Інтервальні тренування

Discussion in 'Спортзал' started by Мія, Oct 15, 2012.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Інтервальні тренування

думаю я вас трішки розчарую, бо я вже писала, що руку спершу міряла трішки не там, тому там у мене мінус 1,5 має бути. А всі решта заміри правильні. Тішусь з того дуже:)

а що означають ці цифри в колонці вода? Це зайва вода в організмі? А як ви її рахуєте?

Власне вчора боліла сама спина, вже ближче до вечора почали боліти боки, а тепер все тіло болить)))

2. Мія

Мія Well-Known Member

мінус значить, що пити води стали менше від початкового значення тому і виділено червоним. а синім прибавка води. Є дівчата які ледве пів літри випивають.. а це зле(

3. gnoma

gnoma Member

Зранку ледве встала з ліжка, дуже ноги болять, заставила себе позайматись, трохи легше стало на перші пів години а тепер ледве ходжу :)
    Той 4 раунд дуже тяжко давався. Пульс міряла вже за 10 сек., трохи більший ніж попередні рази але не такий високий як я вчора нарахувала:girl_crazy:

4. Virchuk

то як про мене. Важко ходити, сідати, повертатись)
    Пульс сьогодні був 130. Але я собі думаю, що коли я бігала він був вищий, я ж міряла вже після ходьби з піднятими колінами.
    Сьогодні кицька вирішила, що покривало на якому я займаюсь, їй більше подобається і вона там буде лежати, доводилось її щораз зганяти.

5. Strawberry

Strawberry New Member

В мене теж саме!!! І гомілки, і зверху нога дууууже болить. Займатись буду ввечері. В мене сьогодні знову біг:)

6. Jersey

Jersey Active Member

Сьогодні зробила 5 раундів першого тижня. Завтра приступаю до бігу, шось страшнувато 5 раундів по 5 вправ, але я не здамся!!! ))

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Мені вчора було дуже погано після заняття, навіть не мала як відписатися - крутилась голова і в очах потемніло... Третій раунд доробила, але вже на значно менших обертах, тому ЧСС в кінці і не є надто високим. Навіть не знаю що робити з сьогоднішнім бігом....
    Сьогодні все болить страшно. На роботі навіть повернутися не можу. Страшно болять литки - ноги не згинаються взагалі, але що помітила - коли болять литки, легше ходити на підборах чи танкетці, ніж на рівній підошві.

8. Мія

Мія Well-Known Member

не біжіть.. ходьба максимум. Ваш випадок потребує консультації лікара щодо подальших тренувань!

9. Rona

Rona Мама-йожик

зранку відтренувалась
    Міє, в мене на останній вправі пульс падає, чи можу нахили робити з махами руками і ногами, аби не падав? вкінці був 130

10. Мія

Мія Well-Known Member

це добре і хай падає наступною вправою ви його піднімите. Силове тренування побудовано таким чином, щоб одна вправа розганяла пульс, а інша відновлювала нормальний ритм серця (вводила в діапазон 110-130 уд). Це тільки в кардіо він повинен триматися на відносно високій позначці (140 уд) і падати в перерві.

11. Hexe

Hexe Well-Known Member

Я нині відстрибала :) капець, ледь дотягла до останнього раунду, стрибала як якійсь робот в кінці:) на третьому раунді почало колоти в правому боці, але перейшло.на останньому раунді перестали "тягтися " м"язи стопи:) одну ногу не могла випрямити, бо так боліло але дострибала на кінчиках пальців, щоб все по феншую було. потім перестало боліти:) відчуваю м"язи ікор, на разі ніц не болить і почуваюсь файно:) подивлюсь як на ранок буде:)

Мія, дякую Вам що нами займаєтесь з Вами будемо літом красунями:):girl_dance:

12. HalynaKv

HalynaKv Member

Ех, а я вимушено відпочиваю до кінця тижня. Гомілки і сьогодні болять не менше, а після вчорашнього тренування ще відчуваю боки і внутрішні м'язи стегна.

13. Strawberry

Strawberry New Member

і я сьогодні побігала:) Було легше, ніж попереднього разу. Навіть не слідкувала за часом. Під кінкць також печінка заколола, але я не зупинялась. Пульс 169.

