Відповідь: Інтервальні тренування Мія, які мені вправи робити після закінчення КД (завтра-післязавтра відновлюю тренування)? По своєму графіку я би мала ще 1 день закінчити вправи на ноги (ті, що перед комплексом вправ на прес).
Відповідь: Інтервальні тренування я свою дозу сьогодні ще не отримала, того мені ніяк не сидиться на роботі, хочу додому і качати прес
Відповідь: Інтервальні тренування Уже отримала) Ще зовсім недавно "берізка" була для мене практично нереальною позою, тепер я вже можу піднятись достатньо високо і затриматись в такій позиції. Хвала нашим тренуванням
Відповідь: Інтервальні тренування Я вчора була ніц нечемна. Ніц не ходила. Поки зранку завела всіх по-садочках, після того пішла на роботу а потім ввечері поки вигуляла всіх по їхніх улюблених магазинах, прийшла додому в 10-тій вечора. Впала пляцком і заснула, але ще спочатку всіх вклала спати. Не можу на роботі собі взяти для себе 30 хвилин. Тре якось краще зорганізувати день.
Відповідь: Інтервальні тренування Дівчата, де ви там?? Я сьогодні прийшла з роботи, на диво нікуди мене не понесло спершу лягла, а потім подумала, що ніщо краще мене не збадьорить як тренування Позаймалась, пульс 158! Класно
Відповідь: Інтервальні тренування таак, добралася я після всіх пропусків до 4 тижня - де 1й список вправ підряд без явних раундів... перший раз хіба у список заглядала, ще й таймер глюкнув, то так пульс і не встигла поміряти... не знала як записувати в табличку... виявила, що в середині списку поплутала випади з півальпіністом... неправильно роблю зовн.бік стегна... словом, зараз годину сиділа вивчала зміст останніх 20 сторінок... зрозуміла, що я не перша така, що це все можна робити)) беруся до роботи. питання: якщо я не даю ради дочекатися до розтяжки як до перерви між раундами, то трохи роблю перерву між вправами. це ок? у мене було багато перерви ост.часом, і об'єми та вага стоять на місці. та: я влізаю в штани, які уже 2 роки лежали у шафі! "мышки плакали и кричали, но продолжали грызть кактус": працюю далі! традиційно - дякую, Міє!
Відповідь: Інтервальні тренування Якось так дивно, ми всі стараємось, працюємо над собою, а об'єми в більшості або стоять або злітають помалу. Дивлюсь по собі, як займаюсь - то можна мене викручувати, а живіт який був - такий залишився. Об'єм живота зменшився за рахунок боків. Ноги зменшуються повільно. Думала, може я харчуюсь якось не так, але з тим теж наче все в порядку. Я розумію, що наїджене і висиджене роками за місяць не щезне, але-але... Сьогодні відскакала всі 5 раундів, але в 4 раунді не бігла, а високо піднімала коліна, бо сил не було зовсім. Вчора я так ударно покачала прес, зробила 3 раунди, а потім ще трішки по іншій вправі прес качала, коло покрутила, але найбільше мене зараз болять боки від нахилів в сторону.
Відповідь: Інтервальні тренування Відпрацювала вчора усі 5 раундів і перерви не робила, сама з себе в шоці А сьогодні думала додати 3 раунд до вправ з пресом. Але поки зробила 2 то зрозуміла що поки що то для мене буде заважко і на завтра я просто не встану. Все таки оті раунди з однакових вправ мені більше подобаються, ніж один список з різних вправ. Я там просто гублюсь, пропускаю-наздоганяю. А тут чітко знаю що за чим і не потрібно весь час підглядати що далі і відповідно не втрачається час.
Відповідь: Інтервальні тренування +1000, від цього й ефективність більша, хіба ні? ще маю питання - щось я прозівала, як то вирахувати ЧСС "80% від максимуму" тощо - підкажіть лінк. дякую
Відповідь: Інтервальні тренування поясніть, що ви маєте наувазі? ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- 220-вік = максимум максимум множите на 0,8 і маєте 80 % то так грубо.
Відповідь: Інтервальні тренування Погоджуюсь, з Вами. Трохи важкувато, бо тих альпіністів і розтяжок... я собі файлик зробила з описом усіх вправ котрі ми робили від початку, і як маю сумніви - то заглядаю що і як робити дуже мені ті "альпіністи" плутаються
Відповідь: Інтервальні тренування на початках так, але вже пізніше до постійних повторів одного і того ж тіло привикає. Список складений таким чином чтоб нагрузити певну групу мязів і розслабити іншу. Однією вправою кров заганяється в мязи іншою тренуються глибокі "короткі" мязи які як правило не задіюються в буденності. Щодо втрат об"ємів. КОли я робила ніжки об"єми летіли дуже швидко (ну десь так як в Вірчик), і порівнюючи свої попередні спроби схуднути я раділа як дурний.. потім вже вичитала, що втрата була максимальною для здорової людини. Добитися такого метаболізму не так то і легко, що власне я і побачила по спробах інших працювати по комплексу НМС. Тобто те що працювало на мені не обов"язково давало результат іншим. Плюс до того в мене було ГВ. Є ще така річ як тренувальне плато, до якого тільки Рона добралася, але ще до ІТ. В мене тоді через 2 місяці таке було.. ну але це все я подолала. По суті всім воно потенційно грозить церез 3 місяці тренувань.. тепер втрата ваги в мене не така інтенсивна як тоді (тоді був кг в тиждень) а десь в середньому 200 г, при чому якщо я ввечері їм, то вага стоїть на місці, і коли мало їм вдень теж.. Тренування ввечері на ранок дають теж як правило мінус, а якщо зранку то тільки через день.. ну але ввечері тренуватися буває вкрай важко, бо вже немає сил. Ще раз повернуся до замірів. Для себе можете перевіряти об"єми ще і так. Спробуйте стиснути стрічку максимально сильно як можете і на такому максимумі мірятися. Це дозволить не помилятися в допусках і знизить похибку "води". Але пам"ятайте що це не реальний параметер В ідеалі різниця між максимумом і реальним параметром має бути до 1-2 см. Це практично здоровий запас жиру для жінок (в талії допустимо 4 см). Треба памятати і про те, що якщо ви набирали вагу довгий час і з зайвою теж прожили нормально, то запустити процесс не так легко і якщо вже мінуси показалися на горизонті - поїзд тронувся. Головне не пропускати тренувань і слідкувати за ЧСС. Воно повинно періодично падати і знову підніматися вище. Якщо ЧСС падає і тримається низько - толку не буде. ну але я намагаюся за всім цим слідкувати і підказувати. Від вас вимагається дві речі, тренуватися і слідкувати за харчуванням.
