Відповідь: Інтервальні тренування добре, що нормально сьогодні вже було 132, і бігала я під музику, особливо добре з високопіднятими колінами під ритмічну швидку щоб хоч трохи відволікатись бо мені реально важко подумала, що варто мені не тиждень а два побігати, бо я щось дуже слабачок
Відповідь: Інтервальні тренування в мене біда, от реально, ще такого не було, при тому коли я почала тренуватись я вже робила цей інтервальний біг, так от бігаю я третій день, вчора ввечері почали боліти ноги, від коліна і вниз з задньої сторони, а сьогодні просто не можу ходити, сиджу-лежу все добре, а як стаю то просто капець і поки розходжу ледь не плачу, сьогодні по вулиці під гору тільки після 10 хв ходьби почала нормально ноги розгинати, думала, що йду з сльозами на очах, що це? я щось не так робила? чоловік каже що то правильний мяз болить, але мені біль така травматична відчувається, хоч і одинаково в двох ногах вранці бігала, сподівалась, що стане легше і так і було поки не сіла, встати знов проблема, ноги як не мої
Відповідь: Інтервальні тренування а що болить? Я так не могла розгинати ноги, коли перший раз попрацювала над литками (чи як то українською?), то ходила по хаті на носочках і напівзігнутими ногами. Треба було перетерпіти. Але знову ж таки, максимум руху , щоб м'язи були розігріті.
Відповідь: Інтервальні тренування то литка самі коліна не болять при розгинанні згинанні тільки той мяз,просто шалено болить
Відповідь: Інтервальні тренування Воно пройде. Мене так боліло на початку. Як йшла по сходах вниз, то біль був жахливий. Робіть розтяжки після бігу.
Відповідь: Інтервальні тренування так-так, сам м'яз я ніколи не думала, що він такий болючий. Пройде, не думаю, що то від не правильного бігу, просто збільшилася нагрузка.
Відповідь: Інтервальні тренування не потягнули добре ніжки... після бігу ножку на пятку, носочок на себе і тягнете задню сторону ноги. Воно має пройти через 3-4 тренування.
Відповідь: Інтервальні тренування дякую я робила розтяжку, навіть подумала, що то може від неї словом, перестаю нити і вірю, що завтра буде легше всім дякую за коментарі
Відповідь: Інтервальні тренування Нині зробила ніжки і помірялася, бо весь тиждень чогось не робила замірів, і...о нарешті, побачила в талії 65, і у всіх ін. замірах -1-2см. Рада дуже, от тепер тільки думаю...і як то так, коли активно-активно тренувалася-то не було так, а ост. часом мала багато роботи і переживань, і трохи відстала від звичного ритму і тут, бац і таке ...певно таки нерви дали своє, чи що...Тепер головне зберегти і покращити результат. Буду далі працювати.
Відповідь: Інтервальні тренування Якщо я завтра зможу ходити - то це буде чудово, бо сьогодні я вже відчуваю м'язи після того нового тренування. І то я не з першого разу зрозуміла, як правильно робити окремі вправи і робила мінімальну кількість повторів...
Відповідь: Інтервальні тренування Якщо так важко буде, то кожен день ніжки не робіть - через день. Один - ніжки, другий кардіо не більше 18 хвилин.
Відповідь: Інтервальні тренування Я відколи почала аналізувати місткість білків-жирів, вуглеводів у тому що їм, то просто капець якийсь.. В мене постійно недобір. А от нині зготувала рибу тіляпію, так у ній дійсно такий великий вміст білка? Я була приємно здивована. Бо я вже не знаю, з чого той білок брати. Сир їм, яйця їм, куряче філе часом їм-воно зараз таке, що невідомо чи на користь, бобові їм.. Але от вже почитала на ДП, що ту тіляпію невідомо де вирощують і невідомо в якій воді. Що ж тоді їсти?
Відповідь: Інтервальні тренування Сьогодні так і зроблю, бо чую що задню сторону ноги тягне добряче. І я сьогодні чемна, калорії вже порахувала. Білку, як завжди, мало, хоч я вже і суміш бобових з філе готувала, і творог їм... ---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ---------- Подивилась ті відео про вуглеводи і білки. То картоплю ми вже їмо?)) Направду, вже з місяці три запікаю картоплю в мундирах. Сама практично не їм, для чоловіка готую (мені так простіше, аніж чистити, варити, товкти), але так іноді хочеться тої печеної картопельки
Відповідь: Інтервальні тренування а можна тренуватись пізно ввечері, ну в 22.30 наприклад? бо мені так вийшло вчора і думаю що і сьогодні так буде то дуже пізно?
Відповідь: Інтервальні тренування в"їхала нарешті в мертву тягу, чую всі жилки в сідницях, крепатура 2-й день, кааайф Мія, ти як робиш гіперекстензію, то напруження відчуваєш вверху сідниць?