Відповідь: Інтервальні тренування Ех, вертаюсь до Вас з покаянням Не буду довго розказувати, чого довго не займалася. Мія, підкажіть, будь ласка, мені зараз починати з цього комплексу вправ впродовж 2 тижнів?
Відповідь: Інтервальні тренування Хух, набігалась Міє, може підкаже ще якісь вправи для рук? бо щось вони в мене зовсім не худнуть. Не те, щоб я хотіла мати накачані руки, але не подобається мені мати обвислі руки.
Відповідь: Інтервальні тренування Віджимання в два прийоми. Опускаєтеся в два прийоми і так само піднімаєтеся. Два рази по 12 віджимань під кутом 45 гр і 90 (пальчики рук дивляться одні на одних). Можете включити на початку тренування в розминку. Коли будете легко робити ці віджимання, пробуйте на рівних ногах по 10 разів.
Відповідь: Інтервальні тренування ух, тяжкий той прес... до кінця заняття відчуття, ніби там суцільна рана автору першої вправи - низький уклін, не пам"ятаю коли востаннє так тяжко стрибала після вчорашнього заняття нині було страшно братись, але по трошки звикаю, вже було на 1 більше повторів
Відповідь: Інтервальні тренування Я нині в місто вибралася.. вдягла чоботи на високій платформі.. і за мужа весь час трималася.. виглядало ніби мені в тих чоботах страшно незручно.. а муж все підколював "розгібатель бедра не розгібає" ))) Та "сплошна рана" на двох ногах не дає повернутися в ліжку... Хтось там в темі про фітнес клуб казав що то дурне о так інтенсивно і аппетит до спорту пропадає.. не памятаю вже коли так тішилася від о такого ефекту)))
Відповідь: Інтервальні тренування ну але ж ви не перший день займаєтесь? А якби після довгої перерви взяли на себе таке навантаження, то теж би тішились?) сьогодні збиралась до пресу приступати, тепер трохи страшно
Відповідь: Інтервальні тренування ні, я не перший І доречі ті перерви є таки рекомендовані (1 місяць), але для тих хто вже "заразився", щоб дещо обнулити навантаження. А біль спортивний завжди приємний, от коли його вже нема тоді сумно. Ще про прес. Якщо буде вкрай важко то зменшіть кількість підходів до двох і збільшуйте до 3.
Відповідь: Інтервальні тренування а я вимушено відпочиваю :-( прийшли мої кд А так хочеться всіх наздогнати і робити вже на прес вправки...
Відповідь: Інтервальні тренування Міє, ви так грозно пишете, що я тепер буду боятись пропускати заняття
Відповідь: Інтервальні тренування А ви і не пропускаєте))) Так що і гримати не треба))) Пішла і я тренуватися
Відповідь: Інтервальні тренування мене завжди мучить чи роблю я цю вправу правильно. І не пам'ятаю чи я вже питала З колін треба вставати? Вихідне положення стоячи чи на колінах?
Відповідь: Інтервальні тренування так, ше я йду допитуватись, би совість була спокійна: 3 підходи означає 3 інтервали (30 сек. вправа і 10 сек. перерва)?
Відповідь: Інтервальні тренування я ще настроююсь зараз буду починати Чекайте відгук за годину) ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ---------- файно Почала я з віджимань і додала один раунд бігу перед пресом. Стрибки альпініста робили звичні, бо з стрибком - то для мене вищий пілотаж. Важко було наприкінці - боковий прес і лежачи і з планки. Після пресу зробила 40 сек передишки, щоб води попити і до тями прийти Закінчила бігом, як книжка пише. Як щодо хула-хупу? Можна після вправ крутити? В мене звичайний металевий, без шипів.
Відповідь: Інтервальні тренування Можна Взагалі добавляти в кінці можна все що завгодно, але перед бігом
Відповідь: Інтервальні тренування и... а я роблю після бігу деякі йогівські асани (спокійні, вони переважно на розтяжку і заспокоєння мозгів) ну і власне стрейчінг (то мені для танців тра), альо так? тривалість тренування рахувати з ними чи без?
Відповідь: Інтервальні тренування Тіло працює і під час спокійних вправ, якщо в мязи кров загнана добре. Тому рахуй.