Інтервальні тренування

Discussion in 'Спортзал' started by Мія, Oct 15, 2012.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Інтервальні тренування

2 дні ще займаєтеся по програмі 1 тижня.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

так. Виключно кардіо

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

дивіться малюнок. там все просто

2. gnoma

gnoma Member

А випад вліво і випад вправо, я так розумію, це то саме що бокові випади тільки нога не змінюється, а весь час одна і та сама, а як тоді з стрибком? При зміні ніг повинен бути стрибок, а тут без стрибків?

3. Мія

Мія Well-Known Member

ні.. моя помилка, пробачте. Це випад назад лівою і правою ногою

4. Strawberry

Strawberry New Member

Я правильно зрозуміла: pc/5 - це 5 раундів ( біг на місці), в кожному з них 4 повтори?

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Отже, сьогоднішні результати: зробила повних три раунд і три повтори в четвертому і всьо... Пульс був 168. Трохи зараз відчуваю ікри. Ще трохи покачала прес і на руки зробила пару вправ.

П.С. Побудила своїх маму і сестру, а вони дуже переживали, щоб я ще й сусідів знизу не побудила:)

6. Rona

Rona Мама-йожик

1-й день 2-го тижня:
    дуже подобаються вправи :girl_smile: пульс далі 150

7. Melisa

Melisa Well-Known Member

Мія, маю таке питання . Ключ Р, 2 і 4 вправа через флеш стоіть віджим, то робити або ту або ту вправу чи як?

8. HalynaKv

HalynaKv Member

Не дала ради зробити 5 раундів :girl_cray: на четвертому вже так стукало в голові, що побоялась продовжувати. ЧСС 160.

9. Мія

Мія Well-Known Member

Наступне кардіо робите так. Біг на місці, ходьба на місці з високо піднятими колінами, біг на місці, ходьба на місці. Получається 4 вправи і все це 5 раундів. Повідомите про ЧСС.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Дівчата уважно читайте допис з вправами.

10. gnoma

gnoma Member

Хотіла запитати на рахунок пиття...
    Всім вдається випити 2л. води за день? Бо я себе вже і заставляю і ставлю перед собою завжди горня з водою щоб не забувати, але так мені і не вдається більше 1л. випити:girl_sad:

11. Мія

Мія Well-Known Member

треба випити 8 склянок води. Одна зранку, друга ввечері перед сном. Залишається 6. Перед обідом і вечерею по склянці. Залишається 4. На тренуванні 2 склянки легко, залишається 2, одну з яких ну дуже хочеться випити після тренування. А ще одну можна висьорбати впродовж цілого дня :)

12. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

з суботи місячні, нині вже ніц не болить, ніц не чую, але ще є...
    так само з суботи легкий нежить, тобто легке ГРЗ без температури, нині продовжується
    минулого тижня вдалося займатися 3 дні в сумі
    питання: чи можна/варто займатися сьогодні? чи вже завтра? чи чекати доброго самопочуття по ГРЗ? легка слабість зараз є, але то може затягнутися...
    і коли приступлю - то спочатку 2 дні по програмі мин. тижня, лиш тоді нові вправи?

13. Мія

Мія Well-Known Member

І я відтренувалася. Гарний такий розгін получився :) Ножки злегка трусить))
    Хотіла ще порекомендувати дві розтяжки (для випадів) після тренування.
    Перша. Ноги добре ширше ніж на ширину плечей. Одну ногу згинаємо в коліні і переносимо на цю ногу всю вагу. Інша пряма. Відчуваємо внутрішню сторону ноги. Стоїмо так секунд 10 тоді носок на себе і підсилюємо розтяжку. Ще стоїмо 30 сек. Так само на другу ногу.
    Друга. Лягаємо на спину. Ноги зігнуті в колінах Стопу правої ноги ставимо на коліно лівої і лівою ногою прижимаємо праву до грудей. Тягнеться задня сторона бедра. Тягнемося так 30 сек - хвилину. Те саме для іншої ноги.

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Краще завтра. Для ГРЗ добре зробити легке кардіо. Швидка ходьба по таймеру (30с 10 перерва) 12 раундів.
    В КД не займаємося.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

так. ви повинні відтренуватися 5 днів по програмі першого тижня і аж тоді приступати до нових вправ другого тижня.
    Подивіться в свій файлик. Там в табличці вказано 5 днів перший тиждень, потім 5 днів 2 тиждень...

14. Jersey

Jersey Active Member

Я сьогодні знову почала тренування, попередній тиждень тільки пн і вт займалась по 3 раунди (решту днів були кд). Сьогодні зробила знову 3 раунди, завтра буду робити 4, в середу 5 і в четвер 6. То в п"ятницю мені вже робити по тому графіку "2 тиждень" ?

15. Мія

Мія Well-Known Member

Завтра зробіть 4, післязавтра 5 і в четвер приступайте до 2 тижня :)

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Завтра ввечері хотіла б табличку результатів викласти (якщо дівчата не проти), тому прошу зробіть всі обміри. Буде цікаво :)

16. orange girl

orange girl Well-Known Member

Привіт :) Я вже знову з вами. Нині планую іти на аеробіку, тому до ІТ повернуся завтра.Щось я не знайшла де графік на цей тиждень...Починати з 3 раундів і кожен день нарощувати аж до 6?

З обмірами не знаю чи буде в мене результат, адже займалася тільки 3 дні, і у вихідні розкисла, їла солодке і багет((

17. Мія

Мія Well-Known Member

237 допис

18. DarkNess

DarkNess New Member

Щось не вийшло подружитись з боковими випадами... у мене виходило так, що я обома руками (пальцями рук) тримаюсь підлоги і так в стрибку міняю випади в сторони...а так щоб руки міняти не виходило...

кипячена вода входить у "воду"?

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

і в "біг на місці" можна трохи руки зігнути в ліктях?

19. Мія

Мія Well-Known Member

це не дуже суттєво. Головне ширина кроку.

так :)

треба:) Зігнути в ліктях на 90 градусів. і колінами намагатися торкнутися долонь. Ви певно з НМС спутали :)

20. DarkNess

DarkNess New Member

А чай вже значить - не ?:girl_mad:

Ага, я шось зрозуміла , що руки на 90" відносно тіла :scratch_one-s_head: