Відповідь: Інтервальні тренування я мала на увазі відчуття ліктя, просто присутність поруч, колись бігала з другом, то так називалось "бігаєм разом", а насправді навіть словом не перемовлялись, вже потім, ввечері в асьці тринділи деколи, тому в мене не настає люблю разом помовчати маю подругу, як разом, то кожна займається своїм ділом, лиш об час підіймаєм голову чимсь поділитись і далі занурюємось кожна в своє - то ми з нею "ростем" бік-в-бік духовно, бо в тому напрямку разом риєм, а фізично отако разом, хіба ІТ... стосунки тренера і підопічної, то трохи інше (маю на увазі свої інші "спорти")
Відповідь: Інтервальні тренування я завжди мріяла мати когось, щоби бігати, власне для того відчуття ліктя , але якось так я все жила, що нікого в мому районі не було А от в тренажерці я не уявляю, щоби могла з кимось займатися. Там я впихаю музику у вуха, беру свій ритм і відробляю ту годину, бо інакше не буде ефекту такого, від якого я потім кайфую . Я дуже не люблю навіть міініімально відволікатися від свого там. Не люблю, коли мене просять на тренажері якомусь поперемінно займатися, то мені вже виходить задовга перерва і все, не то. Інше діло з хорошим тренером в тренажерному
Відповідь: Інтервальні тренування я вам дівчата скажу так. Займатися на одинці для мене велика розкіш.. вічно як не дітиска під ногами волочуться, то муж любить на мертву тягу повтикати, а так щоб включити музику в навушниках до відказу і забутися.. то нема такого, бо мусиш пільнувати, авось проснеться, а якщо не спить то чогось захоче... і так як жангльор... Тому коли я вибігаю на пробіжку, то відчуваю буквально приступ свободи. Можливо і в качалку теж хочу для усамітнення. Ну але то таке. Взагалі мені людей і спілкування не вистачає (раніше працювала з людьми і по натурі дуже комунікабельна), хоч я вже і звикла до домашнього життя в якійсь мірі.
Відповідь: Інтервальні тренування Міє , в мене ніяк не перестане боліти правий бік, а я сьогодні вже можу приступати до ІТ, і шо дєлать?
Відповідь: Інтервальні тренування О! Як я про це мрію! Хоч в мене і одне дітисько, але відвоювати для себе хоча б 1,5 год волі так складно!!!
Відповідь: Інтервальні тренування дівчата, ви мене лякаєте, я ж таки хочу дітей)) шютка) Другий день без тренування - і я вже скучила
Відповідь: Інтервальні тренування елементарна скакалка за 10 грн в дитячому магазині. Інтервально виглядає так. 50 сек стрибаю - 10 переводжу дихання і все таке. виходить одна хвилина. ну і забиваю в таймер стільки раундів скільки часу маю. В стрибках імпровізую - на одній, на двох, задом, передом з різними викрутасами і намагаюся "не стратити" ))))
Відповідь: Інтервальні тренування Vittoriya, я то панімаю, я не панімаю, як її вірно вибрати під своїх 1,58 зросту, аби було зручно, хіба в магазині скакати))
Відповідь: Інтервальні тренування там на ручках знімаються закльопки і там можна підтянути дротик, який там тримає ту резину. Відповідно зменшити її довжину
Відповідь: Інтервальні тренування хе, дівки, моя дитина знайшла скакалку в хаті нині замінила ІТ-біг на скакалку (потягнула м"яз спереду в бедрі, високо задирати ногу не можу), стало мене на 8 хв., футболку мож викручувати, пішла митись давольнааа
Відповідь: Інтервальні тренування Мені нормальна (ріст158см) Коли стати на середину скакалки, оба кінця десь на рівні грудей. ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- скакалка зразу пульс бере високий (можна тест робити на тренованість) але потім він втихомирюється. Питання в можливості довго скакати. Якщо сил вистачає скакати 15 хвилин, то і всі 30 проскачеш, а якщо менше 10 важко то ножки потребують роботи над собою (маю наувазі людей з нормальним індексом ваги тіла, бо з надміром ваги на скакалці стрибати невольно)
Відповідь: Інтервальні тренування Прийшла я плакатись... Подивилась уважно на себе і що..... м"ячик... Добре накачаний м"ячик! Ноги спереду накачані, сідниці теж так нічо, а жир як був так і залишився:. І що не так роблю?!!
Відповідь: Інтервальні тренування Я ІТ роблю з грудня. І було більш-менш ок(м"язи підтягнулись, трохи в об"ємах зменшилась). А після останніх вправ (мертва тяга і т.д.) помітила такі зміни.
Відповідь: Інтервальні тренування а як ви харчуєтеся? Бо все має бути в комплексі і харчування відіграє дуже важливу роль. Був недаво у мене випадок-зустріла я співробітницю в роздягальні спортклубу, пожалілася вона мені, шо от вже 3 місяці бігає по 10км, а жирок з живота не сходить. А на наступний день в нас була вечірня репетиція і перед початком вона дістає Twix і каже, щоби всі почули-мені можна, я нині пробігла 11км, мені треба поповнити запаси цукру . І що тут скажеш-не той підхід і так вона може бігати хоч 20км, а результату не буде.
Відповідь: Інтервальні тренування mpaseflora, Мія давала розрахунок калорій тут, а на цьому сайті можна порахувати скільки їсте, має значення коли/що/скільки