Відповідь: Я емоційно залежна всі люди емоційно залежна, щоправда деякі трошка більше за інших. я теж дуже емоційно залежна особа.... перед кд.... то капець! а так намагаюсь обмежувати свої відчуття і влючати холодний розум. свої емоції справжні .... тобто негативні і розпач.... не показую близьким майже, а сторонні стабільно думають шо в мене завжди все прекрасно. лише коханий часом бачить як мені зле буває, та й то в моменти коли терпіти більше не можливо. вчусь себе опановувати, бо переважно все проходить і емоції вистигають і дивишся на ситуацію по іншому. своє заспокоєння знайшла в музиці. вже маю цілу напрацьовану колекцію треків які моментально мене позбавляють від негативних думок, образ і неспокою... розслабляють повністю. тим і рятуюсь. а ще коли особливо зле, то йду десь в люди погуляти. намалюєшся, приодягнешся, плюнеш на все і якось легшає....
Відповідь: Я емоційно залежна Я емоційно залежна! Бо коли стримуюсь, то наче не я і світ не милий. Звичайно контролювати себе стараюсь, але чи виходить? Швидко запалююсь і швидко перегораю. Настрій змінюється щогодини, та найрідніші звикли і знають коли змовчати, коли веселитись, коли втікати, а коли дати купу хустинок! Та я радію що Я, насправді Я! І хоч емоційна, зате справжня!!!