Інтервальні тренування

Discussion in 'Спортзал' started by Мія, Oct 15, 2012.

1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Інтервальні тренування

які вправи порадите, щоб підтягнути м'язи плеча? маю на увазі половину руки вгору від ліктя.

2. Мія

Мія Well-Known Member

і зверху і з під низу теж.

http://turnichok.ru/page/obratnye-otzhimaniya/what/

3. Rona

Rona Мама-йожик

Kerzenlicht, віджимання від підлоги на вузьких і широких руках (вузькі - долоні біля тіла, тоді лікті йдуть вздовж тіла і тренується трицепс), якщо долоні широко розставлені - тренується біцепс, якщо дуже тяжко, можна спершу на колінах робити, а потім вже на рівних ногах (головне не прогинатись в попереку, копчик під себе, тіло як палка, маківкою тягнутись вперед, продовження хребта, а п"ятки спрямовувати в підлогу (якщо з рівними ногами))

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Хм. Знач я не вїхала в мертву тягу. Бо мене майже не болить. Найважче дають оті присідання. Все таки не правильно мабуть роблю. Поясниця болить. Сьогодні буду ще раз пробувати.

5. Rona

Rona Мама-йожик

знач неправильно, мені помогло вдавлювання п"ятки в підлогу і нахилятись мені треба трохи нижче, розтяжка дозволяє

6. Мія

Мія Well-Known Member

поясницею тягнете. Поясниця має бути рівна, але пасивна. Треба добре відчути чим ви робите ТЯГУ (тягнете) гантелі, гречку, воду... в даному випадку ви мяєте тягнути сідницями, напружуючи їх як кулак в зажимі.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

Я теж в"їхала лише на 3 тренування. Ви коли піднімаєтесь,то напружте м"яз сідниці(зробіть щось типу зажиму, як на пліє),тої ноги на котрій стоїте:)і тулуб потягнеться вверх:) якось так:)

8. Virchuk

При мертвій тязі я так і роблю. Наче ногою відпихаюсь. Поясниця болить на треиій частині вправи з присідання. Хоч і намагаюсь підніматись завдяки сідницям. Сьогодні буду пробувати ще. Ввечері напишу чи вийшло.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може ви надто коліна згинаєте? Такий принцип при становій тязі для спини-напівзігнути ноги і випрямляючись ноги не можна випрямляти, а при мертвій тязі ноги випрямляються, не до кінця але все ж.

10. Virchuk

в тій вправі ноги мають бути рівні, здається?

11. Rona

Rona Мама-йожик

в мертвій тязі трошки зігнуті в колінах, а в присіданнях на 1 нозі (в 3-й частині її, тобто) - рівні

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може бути трошки зігнута нога, тоді менша нагрузка на коліна, але при підніманні нога вирівнюється.

13. Virchuk

я якраз про присідання говорила.

я на коліна не відчуваю нагрузки, саме на поясницю. Вчитись мені ще і вчитись))

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я це зробила! я така хеппі-хеппі! я роблю інтервальний біг і з високопіднятими колінами першb 2 хв вдавались, а наступні робила по 1,5хв і то з перервами, а щойно я всі 2*3 пробігла з високопіднятими колінами і головою! такий кайф, футболка вся мокра, але ж то я слабачок, але сьогодні побачила ТАКЕ тіло!

15. mpaseflora

mpaseflora New Member

А я де можу, при будь-якому згинанні, використовую мертву тягу. Клас!

16. Мія

Мія Well-Known Member

Ну як там ви дівчата? десь всі повимирали..
    Гному не можу достукатися... цікаво як воно там в неї йде

17. Virchuk

Я йду на відпочинок, певно аж на тиждень.

18. Rona

Rona Мама-йожик

Мія, живі-живі, нє даждьотєсь ;)
    хтіла-м спитати шо там сего тижня, аж читаю в блозі, що щось маєм самі вигадувати? то правда? :) я не протів, але компанію люблю дуже, ще й такої Пітти сильної ;) стадний інстинкт, знаєтє лі... в мєчьтах - ходити з Мією в качалку :girl_blush2:

19. Virchuk

20. Мія

Мія Well-Known Member

отримала. Маю троха мало часу зараз.
    Я не думаю, що сідниці вже такі треновані, що не чують.. просто покищо на них нагрузочка не впала.. таки тягнете спиною. Мусите зажимом піднімати вагу в руках, а не спину піднімати. ТО так само як в вправі з мячем біля стінки. Можна ногами сідниці відірвати від підлоги, а можна виключно зарахунок зажиму.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

на наступний. Цього ще працюємо з тягами, присіданнями.