Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Нарешті покажу свої запрошення. Це тільки те що стосується ізонитки, готові покажу у відповідній темі.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі забула показати що робила ось такі листівочки і ще ось такі манюнькі
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Навчіть мене як з тої рапіди скачати, бо ну ніяк. Вибираю фрі, чекаючи 30 сек. воно кудись його потім грузить? бо в браузері завантажень не бачу, і у папках, де логічно його мало б закинути, теж немає
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі порадьте мені, чим клеїти на згині відкритки бумагу, от як в мене в попередніх фото бо клею на двосторонній скотч, а він не тримає постійно відклеюється
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі А клей ПВА ? він краще клеїть папір ніж скотч. .. Доречі, раз десь місяць тому не туди приклеїла скотч, закинула той кусок паперу куди подалі, а вчора знайшла той папір, скотч акуратно відійшов і без проблем віддерся (( Підозрюю, що половина листівко, які клеїла на скотч у отримувачів порозклеювалась
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі А яким користувалися? Мій хоч дорогий, але такого мені ще ні разу не робив. У нього структура якась інша, ніж у звичайних.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі А в мене всі останні листівки перетворилися в таємні процеси. Треба їх пошвидше відсилати, аби мати змогу показати. :xaxa:
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі якийсь в канцтоварах купила, це вже другий раз такий. а перший, що купила взагалів був до одного місця, навіть спочатку клєїв зле =(
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі А як саме виглядає коробочка чи сам скотч? Може, він просто не розрахований на нерівну поверхню? Чи то було просто на папір приліплено той кавальчик?
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Нарешті виставляю фото перших листівок в цій техніці: і така
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі ось стільки наізонитила пи.си. Лілю, величезне ДЯКУЮ за схемки
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі нарешті доробила свій саксофон. мудрувала як ті нотки поналіплювати і вирішила в хаотичному порядку
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Колись бачила схемку такого тортика, тепер не можу знайти. Допоможіть, потрібно терміново.