Ізонитка (вишивка на папері), спірелі

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Liliyah Romanova, 5 Січень 2011.

1. Wonder

Wonder New Member

Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі

а то ви купляєте папір з тисненням, чи самі робити
    (і той папір, що в пупиришки також) ?

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То папір купований. Один аркуш коштує $1.50. І то формат трохи менший за А4. У приладдя для власного тиснення наразі не бачу потреби інвестувати. Та й вибір паперу небідний.

3. manka

manka Member

Ну, ви, дівчата, й даєте. Залізла в цю тему: читаю і захоплююсь.:girl_claping: Аж самій руки чешуться спробувати. Шкода, :girl_sad:що нема на кого дітей залишити, а то вже була б центрі в Арт крамниці. Не можу дочекатися наступного чоловікового вихідного дня, щоб ненадовго відлучитися і закупитися всім необхідним.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

Я так захопилась цією гілкою, що вже наробила купу закладок з підручних матеріалів: голка тоненька (колись для бісеру купувала), білі капронові нитки (теж для бісеру купувала), картон - обідрала обкладинки з зошитів, знайшла кілька листочків кольорового паперу, ну і булавка для дірочок теж знайшлася. я вишивала, пришиваючи кольоровий папір до картону. навишивала вже купу цих закладок - правда всі дуже одноманітні: біла вишивка по червоному, зеленому, оранжевому. і ще одну вишивку зробила - взяла картон із зошита, білу сторону замалювала маркером і вишила по ньому білою нитикою. я так захопилася, що все робила з підручних матеріалів. у таку погоду не хотілося (та й не хочеться) йти кудись купувати.

5. manka

manka Member

До речі, майстрині, порадьте будь ласка початківцю, що необхідно купити, щоб "два рази не бігати".

6. silvia

silvia Well-Known Member

для початку треба мати звісно картон звісно кольоровий ( а він є простий і матовий і з блиском і всякий різний), ножниці звичайні, якщо є можливість - ножнички фігурні, 2-сторонній скотч, (клей) ниточки, а все інше то як додаткове - блискітки, блискучий клей, можливо якісь кольорові наліпочки, фігурні дироколи...додайте що забула.

7. Liliyah Romanova

Знаряддя для проколювання голочок, голка.
    Ну і принтер або можливість друкувати схеми десь так, аби далеко не бігати.

О, я цією голкою час від часу також вишиваю. Дуже зручно, але не вмію не колоти пальці.
    А нам досі не показали??? :shok:

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  8. Liliyah Romanova

Знайшла я ті квіти вчора.
    А ще маю спортивні схеми.
    Городні.
    І :radist: знайшла таки оригінал тої серії, що шукала.

Я от думаю, може, додати в перший допис (під детальніше) зображення схем, що я маю й можу переслати електронною поштою?? Як кажете?

9. Almariel

виправляюсь:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

і всі разом:

і ще отака картинка білою ниткою по картону, замальованому маркером:

10. Almariel

це гарна думка! будем дуже вдячні (я думаю, до моєї подяки приєднаються)

може хтось підкаже ще схемки для закладок. картинка має бути дуже видовжена. хочеться чогось квіткового, а не геометричних узорів. (буду вдячна, якщо хтось мені пальцем тикне на конкретну схемку, бо я ніби вже всі передивилася серед тих, що у першому пості).

11. Liliyah Romanova

Я маю файл із назвою закладки, але ще не дивилася, що там є. Піду за компутер, то вам покажу. На сайті stichingcards є схеми закладок. Думаю, то допоможе з ідеями.

12. Almariel

13. Liliyah Romanova

Маю квіткові та різдвяні. Отакі.
    [​IMG] [​IMG]

Десь ще бачила, що були ось такі, але не скажу де саме. Точно в тих альбомах, що в першому дописі.

Ще pricknstitch мають кілька дизайнів також, але я їх (крім перших із трояндою) ніде не зустрічала.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

До речі, гляньте в цієї пані, там теж є ідеї щодо закладок.

Так, я там власне купила схем трохи, бо дуже вже хотіла їх мати. :girl_crazy: Але тепер себе по руках б'ю. :xaxa: Дорогувато трохи.

14. Liliyah Romanova

Прошу всіх зазирнути під "детальніше" в першому розділі. Я там виклала зображення схем, які маю в .pdf форматі. :blush:

15. silvia

silvia Well-Known Member

16. manka

manka Member

Добре, що потепліло: сьогодні з дітьми оббігала свій райончик і дещо вже прикупила:girl_yes2:. От тільки схеми чоловік завтра принесе (роздрукує на роботі, бо нема вдома принтера):girl_sad:

17. manka

manka Member

Мій перший витвір (вірніше - витворяння:girl_blum:) Поки, що знайшла лише такий папір - бархатний. Першим вирішила зіпсувати темного кольору, тому листівка вийшла трошки траурна:girl_sad:. Схеми не мала, то ж дещо накалякала від руки. Маю надію, що дальше буде виходити краще[​IMG]

18. Almariel

Дівчата, підкажіть, якого розміру виходять ваші листівочки?
    я знайшла заготовки лише розміру 14х14 або 10х14 см. і щось мені здається, що вони занадто маленькі. чи краще купувати картон (наприклад, 30х30 см чи 20х30 см) і розрізати самому?
    що підкажете?

19. Insolence

Insolence Living The Dream

купувала звичайний А4 і розрізала наполовину, розмір не міряла. Якщо треба більший трохи, то в Артскринці є купа обрізків, ширших і довших ніж 1/2 А4 формату =)

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Я і А4 купую і навпіл розрізаю по довжині (виходить 10,5 Х14,5) і з обрізків теж роблю то виходять різні 10,5Х11 ; 10,5Х13,5 ; 10Х12,5 і навіть 11Х10. мені подобається і таких розмірів