Інтервальні тренування

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 15 Жовтень 2012.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Інтервальні тренування

по ЧСС видно, що ви не спішили. В інтервальних тренуваннях так не піде. Ви повинні працювати на максимумі. Спробуйте зробити ті самі 5 хвилин але не розмірено, а на максимумі. Якщо не зможете 5 хвилин, міряйте пульс на останньому присіді і відпишіться. :)

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

а як гарно віджали - зразу видно потрудилися. Пульс прекрасний 143.

2. HalynaKv

HalynaKv Member

Дівчатка, і я з вами. До вагітності була в непоганій формі, займалася калланетиком і йогою, а після пологів ніяк не можу повернутися до занять і відповідно зайві кг досі зі мною :girl_sad:
    Міє, скинула свій файлик Вам на пошту.

3. gnoma

gnoma Member

А ви вже почали займатись? Я б теж приєдналась якщо ще не запізно.
    Скакалка вдома є, таймер є, м'ячик тільки треба купити.

4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

привіт
    читаю тему від початку, скакалка і м'ячик є, бажання є, таймер звор.відліку є на тел. - то ж підходить?

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, ті хто працює, відкрийте секрет як вам вдається повноцінно харчуватися? Ну зі сніданком без проблем. А обід як? Йти в кафе я не ризикую, щось з собою завжди беру, правда грію в мікрохвильовці, але брати з собою і перше і друге і салат і компот то вже якось трохи фантастично. Як ви харчуєтеся в обід?
    Ну і плюс з роботи приходиш не швидше сьомої, поки щось приготуєш вже восьма.

І виходить обіду нормального нема, вечерю вже їсти неможна.

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я їм у їдальні, або беру щось з собою (салат і кашку якусь, наприклад).

Можна готувати так, щоб на вечерю щось залишалось з попереднього дня. Можна вечеряти на роботі перед виходом.

7. Jersey

Jersey Active Member

Ну я наприклад беру з собою, переважно це друге і салат або просто помідорчик чи перець. Замість компоту чи соку п'ю чай (переважно зелений). А вечерю то думаю буду брати з собою (наприклад кусок курочки і салатик) і перед 18,00 поїсти.
    Мені здається підстроїтись можна в будь-якому випадку, головне бажання.

8. Rona

Rona Мама-йожик

варю в мікрохвильовці італійські макарони+томати+ол.олія+зелень/беру з дому або запарюю на роботі гречку, купую в Сільпо овочі і роблю салат (олія на роботі стоїть і всі потрібні приправи,сіль)/нема часу, то купую в Сільпо вінегрет на обід/фрукти і т.д.
    на вечерю купую собі сир/гречка з овочами/горіхи
    просто треба задатись ціллю, варіантів багато

9. Strawberry

Strawberry New Member

І переді мною постала аналогічна проблема "харчування на роботі". Але не так вже й тяжко вона вирішується:girl_wink: Снідаю вдома, о 1 год обід - беру зазвичай з собою. Перше беру дуже рідко (можу обійтись і не хочеться з баночками ходити), а от друге беру повноцінне. Тобто обов"язково щось м"ясне/рибне, гарнір, кожного понеділка приношу на роботу тижневий запас помідорів/огірків/перцю, яблука, йогурт, щоб було що перекусити і щоб не носити кожного дня кульочки. Привикаю до правильного харчування, поки що вдається :girl_yes: Словом, головне - бажання!

10. DarkNess

DarkNess New Member

Якщо тренування зранку, можна за півгодини випити каву? :morning1: :umbrage:
    чи це буде додаткове навантаження на серце?

11. Мія

Мія Well-Known Member

Я наприклад гипотонік (понижений тиск) то без кави не можу.. якщо почуваєтеся гарно, то можете пити, але робіть солодку.
    Взагалі кава нездала тим що сушить тіло (виводить воду).

12. orange girl

orange girl Well-Known Member

І я б приєдналася, якщо ще можна. І який саме м"ячик треба?? Ще розтлумачте мені: то я можу займатися або всі 50 днів тільки зранку ( і наприклад, тільки 0 7.00, а не о 8, чи 9, як мені буде підходити), або тільки ввечері (теж тільки о котрійсь конкретній годині)? Вибачайте, не зовсім просто зрозуміла. Дякую

13. DarkNess

DarkNess New Member

потроху відмовляюсь від обідньої ) а зранку одну - то святе.

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Мія, а програму ви виставите тут, чи кожному індивідуально скинете? З інструкціями?

14. Мія

Мія Well-Known Member

Я поділила дівчат поки що на дві групи (потім піде специфіка) і буду тут викладати програму з інструкціями :)

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

можна :)

такий щоб трохи стискався колінами, трошка менший за фудбольний - гумовий.

Займаєтеся кожен день в зручний для вас час.

15. orange girl

СУПЕР :) Ввечері скину свою формочку

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

і на вихідних буду шукати м"ячик. А от зі скакалкою певне займатись не зможу (через надміру дратівливих сусідів). Надіюся, підшукаєм альтернативу...

16. vitek

vitek Member

І я хочу з вами займатись. Приймаєте до гурту?
    Вже собі придбала спортивний інвентар,залишилось тільки зняти мірки.

17. Мія

Мія Well-Known Member

Ось список дівчат, хто наразі приймає участь і прислав дані про себе.
    Miya
    Rona
    Hexe
    DarkNess
    HalynaKv
    Strawberry
    Fiyalka
    virchuk
    tvm
    Chereshka
    lovikyou
    Melisa

Звірте чи кого не пропустила.
    Хто ще файлик не прислав - присилайте. Думаю почнем в понеділок

18. gnoma

gnoma Member

Я ще файлик не прислала, але точно приєднаюсь сьогодні-завтра, вчора не хватило мене щоб поміряти об'єми, зато наприсідалась на пару днів вперед.
    5 хв. я не витримала, здалась після 4, але ноги після того ніби не мої, м'язи не дуже болять але ходити важко, особливо по сходах, таке враження що вони мене не несуть просто:xaxa:

19. Jersey

Jersey Active Member

І я хочу приєднатись, відправила файлик.

20. orange girl

Скинула вам свій файлик з замірами. Мені було дууууже важко присідати, були і перерви, бо просто не могла і "халявні" присідання. Бачу, я геть зовсім нетренована :girl_sad: але готова працювати над собою. Надіюся нен зірвуся і завдяки вам всім пройду до кінця і доб"юся результату. Ще таку важкість трохи списую. на кріпатуру після аеробіки (займаюся тільки 2 міс. і мені ще доволі важко)
    З понеділка готова починати