Відповідь: Інтервальні тренування Я думаю, кожен, хто починає тренуватися тим чи іншим способом часто очікує швидко схуднути, бачити стабільну стрімку динаміку в зменшенні ваги та об'ємів, бо це надає стимулу. Я сама декілька разів починала процес схуднення самостійно, то за допомогою якогось обмеження в їжі, то бігаючи на орбітреку - спочатку був страшенний азарт, вага зменшувалася, а потім якось набридало потрохи .то один раз пропустиш, то другий. І потім пропуски переходять в дуже затяжну паузу. Тобто не вистачає системності, запустити процес тренувань так, щоб це дійсно було, як зуби почистити. І в першу чергу, це потрібно для здоров'я, тому що фіз.навантаження справді додають життєвої енергії, покращують самопочуття і настрій. Тому починаючи ІТ цього разу я задалася ціллю не лише худнути, не чекати швидких результатів, а в першу чергу трохи змінити відношення до способу життя, зробити його здоровішим. А результати в мінус якщо і повільно, але ж є, значить це правильний шлях!
Відповідь: Інтервальні тренування Я навпаки, дуже вимучуюсь тими раундами. Зі списком не губилась, бо після вправи підійшла записати кількість повторів і заодно і на наступну вправу глянула. Та й запам'ятовується воно, що за чим має йти. Виходить, що по списку тренування часу займало більше, ну бо вправ більше, але я не так втомлювалась як зараз. Сьогодні я вже займалась. Важко мені дався третій раунд, а я наївна хотіла ще четвертий робити. Яке там, ледве третій доробила
Відповідь: Інтервальні тренування у випадку, де є чіткі раунди, ситуація така: є 4 чи 5 вправ = кінець раунду. то в мене було 20 сек перерви. тепер раундів як таких немає, перша розтяжка - на 8му місці. фізично не дотягую до неї без зупинок. тому зробила цих 20 сек перерви, здається, після №5. оця несистематичність мені дошкуляє: 7 вправ - розтяжки - 3 вправи - розтяжки - 6 вправ - розтяжки - 4 вправи - розтяжки. плюс сумбур з повторами правою і лівою з №15 до 20. можливо, справа більше у голові, і саме такий список має свій резон, ну але складніше для розуміння. пробуватиму нині правильно робити. тоді у мене виходить постійно між 80 і 90%. але вже не задихаюся, як раніше. це ок? ага, згадала ще позитив: мин.неділі ходила до сестри, 4 поверх старого дому, 96 сходинок. раніше після 3го поверху ледве йшла. тепер йшла ще знизу в середньому темпі - і на 4му не задихана! думаю, це все вплив тренувань!
Відповідь: Інтервальні тренування Я вчора повернулася до тренувань (робила перший день комплексу для пресу) і все не заладилося з самого початку, бо я -телепень, забула що то тре було поміряти пульс, так що пульсу перед тренуванням так і не знаю.Пульс після тренування тоже здивував, бо був досить низьким(потім догадалася чому,напевно тре його міряти після інтенсивних вправ, а я міряла перед останньою розтяжкою і після вправи для сідниць, яка виконується лежачи. От і пояснення такого низького..) Перший раз було тяжкувато робити, не знала шо за чим,тому були короткі заминки.Маю сумніви, чи правильно роблю жим з поворотом.. Я роблю так: лягаю на спину, ноги на ширині плечей,зігнуті у колінах,напружую прес і відриваю лопатки від підлоги,тодіз цієї позиці ще чуть піднімаюся і повертаюся,поворот вправо, поворот вліво.Як 1 раз рахую кожен поворот. Простий жим роблю так само, але без поворотів. Пліє з жимом, ой шось тоже не впевнена чи вірно,якось вічно збиваюся, коли то рахую, напружуюся, завалююся вперед Дуже прошу замінити мені чимось на цей тиждень ті три вправи, що виконуються з м"ячем, бо вчора я їх просто пропустила- не знала чим заміти, просто зробила для сідниць 2 підходи по 30 разів, та й усе.
Відповідь: Інтервальні тренування дихання є одним з показників ЧСС. Якщо це дійсно максимум або 80-90% людина ледве говорить, дихання дуже збивається, ніби риба без води. Якщо цього немає, і дихання пришвидшене але нормальне, говорити можете - це реальні 60% що є прогресивною межею тренувань. Пошукаю ввечері табличку де розписуються симптоми ЧСС і більш детальну формулу розрахунку. ---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ---------- правильно. Тільки простий жим руки між ногами, а в жимі з поворотом руки за головою. Додайте ще один повтор - 3 рази по 30. Важко має даватися.