Інсемінація

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Марточка, 24 Березень 2013.

1. reshka

reshka New Member

Відповідь: Інсемінація

З аналізами все добре, є невиличкі відхилення в імунограммі, но я в той час була з простудою... Я записалась на консультацію до 2х інших лікарів, хочу показати все що в мене є, та почути що мені з тим робити... Далі ВМІ, чи йти іншим шляхом.

2. ohra

ohra Well-Known Member

ну от і все. організм на стимуляцію не відповідає. стимулювали пурагоном, на 14 д.ц фулікул 12 мм. вмі відмінили. це 7 стимуляція, більше не буде.

3. Dream-baby

Dream-baby Member

які дії дальше?

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

я минулого циклу робила ВМІ, без стимуляції але з уколом Хорагону 10000 і підтримкою 2 фази, і тоді не вийшло, розчарувалась страшне.... забила.... і от цього циклу коли вже не чекала, на тобі дві полоски)))

4. ohra

ohra Well-Known Member

підготовка до штучного запліднення і штучне(((

5. Dream-baby

Dream-baby Member

тобі бажаю з першого разу , щоб усе вийшло)

6. ohra

ohra Well-Known Member

безмежно за вас рада. p.s. з нетерпінням чекала на останні ваші показники аналізів)))
    я далеко не оптимістка по життю, тому в те що мені так пощастить не вірю.
    від завтра по новому здаю всі аналізи і готуюсь.

7. Dream-baby

Dream-baby Member

якщо чесно то у мене були такі плани ще три рази ВМІ, якщо безрезультатно то збираємо гроші на еко, а в цьому циклі я реально відпустила ситуацію, не планувала, просто вимірювала БТ, і тест в перший день затримки робила для того щоб переконатись, що не вагітна, а тут таке щастя, тому моя порада розслабитись і відпочити від думок планування. Я вас прекрасно розумію, що це майже не можливо, але треба) і все буде, я вам яскравий приклад))) так що успіхів)

8. reshka

reshka New Member

Я вас вітаю!!! Я правильно зрозуміла, завагітнили ви без ВМІ ?

OHRA - я думаю вам треба пропустити пару циклів,щоб організм відійшов від стимуляцій.... В мене після ВМІ постійно починаються проблеми з циклом...він починає пригати і т.д... мені сказали, щоб я зараз все зупинила, щоб цикл вирівнялся і організм прийшов в норму...може вам те саме потрібно (попити там спец.чай для жінок...вітаміни, відпочити)...а потім знову спробувати.

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Марточка, а що в Вас нового...ви так і не робили другу спробу???

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

Дівчата, в мене є питання. як вам перевіряли прохідність труб -ренген, чи вливанням речовини??? Бо мені робили речовиною, но інший лікарь, з яким я консультувалась і показала всі аналізи,що в мене є, сказав що це нічого не значить і треба робити саме ренген...

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А що Ви маєте на увазі під вливанням рідини? Якось потім все рівно треба подивитись чи проходить та рідина по трубах. Мені розповідала лікарка, що вводять рідину-контраст і тоді роблять рентген, щоб подивитися чи пройшла вона по трубах. Раніше ще робили УЗД після вливання контрасту.

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Вводять в матку контрастну рідину і роблять рентген. Тоді на знімку видно куди рідина пройшла і чи прохідні труби.

11. ohra

ohra Well-Known Member

через катетр вводили рідину-контраст і робили рентген, щоб побачити як рідина пройшла по трубах.

12. reshka

reshka New Member

нашла назву -Ехосальпінгографія (прохідність маткових труб під контролем УЗД).

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Привіт, і так зробила я другу стпробу ВМІ, цикл стимульований клостилбегідом, укол прегнілу. Тепер чекаю результату :)

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І він буде позитивний, не сумніваюсь!

15. Dream-baby

Dream-baby Member

Марточка і що там у вас??

16. Марточка

Тести з одною жирнючою (((

Останнє редагування: 26 Листопад 2013
  17. Dream-baby

Dream-baby Member

який день після інсемінації??

18. Марточка

Все, в мене прольот, хгч 0,22

19. Namystynka NNN

Namystynka NNN New Member

Робили ВМІ 1 раз на Русових , на жаль, невдало :girl_sad:, цикл стимульований клостильбігідом..

20. Baffy

Baffy Active Member

Відносно стимуляції - то якщо імплантується один ембріон (в кращому випадку), то що з рештою? :girl_sad: Ну не повірю, що при цьому не заплідниться більше...

А щодо інсемінації від не свого чоловіка, якось воно не то... Типу як подружня зрада... (до речі, в ісламі не від свого - заборонено).