Відповідь: ІНТЕРНИ І ось тут 60 серій і одні плюси . І взагалі , шикарний сайт. Усі фільми онлайн тут дивлюсь. Раджу.
Відповідь: ІНТЕРНИ я шокована....не повезло жінці..,щось по фото в житті вона не дуже молоденька... Стратегія усіх жінок - виглядати молодшими ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- Люба-одна з "родзинок" телесеріалу.. вона мені дуже до вподоби!
Відповідь: ІНТЕРНИ Ну все...ви мене підбили. Зараз наливаю собі шампана, на диванчик влягаюсь і до одурі дивлюсь
Відповідь: ІНТЕРНИ всьо, можна писати новий сценарій російсько-бразильського серіалу Бикова - Аліса (дочка Бикова). В принципі схожа чимось на Варю
Відповідь: ІНТЕРНИ приєднуюсь до кола шанувальників цього серіалуспершу бачила кілька серій по телебаченню,а тепер за декілька днів переглянула всі 60 серій гарний такий,легкий серіал,для відпочинку супер підходить! але "Друзям" я всерівно не зраджу
Відповідь: ІНТЕРНИ І мені дуже подобається цей серіал, ми з чоловіком дивимось трошки по ТВ, трошки по компутеру і "балдіємо". Серіал, під час перегляду якого віддихаєш.
Відповідь: ІНТЕРНИ А вчора друга серія була новою чи що? Бо я здається всі 60 дивилась, а тої не бачила. Правда про що - не згадаю ))
Відповідь: ІНТЕРНИ Мене чомусь її прихід не тішить!?? Втратився шарм серіалу!! .. Заучку-Левіна таки замінити не можливо.. і Люба-потускла.. а Варя взагалі якась -ЗАЙВА!!!
Відповідь: ІНТЕРНИ У них, що? серії закінчились? Сьогодні показують ту саму, що вчора. Серіал прикольний, дивишся і відпочиваєш.
Відповідь: ІНТЕРНИ Так як я вчорашньої не бачила, то мені ця - як нова . П.С. Я дивилась кусками, Люба що - вагітна? І де ділась доця Бикова?
Відповідь: ІНТЕРНИ Дивлюсь фільм не завжди, але так сміюсь!! Настрій піднімається на перших репліках!
Відповідь: ІНТЕРНИ Нещодавно бачила інтерв'ю Люби щодо серіалу - там з'явиться справжній "неляканий" російськими реаліями медицини американець замість Лєвіна. Не знаю чи вже є ці серії в неті, але на плюсах вже скоро мають бути