Відповідь: Інтервальні тренування не доробляйте. Нова включає вправи минулого тижня, тільки троха змінені.
Відповідь: Інтервальні тренування Доброго ранку Трішки заплуталась з чого починати, тому розпочала з 2 програмки, бо побачила, що часу в мене мало залишилось. Класно, інтенсивно, тільки я забула одну вправу, зробила її наприкінці Щодо фото результатів - то ще в п'ятницю порівнювала фото теперішні і місячної давності. Довелось чоловіку в фотошопі пошаманити, щоб два фото були однакових пропорцій, щоб можна було візуально порівняти. На ніжках результат видно трішки, а от на животику не дуже, я тепер думаю - чи то я замірялась погано, чи то боки схудли і через то об'єм живота меншим був?
Відповідь: Інтервальні тренування Треба тільки врахувати різницю в віці. У моїх дівчат серденько частіше б’ється, то точно. Тут деякі дівчатка майже на 20 років молодші від мене. Запропонувала прогулянки чоловіку. Сказав, що будемо гуляти. Шкода, що зранку мені не вийде, бо дуже рано їду на роботу. Будемо гуляти в темноті з ліхтарком.
Відповідь: Інтервальні тренування ну то деякі молодші.. але не всі від вас далеко втікли)) ваш максимум 181.. і ви сміло можете працювати в діапазоні 110. 76 вам ніц аніц не дасть. Ви поїсте і ваш ЧСС може так піднятися..
Відповідь: Інтервальні тренування Дівчата, де ви всі??? Як ваші успіхи? Якось тихо тут Сьогодні займалась по програмі 1, але зробила лише 4 раунди, пульс був 160 і сил вже не було. Але обіцяю наступного разу відпрацювати всі 5 раундів.
Відповідь: Інтервальні тренування та що буду писати вчора не тренувалась, бо мала інше тренування, минулого тижня так вийшло, що тренувалась щодня, то таки треба робити перерву... мої зв"язки не встигають відновлюватись... взагалі так виходить, що буду відставати постійно, бо можу ІТ робити хіба 3р/тиждень, хоч неділя буде вихідною прогрес бачу, але боюсь щось писати, би не злякати)) Мія всьо видит а скоро фотоапарат покаже, чи то в мене ілюзія бажаного, чи істина))) Мія, в мене нині програмка 1, пра? (в неділю типу програмку 2 робила)
Відповідь: Інтервальні тренування Я теж вчора не тренувалась якось вийшла з колії, нічого не встигаю, приходжу додому пізно і змучена. Сьогодні точно потренуюсь по новій програмі! Нехай цей допис буде стимулом для мене не схалявити
Відповідь: Інтервальні тренування Перестаю їсти Вчора ходила, правда по хаті а не по вулиці. Холодно, і щось ніхто не хотів гуляти в 9-тій вечора. Отже, я по-хаті ходила швидкою ходою. Дітиска сміялись, що мама смішно ходить. Доречі, я танцювати 30 хвилин також витримую, а он присідати ні.
Відповідь: Інтервальні тренування Я вчора теж відтренувалась по першій програмці, після 4 раунду була така знесилена і задихана, що в 5 одразу на бігу здалась. Ноги просто більше не піднімались. Зараз настроююсь на програмку №2. Але поїла півтора годинки тому, то ще чекаю, бо чую що важко буде займатись.
Відповідь: Інтервальні тренування та в мене тут запара троха.. часу не маю сісти до компа. тренування вже війшло в ритм, звиклося і як зуби почистити. В неділю і суботу тим вихідним ніби і рада, але вже чекаю понеділка.. тільце привикає до нагрузочки))) ЧСС правда в мне 110-120 максимум.. і неженеться нічим. Ну але вага зменшкується, хоч я вже і не хочу того. Об"єми теж можна і танцювати.. ЧСС міряли? можна між 2 і третім райндом зробити перерву в 3-5 хвилин якщо вже дуууже важко. там інша група мязів. То не має бути так важко.
Відповідь: Інтервальні тренування Вже позаймалась і відіслала файлик Мені чогось завжди важко, вже ніби майже два місяці пройшло а мені всеодно важко, на останніх вправах то просто здається що вже впаду і не встану, але скажу чесно що ото відчуття коли все таки не падаєш а робиш далі то такий кайф Єдине що змінилось то не відчувається на наступний день такої болі в м'язах як колись. Ну і ще я зараз трошки прихворіла, то може тому вправи даються важче.
Відповідь: Інтервальні тренування а я думаю, ну що я забула)) а то ж я файлик забула відправити, зараз виправлюсь!
Відповідь: Інтервальні тренування я нині беру паузу, файлик завтра відіслю, прийшла з роботи дихаю ледве
Відповідь: Інтервальні тренування Міряла. Він так страшно не лізе догори, як при присіданню. Тримала так як казали, не вище 110. Досягла стабільності. )))))
Відповідь: Інтервальні тренування короче я не робила перерви (довшої, ніж 10 сек.) між раундами нині... легкий біг слугував нею, в розтяжці сиділа довго, то тривалість тренування написала приблизно таке розігріте тіло гріх не використати по повній програмі висилаю атчьот
Відповідь: Інтервальні тренування Мія, ще забула вчора спитати, під час бігу в мене боліло зліва від пупка,тобто десь в області протилежній апендициту. Лише під час бігу протягом усього тренування, тобто біжу - болить, роблю інші вправи - ні, навіть на ножицях не боліло. Що б це могло бути?