Інтервальні тренування

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 15 Жовтень 2012.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Інтервальні тренування

2. gnoma

gnoma Member

В мене перед ІТ теж було 50, а потім бац і +2, і об'єми збільшились. Теж тут жалілась що то за біда. Поки ніц не робила було 50, а стала займатись і 52 стало. Але той тиждень мене порадував і вже 50.5. І знаю, що сама трохи винна, бо від кави відмовитись не можу, води більше 1л. теж не можу в себе впхати. Але всеодно вірю, що скоро вернусь до своїх стандартних 48 кг і талії 60см:girl_dance:
    Сьогодні ввечері ще встигла позайматись після роботи . Так як завтра буде останній день третього тижня, то я трохи підглянула на нові заняття і якось там все так страшно виглядає і так багато всього...

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

хм....ок, подивлюсь що буде завтра:)

гг, а я на 3:) на початку важила 57, зараз 60:) в порівнянні з часом до ІТ я їм однозначно менше і стараюсь після 19-20 ніц не їсти, хіба щось таке типу корисне:):)

4. Мія

Мія Well-Known Member

вегетарьянка?! тому ясно чо без молока не можеш..
    як давно мяса не їсиш?

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Ото дівки мотивовані стали! Спортивний азарт ;)

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я сьогодні трішки проспала, але вправи виконала, тільки не встигла помірятись.
    Трішки сьогодні мені важко було тренуватись, списала на те, що я не виспалась...

7. Rona

Rona Мама-йожик

нині буду тренуватись ввечері, тільки не знаю, чи то ще ноги робити, чи то найновіше? (там де півальпініст і зов.сторона стегна)

8. Мія

Мія Well-Known Member

півальпініст вже роби :).

9. Chereshka

Chereshka New Member

реабілітувалась і вислала. Напишіть, будь-ласка, з третього тижня що виконувати?

10. Strawberry

Strawberry New Member

Я сьогодні погано почуваюсь, загальна слабкість, горло пече.. напилася чаїв і надіюсь, що завтра буде краще! Сьогодні без тренувань.

11. HalynaKv

HalynaKv Member

Я думала, то тільки я в плюсі - спершу скинула один, а потім набрала півтора :girl_cray:

12. Virchuk

13. Rona

Rona Мама-йожик

відтренувалась сьогодні 1-й день "тижня півальпініста", сподобалось :) не так напряжно, то мож і ввечері займатись, файно чула зовн.бік стегна, в півальпіністі більше навантаження було, якщо ногу, яка нерухома, сильно не згинала, я так розумію, що вправа якраз для неї, а ті кроки іншою ногою вперед-назад лиш щоб відволікти мозги (від можливого болю в сусідній):)

п.с.об"єми забула зраня поміряти, завтра зроблю

14. Мія

Мія Well-Known Member

ця вправа задіює колінні мязи і квадріцепс не робочої ноги, зарахунок дуже маленьких але частих згинів в коліні. Всім тілом ми практично лежимо на цій нозі тому воно дуже ефективне. Але тре дуже швидко робочу ногу приставляти.

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

15. orange girl

orange girl Well-Known Member

Відтренувалася вчора за тою довшою програмкою. Ну спершу було страшно, але дісно і цікавіше і по часу те саме, що звичні вже ІТ. От то пліє-то шось..ноги в мене тряслися так смішно :) А ще ноги тряслися і в кінцевій вправі для сідниць, сама не знаю чому.Може тому, шо старалася зі всіх сил напружувати і відривати від землі саме сідниці, а не поясницю(так, як Ви про це наголошували), не знаю чи вийшло, але старалася. Пліє робила з вихідної позиції, коли ноги на носочка в 2-й позиції і трошки призігнуті в колінах, і вже з цієї позиції рухалася на 5 см вверх/вниз.Одне виконання зараховувала типу як підйом з тої вихідної позиції вверх на 5 см. і опускання вниз на 5 см. Ну і ше,5 см. то для мене дуже образно, звісно, шо робила "на око", то й не знаю 5 см. це було, чи не 5:girl_in_dreams:

Ну і ще...знову "намутила" з пульсом Спеціально давала собі настанову поміряти після останнього пліє,і..забула( міряла перед охолоджуючою розтяжкою, і він, звичайно, дуже впав після вправи для сідниць :sad:( Тому так і не знаю, який був реальний.

