Інтервальні тренування

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 15 Жовтень 2012.

1. gnoma

gnoma Member

Відповідь: Інтервальні тренування

А я від сьогодні відпочиваю.
    Надіюсь з наступного тижня уже з новими силами і бойовим настрОєм приступлю до тренувань:girl_curtsey:

2. Melisa

Melisa Well-Known Member

І я вимушено відпочиваю. Відпрацюю наступного тижня.

3. orange girl

orange girl Well-Known Member

і я зі всім закрутилася,і з того всього тренувалася лише у вівторок,але від нині маю чіткий настрОй потренуватися ці 3 дні гарненько

4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

це про мене.
    я схильна до сачкувань ,і аж мені самій трохи дивно, що тут тримаюся назагал.

як і радила Мія, нині почала оцю програму з "програмки 2". виявилося, що ,боковий прес з упору робити не можу - не втримуюся на 3 точках, щоб іншою ногою зробити мах, то в 1 раунді, щоб не зупинятися, просто повторила підйом з упору ще раз, а в 2му раунді зробила на тому місці пліє.
    Міє, мені ця програма - мало навантаження на ноги. Після комплексу для ніг можу і хочу більше. Тим не менше робити вправи строго по списку допису № 640? Тоді можна заміняти боковий прес з упору на пліє?
    дякую

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я теж не можу, тому роблю цю вправу з колін і не на зігнутих ногах, а на випрямлених. Так Мія радила робити тим, кому не вдається зробити правильно.
    Сьогодні відтренувалась стандартно - вранці. На підйомі хотілось вже не встати, і це мене дуже дивує, бо минулого тижня ця вправа мені йшла легше. Четверного раунду не додаю, бо третій ледь доробляю.
    Якась дивина твориться зі мною. Маю вже другий день підряд у мене шалений апетит, чи може то похолодання так впливає?

6. Мія

Мія Well-Known Member

пліє не роби. І підйом з упору теж. Альпініста з підйомом і без краще.

то 5 раундів легко даються? І хочеться ще?

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

ні.. це метаболізм включився нарешті :) Ви ж не на вулиці працюєте?!

7. Virchuk

8. Мія

Мія Well-Known Member

це теж впливає, але скоріше всього метаболізм ;)

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

Мія, нині не маю сил заповнювати таблички(ніби небагато роботи, але щось ніяк) скину Вам файлик завтра:pardon:. Щось я така затуркана з тими миколайсько-різдвяно-новорічними ділами:khomyak:

10. Rona

Rona Мама-йожик

11. Kerzenlicht

та там у програмці 2 пише 2 раунди, можна 3...

12. Мія

Мія Well-Known Member

уважно читаєм :) На прес 2-3, а на ножки 5.

13. Chereshka

Chereshka New Member

поясніть мені будь-ласка боковий прес з упору, того що він в мене не получається. чи я його не так роблю. болить в мене поясниця. І в цьому тижня, що роблю, він знову є. а я хочу все робити як треба.

14. Kerzenlicht

я то й робила - програмка 2, 2 раунди. нині прес болить навіть при вдиху і видиху))

15. Rona

Rona Мама-йожик

може ви в ній прогинаєтесь, при виконанні вправи? копчик має бути на себе (під себе, не знаю як вірніше пояснити... короче, попа не вип"ячена наверх, а схована, має бути тіло як рівна планка),
    якщо ж все робите вірно, а болить поперек, то значить там м"язи слабкі, укріплюються, робіть в кінці розтяжку на поперек - вправа "кішка" (прогини в спині вниз/вверх, стоячи на четвереньках)

16. Strawberry

Strawberry New Member

Я цілий тиждень не займалась, була дуже зайнята, плюс КД (добре, що все співпало:)). Сьогодні відновлюю тренування. Маю приплив ентузіазму:)

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Зважилась я сьогодні і зрозуміла, що йду до вас, дівчата...Міє, а ще можна приєднуватися? поки що перечитую сторінки - одна за другою...і планую завтра купити скакалку і м'яч....

18. Virchuk

Сьогодні відробила останній день по програмі минулого тижня. В нас буде нова програма на цей тиждень? Чи продовжуємо стару?

19. Kerzenlicht

це дивно, що Мія не заглядала через вихідні. Сподіваюся, у неї все гаразд.

20. Мія

Мія Well-Known Member

ВИбачайте дівчата, вчора не мала змоги написати допис..
    Отже вправи на цей тиждень як і минулого робляться з 40с робочим інтервалом і 10с перерви.
    Чередуємо програмки починаючи з першої.
    Програмка один.
    1. Метелик
    2. Стрибки альпініста
    3. Випад назад лівою
    4. Півальпініст правою
    5. Випад назад правою
    6. Півальпініст лівою
    7. Присідання (ставимо з боку крісло для рівноваги. Ноги злегка розставлені (не надто широко), спина рівна. РОбимо глибоке присідання таким чином, щоб спина була прямою і ви грудьми не завалювалися вперед. Для цього використовуйте спинку крісла, за яку тримайтеся рукою, але пам"ятайте що це тільки для рівноваги а не для допомоги піднятися. )
    8. Сідниці.
    5 раундів. Розтяжка квадріцепса з підлоги, розтяжка зовнішньої сторони бедра, охолоджуюча розтяжка.
    Програмка два.
    1. Біг на місці.
    2. Півальпініст (нагадую що це не глибокі чередування ніг з упору на рівних руках)
    3. Підйом з упору
    4. Боковий прес з упору на рівних руках
    5. Жим
    6. Півталія. (Стаємо рівно, руки зігнуті в ліктях за головою. Опускаємося на коліна і сідаємо сідницями вліво. Спина рівна. Піднімаємося вверх не опускаючи рук. Знову опускаємося на коліна сідаючи направо. Спина рівна, руки весь час за головою)
    4 раунди
    Розтяжка пресу.

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

дивіться тут