14. Мія

Мія Well-Known Member

Коли коле в печінці, то це велика кількість крові через неї проходить і вона не справляється, такий собі потоп. Тому темп збавити не грішно, але й зупинятися не варто.
    Ще одне дівчата, особливо якщо в вас є надмір ваги більше 5 кг. Пийте воду.. бо в результаті інтенсивного кровообігу і спалювання жиру в кров вивільняється багато шлаків і без води ниркам і печінці важко їх позбутися.. воно потім може на шкірі вилазити всякими бяками. Зранку пийте зелений чай без цукру (натще) щоб язик стерпав. Він теж токсини на себе буде брати. Один раз в тиждень можете робити собі розгрузочні дні (в суботу) рисова кашка досить рідкої консистенціі з обмалом солі, буквально щіпкою і салатами з редьки наприклад і сметани. Варений бурячок з чорносливом і лимонним соком. ну і яблука.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

В мене нині завал((( гостей повна хата, дітиска неуправляємі.. до тренування так і не дійшло. Завтра буду наздоганяти.

15. orange girl

orange girl Well-Known Member

Аж нині дойшли мені руки переглянути темку...Надибала табличку, щось результати не дуже:girl_cray:, аж засмутило...Вчора нарешті виконала минулотижневу програму в повному обсязі, відстрибала всі 6 раундів.Було важко, але не критично. Дуже боліли ноги там трішки вище щиколотки, так спереду. Думаю що то від стрибків, може я дуже гупаю і погано приземляюся на ноги, чи що...навіть не знаю.
    Нині нарешті приступатиму до вправ 2-го тижня,не знаю як піде, але від того суцільного бігу через день вже страшно(
    Зараз вишлю Вам свій файлик...Ше в мене тепер якась дивина з пульсом, вчора після заняття був всього-на-всього 104...Не знаю що то таке...Не можу сказати, що займаюся на грані своїх можливостей, але й не халявлю...стараюся, а пульс, ніби сижу і журнал читаю:confused:

---------- Додано в 08:13 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ----------

І ше по табличці в мене вода -1. То мені тре пити більше на літр кожен день?? Я так порахувала, Що п"ю десь 1,5 л. вдень самої тільки води точно(це не враховуючи чаю без цукру, кави ранкової і соків) Може вага не сунеться, бо таки з"їдаю дещо після 7? Пізно приходжу тепер з роботи і от так воно виходить:girl_devil: майже все вечеряю 19.30-20.00. Жирного не їм, смаженого теж,з солодощів дозволила собі хіба бублик погризти,творог солодкий,чорний шоколад....і все одно..

16. Rona

Rona Мама-йожик

а чо засмутило? Ви ж знаєте свої заміри і без тої таблички, бачите динаміку
    а порівнювати себе з кимось нема сенсу, ми всі надто різні :girl_spruce_up:
    то тільки розганяєте метаболізм

17. gnoma

gnoma Member

А я сьогодні на вазі ще +500гр побачила, притому що вчора на кефірі пробула цілий день, тільки зранку поснідала трошки. Нічого не розумію:girl_crazy:
    Може то деякий час не мірятись і не важитись, щоб не розстроюватись.
    Сьогодні зранку відбігала ледве, ноги так високо вже не піднімаються як перші рази і на роботу я ледве зайшла :) Особливо перші кроки після сидіння важко даються.
    Треба або сидіти не вставати або ходити не сідати) Тоді нічого не болить:)

18. Virchuk

Я теж боюсь таке побачити, бо ті дні, що була у Львові я не сильно корисні продукти їла (зефір же шкідливий?). Сьогодні ще не займалась, бо щойно приїхала додому і трохи втомилась, поки ті сумки дотягла. Мала таке собі специфічне кардіо.
    Як варіант, але то буде вас турбувати все одно. Я так розумію, у вас немає багато зайвої ваги, якщо вона взагалі є, то нащо вам заморочуватись об'ємами. Мірятись і важитись тре - щоб бачити динаміку, а переживати - не треба, може то у вас м'язи наростають:)

19. gnoma

gnoma Member

та я ніколи і не заморочувалась, але тепер бачу постійно плюси то воно трохи мучить :)

ага, м'язи на салі:girl_crazy:

20. Rona

Rona Мама-йожик

відбігала нині, файно
    об"єми мої не рушаться з місця котрий день і я тому рада, бо з тим що я їла в ці дні в Празі і то благо...