Відповідь: Інтервальні тренування які вправи порадите, щоб підтягнути м'язи плеча? маю на увазі половину руки вгору від ліктя.
Відповідь: Інтервальні тренування і зверху і з під низу теж. http://turnichok.ru/page/obratnye-otzhimaniya/what/
Відповідь: Інтервальні тренування Kerzenlicht, віджимання від підлоги на вузьких і широких руках (вузькі - долоні біля тіла, тоді лікті йдуть вздовж тіла і тренується трицепс), якщо долоні широко розставлені - тренується біцепс, якщо дуже тяжко, можна спершу на колінах робити, а потім вже на рівних ногах (головне не прогинатись в попереку, копчик під себе, тіло як палка, маківкою тягнутись вперед, продовження хребта, а п"ятки спрямовувати в підлогу (якщо з рівними ногами))
Відповідь: Інтервальні тренування Хм. Знач я не вїхала в мертву тягу. Бо мене майже не болить. Найважче дають оті присідання. Все таки не правильно мабуть роблю. Поясниця болить. Сьогодні буду ще раз пробувати.
Відповідь: Інтервальні тренування знач неправильно, мені помогло вдавлювання п"ятки в підлогу і нахилятись мені треба трохи нижче, розтяжка дозволяє
Відповідь: Інтервальні тренування поясницею тягнете. Поясниця має бути рівна, але пасивна. Треба добре відчути чим ви робите ТЯГУ (тягнете) гантелі, гречку, воду... в даному випадку ви мяєте тягнути сідницями, напружуючи їх як кулак в зажимі.
Відповідь: Інтервальні тренування Я теж в"їхала лише на 3 тренування. Ви коли піднімаєтесь,то напружте м"яз сідниці(зробіть щось типу зажиму, як на пліє),тої ноги на котрій стоїтеі тулуб потягнеться вверх якось так
Відповідь: Інтервальні тренування При мертвій тязі я так і роблю. Наче ногою відпихаюсь. Поясниця болить на треиій частині вправи з присідання. Хоч і намагаюсь підніматись завдяки сідницям. Сьогодні буду пробувати ще. Ввечері напишу чи вийшло.
Відповідь: Інтервальні тренування може ви надто коліна згинаєте? Такий принцип при становій тязі для спини-напівзігнути ноги і випрямляючись ноги не можна випрямляти, а при мертвій тязі ноги випрямляються, не до кінця але все ж.
Відповідь: Інтервальні тренування в мертвій тязі трошки зігнуті в колінах, а в присіданнях на 1 нозі (в 3-й частині її, тобто) - рівні
Відповідь: Інтервальні тренування може бути трошки зігнута нога, тоді менша нагрузка на коліна, але при підніманні нога вирівнюється.
Відповідь: Інтервальні тренування я якраз про присідання говорила. я на коліна не відчуваю нагрузки, саме на поясницю. Вчитись мені ще і вчитись))
Відповідь: Інтервальні тренування я це зробила! я така хеппі-хеппі! я роблю інтервальний біг і з високопіднятими колінами першb 2 хв вдавались, а наступні робила по 1,5хв і то з перервами, а щойно я всі 2*3 пробігла з високопіднятими колінами і головою! такий кайф, футболка вся мокра, але ж то я слабачок, але сьогодні побачила ТАКЕ тіло! Rona, я тобі покажу потім мммм
Відповідь: Інтервальні тренування А я де можу, при будь-якому згинанні, використовую мертву тягу. Клас!
Відповідь: Інтервальні тренування Ну як там ви дівчата? десь всі повимирали.. Гному не можу достукатися... цікаво як воно там в неї йде
Відповідь: Інтервальні тренування Я йду на відпочинок, певно аж на тиждень. Міє, ви звіт мій отримали, я там далі жаліюсь на мертву тягу)
Відповідь: Інтервальні тренування Мія, живі-живі, нє даждьотєсь правда я троха покоцана (в гематомах) своїм сталевим другом, але я "му вибачаю хтіла-м спитати шо там сего тижня, аж читаю в блозі, що щось маєм самі вигадувати? то правда? я не протів, але компанію люблю дуже, ще й такої Пітти сильної стадний інстинкт, знаєтє лі... в мєчьтах - ходити з Мією в качалку
Відповідь: Інтервальні тренування отримала. Маю троха мало часу зараз. Я не думаю, що сідниці вже такі треновані, що не чують.. просто покищо на них нагрузочка не впала.. таки тягнете спиною. Мусите зажимом піднімати вагу в руках, а не спину піднімати. ТО так само як в вправі з мячем біля стінки. Можна ногами сідниці відірвати від підлоги, а можна виключно зарахунок зажиму. ---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ---------- на наступний. Цього ще працюємо з тягами, присіданнями. я тоже ніби стадний чєловєк, але от в групах не вмію працювати... Сусідки просяться на сумісну ранкову пробіжку.. а я не можу на пару бігти, бо виходить одне ляляляля...а без ляля скукота і якось воно "настає така не зручна мовчанка" (с) осел Шрек. А качалка і справді в мєчтах і на тусу колективну би залюбки збиралася, в пулі поплавати наприклад, а от тренуватися таки на одинці, бо з моїм апетитом до розмов)))) можна було б номінацію відкривати "Місс накачаний язик")))))))