Інтервальні тренування

Discussion in 'Спортзал' started by Мія, Oct 15, 2012.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Інтервальні тренування

КД повністю відпочиваємо. Я теж пасую ще як мінімум сьогодні і у вівторок. Так що буду пасти задніх.. А ви після КД приступите до першого дня третього тижня. Захочете, можете займатися у вихідні. Я цього тижня теж буду у вихідні тренуватися.
    Так чи інакше у всіх КД були, є чи будуть і ми одна одну доженемо чи вимушено зачекаємо то ж хвилюватися немає чого.

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

не зовсім добре так робити, бо спина згинається, а вона повинна бути рівна і всією масою впливати на мязи сідниць і ніг. Зчасом рівновагу легше втримати, але на початках приходиться триматися опори з протилежної робочій нозі сторони. ТОбто якщо ви робите випад правою, то опори тримаєтеся лівою. і навпаки.

2. HalynaKv

HalynaKv Member

Я вже доробила другий тиждень, вчора закінчила.

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

Я теж нині дострибаю останній день другого тижня, які вправи маю робити завтра?

4. Мія

Мія Well-Known Member

Дівчата, котрі закінчують нині другий тиждень - висилайте файлики, буду вправи підбирати.

5. Мія

Мія Well-Known Member

HalynaKv
    P/3
    PC/5
    P/4
    PC/5
    P/5
    В розминку включіть ходьбу з високим підніманням колін (80 разів). Менше солі споживайте.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Hexe
    F/3
    FC/5
    F/4
    FC/5
    F/5

6. Melisa

Melisa Well-Known Member

І я на 2 дні беру перерву. Також КД.

7. Мія

Мія Well-Known Member

Blondo4ka
    PC/5
    P/3
    PC/5
    P/4
    PC/5

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Strawberry
    PC/5
    P/3
    PC/5
    P/4
    PC/5
    В розминку включіть ходьбу з високим підніманням колін (80 разів)

8. Strawberry

Strawberry New Member

При виконанні півталії кожен раз потрібно вставати на рівні ноги, чи встати на коліна і з цього положення вправо/ на коліна/ вліво?

9. Мія

Мія Well-Known Member

вставати на рівні ноги і обов"язково руки весь час тримати за головою (як ув"язнені)))

10. gnoma

gnoma Member

Зробила перший день третього тижня.
    Після вихідних трошки важко робити, бо за цілий тиждень вже втягуєшся в той ритм, а потім відпочинок на 2 дні розслабляє. І таки вранці краще робити ніж ввечері, хоч робила не дуже пізно, але організм вже був втомлений і я його зовсім замучила :)
    А вранці навпаки сили прибавляються і енергія з'являється після вправок.
    Ще хотіла уточнити за глибокі стрибки з присідом. Назад відскакувати в положенні ледь-ледь припіднявшись а потім аж ставати на рівні ноги? І махи руками дозволяється робити при відскакуванні назад?

11. Мія

Мія Well-Known Member

воно так напівприсядки виходить, а останній стрибок назад вже і не потребує повного випрямлення, бо відразу треба вперед стрибати.
    так, там головна фіча в глибокому присіді і відстрибуванні назад. Тобто все навантаження йде на ноги, а руки тільки допомагають, тому ними можна рухати як вам зручно.
    Чсс який був після тренування?

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я от спробувала як то має виглядати, і стільчик явно не викликає в мене довіри. А на дивані ця вправа виходить нормально) ну і він мякенький, падати, якщо-що не страшно))

13. gnoma

gnoma Member

А я ще після останнього стрибка назад випрямляла ноги, ну але нічого, наступний раз виправлюсь :) І руками я дуууже махала, тому й перепитала чи можна :)
    156
    я теж сьогодні пробувала, то ставила біля стіни крісло, але всеодно на швидкості з розгону можна звалитись :)

14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

нині зробила 2й день 2го тижня... пульс був 156, вчора 168, але нині було важче. руки мої незлюбили "віджим-півальпініст-віджим", певно завтра їх почую, добре, що лиш один раунд такий був. литки вгорі боліли ще від вчорашнього суцільного бігу, який у мене певно більше схожий на сповільнену зйомку :), інакше задИхаюся на 2му раунді, але нині темп був той же.тішить. не думала, що я справлятимуся. дякую, Міє:girl_in_love:
    уже мінус 4 см в талії :girl_dance:

15. gnoma

gnoma Member

Я ще встигла відскакати другий день, але чую що живіт дуже ниє, то вже від завтра буду на тимчасовому відпочинку:girl_sad:
    А ще ніяк мені не вдавався боковий прес. Щось я точно не то роблю, бо не відчуваю сильного напруження м'язів. Ота рука за голову...то відірвати одну руку від землі, тіло вирівняти і покласти руку за голову?

16. Мія

Мія Well-Known Member

так. Тіло повинно створювати чітку лінію і тримаєте ви його власне пресом. Ця вправа підготовча, потім підуть скручування. Спочатку важливо навчитися тримати рівновагу.

Хотіла ще добавити одну додаткову вправу на спину, але вже не по таймеру, а просто 10-15 повторів.

17. Kerzenlicht

ще уточніть будь ласка - краще з малюнком чи фото:
    об'єм сідниць (ос) міряти по найбільш виступаючих точках сідниць. тоді об'єм бедер (об) де міряти? де починаються ноги?

і порадьте будь ласка розтяжки
    на зовнішню сторону стегон (де попа і нога переходить у бік)
    і як шия переходить у плече і далі по спині під пахву...

дякую

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Давайте! а то моя спина часом дає про себе знати і тільки після розтяжки дає мені спокій.

19. Мія

Мія Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xQnvO_jPsEk
    з 5тої хвилини дивитися. там є два варіанта виконання вибирайте той який вам легше робити. не спішіть - тут важливо правильно все робити.починайте з 5 повторів і кожен день добавляйте по одному. вправу робимо після іт в розтяжках.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Об"єм сідниць міряється по лінії тазу, найвищій точці сідниць, а от об"єм бедер дещо нижче. По суті це об"єм двох ніг разом. У жінок цей параметр як правило більший на один і більше см ніж об"єм сідниць.

Хочу описати всі розтяжки і включити їх в комплекс. Дайте мені трохи часу.

20. Kerzenlicht

значить я все ж таки не там міряю...
    оце ОС?