Вправу "ножиці" мені якось важкувато виконувати без опори, трішки притримувалася однією рукою за спинку стільчика, бо дуже вже мною носило без підтримування:girl_crazy:

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:13 ----------

результати напевно вже скидатиму в пт.,бо в мене зараз тільки за 1 день тренувань є

16. Virchuk

І я сьогодні відтренувалась. І результат мені так собі... Не могла я доробити того півальпініста, після 15 разу нога пекла так, що більше ніяк не виходило. Тільки першого разу на одну ногу я могла зробити 22 рази і мене ще секунд 10 залишалось... Ну і зовнішня сторона бедра - я не можу так високо підняти ногу, а про втримати то я вже мовчу... Тому спершу тримала так як могла, але то була якась пародія вправи, а потім просто ложила ногу на стіл (вищий за стілець) і розтягувала її. Словом, отакий я здохлячок виявився :girl_cray:

17. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Міє, сьогодні повертаюся до вправ. Скажіть, будь ласка, які саме вправи мені сьогодні робити?

18. Мія

Мія Well-Known Member

в мене вага так коливалася з 56 до 54,7 два тижні.. нині побачила вже 54.. якщо ваша вага показала 58.5 то це вже реальна вага з втратами. До неї додається вода і таке інше..
    Ну і залежно хто як тренований в мене тільки зараз пішов прогрес по мінусах.. скільки часу пройшло? Три тижні з яких тиждень мала перерву в зв"язку з КД.. тобто на розгін органзіму треба як мінімум 2 тижні регулярних тренувань.
    Не тренованим дещо важкіше.. треба запустити о той метаболізм, а зараз зима на носі сонця немає і це теж впливає.
    Всім дівчатам.
    Ваше тренування ефективне якщо:
    1. ви відчуваєте вогонь в мязах
    2. тренування триває 20 і більше хвилин
    3. Чсс в межах від 120 і вище
    Програма цього тижня має зменшити об"єми в бедрах і колінах, дещо вплине і на прес.
    По пліє. Якщо легко дається - ви присіли не достатньо низько. Опустіться в вихідній позиції нижче на 1-2 см.
    Робіть більше випадів (деяким дівчатам писала про це листом), при чому перед зовн. стороною бедра намагайтеся робити випади якомога глибше ніби сідаючи на опорну ногу, але коліно не згинайте більше ніж на 90 гр, бо можна пошкодити колінні сухожилля і суглоби.
    Ще на рахунок вправи з мячем. Якщо в другому підході ви себе комфортно почуваєте додайте ще один. Але переконайтеся в тому чи правильно ви виконуєте вправу (за рахунок сідничних мязів а не поясниці)

19. gnoma

gnoma Member

Сьогодні був перший день півальпініста і в мене та сама проблема. Якщо піднімаю ногу високо то іншу хіба трохи зігнути, я так і робила бо по іншому просто не виходило.
    п.с. зовсім забула що то вчора був вівторок і треба відправляти файлик...відправляти сьогодні чи вже в п"ятницю?

20. Мія

Мія Well-Known Member

Якщо не можете робити вправу з позиції стоячи на зовн сторону бедра, спробуйте з колін з четвереньок. Все те ж саме, робоча нога паралельно підлозі, носок на себе, стопа рівно дивиться вперед. Не завалюйтеся в сторону, руками міцно обіпріться об підлогу і піднімайте ногу вверх
    Півальпініст так і має пекти, все в вас добре. Робіть коротеньку перерву щоб заспокоїтися і продовжуйте в одному ж підході. В мене виходить так що роблю 10-13 повторів і вже пече вогнем, то я трошечки завмираю і далі продовжую.. о той вогонь спалює жирок як сонце масло топить.