Відповідь: Інтервальні тренування по ЧСС видно, що ви не спішили. В інтервальних тренуваннях так не піде. Ви повинні працювати на максимумі. Спробуйте зробити ті самі 5 хвилин але не розмірено, а на максимумі. Якщо не зможете 5 хвилин, міряйте пульс на останньому присіді і відпишіться. ---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ---------- а як гарно віджали - зразу видно потрудилися. Пульс прекрасний 143.
Відповідь: Інтервальні тренування Дівчатка, і я з вами. До вагітності була в непоганій формі, займалася калланетиком і йогою, а після пологів ніяк не можу повернутися до занять і відповідно зайві кг досі зі мною Міє, скинула свій файлик Вам на пошту.
Відповідь: Інтервальні тренування А ви вже почали займатись? Я б теж приєдналась якщо ще не запізно. Скакалка вдома є, таймер є, м'ячик тільки треба купити.
Відповідь: Інтервальні тренування привіт читаю тему від початку, скакалка і м'ячик є, бажання є, таймер звор.відліку є на тел. - то ж підходить? комп у кімнаті, де мама лиш маю проблему з вчасним початком разом з вами - у мене лежача мама, усе йде до кінця. але звісно ж ніхто не знає коли... буває, по півночі не сплю, буває, вдень половина часу йде на догляд. через це не гарантую що матиму час і силу на щоденні вправи. Але Міїні підходи мені подобаються і я б хотіла займатися. Якщо мене таку приймете до гурту, то заповню і вишлю табличку дякую
Відповідь: Інтервальні тренування Дівчата, ті хто працює, відкрийте секрет як вам вдається повноцінно харчуватися? Ну зі сніданком без проблем. А обід як? Йти в кафе я не ризикую, щось з собою завжди беру, правда грію в мікрохвильовці, але брати з собою і перше і друге і салат і компот то вже якось трохи фантастично. Як ви харчуєтеся в обід? Ну і плюс з роботи приходиш не швидше сьомої, поки щось приготуєш вже восьма. І виходить обіду нормального нема, вечерю вже їсти неможна.
Відповідь: Інтервальні тренування Я їм у їдальні, або беру щось з собою (салат і кашку якусь, наприклад). Можна готувати так, щоб на вечерю щось залишалось з попереднього дня. Можна вечеряти на роботі перед виходом.
Відповідь: Інтервальні тренування Ну я наприклад беру з собою, переважно це друге і салат або просто помідорчик чи перець. Замість компоту чи соку п'ю чай (переважно зелений). А вечерю то думаю буду брати з собою (наприклад кусок курочки і салатик) і перед 18,00 поїсти. Мені здається підстроїтись можна в будь-якому випадку, головне бажання.
Відповідь: Інтервальні тренування варю в мікрохвильовці італійські макарони+томати+ол.олія+зелень/беру з дому або запарюю на роботі гречку, купую в Сільпо овочі і роблю салат (олія на роботі стоїть і всі потрібні приправи,сіль)/нема часу, то купую в Сільпо вінегрет на обід/фрукти і т.д. на вечерю купую собі сир/гречка з овочами/горіхи просто треба задатись ціллю, варіантів багато
Відповідь: Інтервальні тренування І переді мною постала аналогічна проблема "харчування на роботі". Але не так вже й тяжко вона вирішується Снідаю вдома, о 1 год обід - беру зазвичай з собою. Перше беру дуже рідко (можу обійтись і не хочеться з баночками ходити), а от друге беру повноцінне. Тобто обов"язково щось м"ясне/рибне, гарнір, кожного понеділка приношу на роботу тижневий запас помідорів/огірків/перцю, яблука, йогурт, щоб було що перекусити і щоб не носити кожного дня кульочки. Привикаю до правильного харчування, поки що вдається Словом, головне - бажання!
Відповідь: Інтервальні тренування Якщо тренування зранку, можна за півгодини випити каву? :umbrage: чи це буде додаткове навантаження на серце?
Відповідь: Інтервальні тренування Я наприклад гипотонік (понижений тиск) то без кави не можу.. якщо почуваєтеся гарно, то можете пити, але робіть солодку. Взагалі кава нездала тим що сушить тіло (виводить воду).
Відповідь: Інтервальні тренування І я б приєдналася, якщо ще можна. І який саме м"ячик треба?? Ще розтлумачте мені: то я можу займатися або всі 50 днів тільки зранку ( і наприклад, тільки 0 7.00, а не о 8, чи 9, як мені буде підходити), або тільки ввечері (теж тільки о котрійсь конкретній годині)? Вибачайте, не зовсім просто зрозуміла. Дякую
Відповідь: Інтервальні тренування я теж ) потроху відмовляюсь від обідньої ) а зранку одну - то святе. ---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ---------- Мія, а програму ви виставите тут, чи кожному індивідуально скинете? З інструкціями?
Відповідь: Інтервальні тренування Я поділила дівчат поки що на дві групи (потім піде специфіка) і буду тут викладати програму з інструкціями ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- можна такий щоб трохи стискався колінами, трошка менший за фудбольний - гумовий. Займаєтеся кожен день в зручний для вас час.
Відповідь: Інтервальні тренування СУПЕР Ввечері скину свою формочку ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- і на вихідних буду шукати м"ячик. А от зі скакалкою певне займатись не зможу (через надміру дратівливих сусідів). Надіюся, підшукаєм альтернативу...
Відповідь: Інтервальні тренування І я хочу з вами займатись. Приймаєте до гурту? Вже собі придбала спортивний інвентар,залишилось тільки зняти мірки.
Відповідь: Інтервальні тренування Ось список дівчат, хто наразі приймає участь і прислав дані про себе. Miya Rona Hexe DarkNess HalynaKv Strawberry Fiyalka virchuk tvm Chereshka lovikyou Melisa Звірте чи кого не пропустила. Хто ще файлик не прислав - присилайте. Думаю почнем в понеділок уповаю на те що повністю одужаю до того часу, бо зубчик мій ще пульсує коли голова опущена.
Відповідь: Інтервальні тренування Я ще файлик не прислала, але точно приєднаюсь сьогодні-завтра, вчора не хватило мене щоб поміряти об'єми, зато наприсідалась на пару днів вперед. 5 хв. я не витримала, здалась після 4, але ноги після того ніби не мої, м'язи не дуже болять але ходити важко, особливо по сходах, таке враження що вони мене не несуть просто:xaxa:
Відповідь: Інтервальні тренування Скинула вам свій файлик з замірами. Мені було дууууже важко присідати, були і перерви, бо просто не могла і "халявні" присідання. Бачу, я геть зовсім нетренована але готова працювати над собою. Надіюся нен зірвуся і завдяки вам всім пройду до кінця і доб"юся результату. Ще таку важкість трохи списую. на кріпатуру після аеробіки (займаюся тільки 2 міс. і мені ще доволі важко) З понеділка готова починати