Я боюся Домашніх Пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 10 Листопад 2011.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Оскільки в тему ДП-шників регулярно влізають з власною думкою, не прочитавши топ, створюю другу гілку.
    Для викладання лінків на МОЗівські замовні статті про жахливу небезпеку Домашніх Пологів та власних думок "чому боїтеся".

Останнє редагування: 22 Листопад 2011
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також нині читала статтю з журналу Таймс, і власне там американська гільдія акушерів найбільше виступала проти домашніх пологів. Цікаво, чому?:girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дійсно, "чому"? Напевно американським акушерам просто добре відома статистика і реальний стан справ з цього питання :girl_smile:

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Або ж хочуть побільше заробити. Ви просто не уявляєте скільки людей заробляє на одних пологах, хоча швидше не на самих пологах, а на перебуванні жінки і дитини потім у лікарні. Їм не вигідно, щоб жінка народила вдома і там же залишилася.

• Подобається Подобається x 4
  5. Almariel

Almariel Well-Known Member

Стопудово. Дп набагато дешевші для страховоï, ніж лікарняні. Госпіталі втрачають купу грошей.
    В Німеччині почалися "гоніння" на акушерок(( ïх заставляють бути приписаними до госпіталів, щоб гроші йшли в правильні кишені. Дп і акушерські центри фактично будуть заборонені.
    Вже більш як рік проходять мітинги, петиціï, але поки безрезультатно.
    На наступну вагітність треба переïжджати в Нідерланди))

• Інформативно Інформативно x 1
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

про це гарно розказано у фільмі "The Business of Being Born"

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Про домашні пологи, які закінчились.... Добре, що всі вижили... (перепрошую, написала кесарським, помилилась)

Останнє редагування: 21 Вересень 2017
    • Подобається Подобається x 2
  9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Samhayne там багато нюансів і недомовок. читала про ту ситуацію. сім"я зіЛьвова, акушерка з Києва. Чого поїхали в Ужгород? особливої підготовки до пологів вдома наскільки зрозуміла не було.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Havronia

Havronia Well-Known Member

А де пише, що кесарським розтином?

11. Samhayne

Перепрошую, помилилась, але сама ситуація дуже неоднозначна. Чому не було УЗД перед самими пологами, що показувало попереднє УЗД. Чи акушерка не відрізняє голову від дупці?

12. cjomcjomka

і перекрутів
    ганьба українській журналістиці :sad:
    Але розголос з однозначним акцентуванням і яскравим обсмоктуванням "поламанотелефонних" деталей у соцмережах. Там вже на стопіцотому коментарі говорять, що ті, хто народжує вдома - це сектанти.
    А тепер коли висловлюватимуть власне несприйняття домашніх пологів, то ще і будуть казати, що "от недавно в газеті писали про ужас-ужас"
    Фу, загалом.
    Так, часом домашні пологи закінчуються в пологовому. Дивина?
    Але і велика кількість пологів в стаціонарі закінчується не так, як планувалось. Просто про це менше говорять, бо за замовчуванням "було зроблене все можливе" (по факту якраз нерідко - для виникнення цих самих ускладнень)

*Ваш злий Троль

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. cjomcjomka

Ну і - "раз пішла така п'янка" (с)
    я НЕ проти пологів в стаціонарі. Тим більше, що з появою у Львові чудових доул можливість народити нормально на черговій бригаді усе більш реальна, хоч і подібна часом на невеличкий збройний конфлікт :)
    Тому коли мене питаються, де я хочу народити наступну дитину і я чесно кажу, що не можу наразі відповідати впевнено, тому що у таких справах треба відповідально обирати - вже ближче до конкретних подій.

але ЧОМУСЬ зі всіх моїх знайомих - тих хто має досвід і у пологовому, і вдома, - ніхто в пологовий не повернувся. Не зовсім співпадіння.
    І з тих, хто народжував з акушеркою, на наступні пологи пішли в соло, у 2/3 випадків офлайн розповідей реальних людей та 4/5 випадків з розповідей, прочитаних в Інтернеті.

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. бетменша

бетменша Well-Known Member

Чомусь всі собі уявляють, що люди які народжують дома, обов"язково дуже відповідальні, вивчили і пересмислили всю теорію, прорахували ризики і тд. Але ж можуть бути і тлумки, які чули дзвін та не знають де він. І просто вирішують втілити у життя таку собі "блажь" - роди дома. А ше як натраплять на акушерку такого ж "експерта", то може все зле скінчитись. Думаю, то десь приблизно такий випадок

15. cjomcjomka

от якраз "собі уявляють" здебільшого
    нажаль
    Але уявлення має базуватись на чомусь крім ОднаБабаСказала.
    Будь ласка, приклад тлумків в студію.

16. Samhayne

Чому акушерка не відрізнила голову від дупці? Чому не було попереднього УЗД? Тут я бачу безвідповідальність породіллі і акушерки...

17. cjomcjomka

ми НЕ знаємо, було, не було, чи відбувся поворот у пологах і акушерка відправила людей до лікарні.
    Ми не знаємо нічого. Лише те, що пологи закінчились в ПБ і закінчились добре.
    але ми вже зробили висновки про "безвідповідальність" і "тлумків"

18. marianast

marianast Well-Known Member

Так там проблема не в домашніх пологах, а в Anna Yasina. І лікар сказав те саме : "не довіряйте своє життя аферистам".
    і це нормально. А те що їх кинула акушерка зовсім ні. Якщо вірити написаному.

19. cjomcjomka

а уявлення про відповідальних "домашників" на цьому форумі може скластися з живого спілкування.
    Ну, тут вже вибачте. Адже @Suzi , @Orman , @SoloZiLvova, @Markkomp і інші форумлянки, які тут розповідають про свій досвід, - справді і відповідальні, і освічені. Та ще і гарні, до всього решти.

20. Samhayne

написано ж, що зі слів тата "Так от, як тільки Anna Yasina, побачила ніжки, що випали, за словами батька, вона красиво помахала ручкою і сказала: "Удачі, Вам, па-па!"". Чому акушерка не супроводжувала свою клієнтку/пацієнтку у лікарню, хоч би й на таксі?
    Ще написано, що "Завдаток у 200$, звичайно, не повернула.", чому, послуги ж не надані, по суті...

21. cjomcjomka

ключові слова
    --- дописи об"єднано, 21 Вересень 2017 ---
    зі слів