Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Я там не приклеюю. Я просто даю двосторонній скотч (маю зараз широкий досить) по середині. Пробордюрена частина вільна, не приклеєна. На фото видно, що там тінь іде від неї невелика.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі шліпа курка =)) бгг бо заклеїла задник вишивки, і тут побачила, що не пришила бісеринку-око, прийшлось клеїти. клей потік (((
ДМЦ і Гамма, може ще пітерські, одним словом ті, якими вишиваю =) дівчата, може хто має схему кави/чаю як у 522 дописі? бо немаю такої і не знайшла.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Я також не знайшла і знаю що trendy wendy зробила цю листівку користуючись лише фоткою готової роботи.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі мені гадіцца і таке, якщо фотка з платного сайту. а не готової роботи під кутом ))
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Є на сайті "страна мастеров". А ще можна взяти готові вишиті роботи, або вишивальну схему й обробити у фотошопі.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Бракує в середині штампу, чекаю фарби для штампінгу ))
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі я теж трохи зробила на Великдень, правда в останній день (суботу) (зовсім розлінилась), дякую Сris , хоч трохи схемок скинула ну і так всередині (тільки віршики різні)
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі десь тут бродили схемки з тортиками- киньте в мене силочкою, бо не можу знайти
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Сої листівки ізониткою Вже писала у галареї, тут процитую Дуже йому подобається та техніка. В суботу має йти на ДН до дівчинки, то має ще одну зробити. На жаль, останні дві відкритки дороблялись пізно ввечері, і зранку вже подаровані, а при лампочці сфотографувати нормально не вдалося, то ж кращих фотографій не буде
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі от такі я зробила на Великдень: ця для форумлянки,, а ця для близької людини ,
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Робила коліжанці на день народження відкриточку, фото кращого вже не буде, не хотів мені блискучий папір гарно фотографуватися(( карманчик для подаруночка, і залишилось ще побажання написати
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Не знала, де показати, то вирішила, що тут найліпше. Таку листівочку гарненьку отримала від La Esposa. У нас котрий день дощі, тому якість така, яка вийшла мені найліпше.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі А це моя листівочка. Більше знимок буде в моїй галерейці. Робила для одного священика на річницю свячень.