiковi потрiбно знайти хоббi... тодi в нього не буде часу на роздуми про те який вiн "недоглянутий".

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

:clapping::clapping::clapping:
    Я свого на басейн відправила. Допомогло. :xaxa:

Хоча... коли я з малим займаюся вечорами каліграфією, наш татко так тим пишається і тішиться, що ні на який басейн його не виженеш. До того, як почала займатися, допомагав саме басейн.

• Подобається Подобається x 7
  8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

взаєморозуміння, повага один до одного - це величезна праця для обох, це насамперед готовність до цієї праці,а точніше співпраці!!!!Це також бажання йти на компроміси, СЛУХАТИ свого партнера. КОХАННЯ у шлюбі - це теж праця, бо його завжди потрібно підтримувати, оберігати, розпалювати, освіжати, леліяти.ДЛЯ ЦЬОГО ВСЬОГО ПОТРІБНІ ДВОЄ, а як на мене, у ситуації нашої Анет, працює лише вона (і в фізичному плані також, хоча емоційна праця мені здається більше виснажує), то чому питається, вона повинна битися, як риба об лід???Чому вона повинна зі шкіри вилазити, а він мало того, що не звертає на це ніякої уваги, то ще й принижує, просто не поважає!!!!
    Як на мене у цій ситуації потрібна просто розмова, спокійна розмова.Наприклад: Анет наводить всі свої аргументи, всі свої образи, пояснює, як їй важко, як образливо і т.д. Тоді вислухати його сторону (все це без криків, бажано:)), і в кінці по можливості прийти до якогось консенсусу. Я вважаю, що якщо він дійсно її кохає, то все обдумає, зрозуміє і потихеньку буде виправлятися. А якщо ні, то кому тоді такий потрібен, нє, ну ми що мазохісти над собою знущатися???:padonak:

Останнє редагування: 4 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 3
  9. Xenka

Xenka Well-Known Member

Відповідь: Я не розумію що робиться в мому житті!

Стосунки це частина нашого життя, ми живемо для стосунків, діємо заради них та поводимося відповідно до них, але чи ми задумуємся для чог це все???
    Тут я бачу три пункти:
    1. я так хочу
    2. так треба
    3. він так хоче
    Питання чого хочете Ви? Не подумайте що я "шибко умна" просто сама для себе ставила це питання. І тому моя позиція заключаєтьсмя в питанні свободи і віри в неї. Ви вірите у свою свободу..., якщо так, то що це для Вас??!! Поміркуйте над цим питанням, Вам потрібен простір, час, місце? Знайдіть його, маленька відпустка???, а???, можливість побачити ситуацію з боку??? Помагає!!! Сама переконалася (навіть якщо моя ситуація відмінна від Вашої) Ви бачите розвиток і бачите його з боку (головне відчути себе арбітром, незалежним спостерігчем), а тоді і відповідь поруч і не треба ламати Себе, і переконувати у протилежному. ВИ механізм який крутить світом (мікросвітом Свого життя).Удачі. Ваш вибір завжди за Вами.