Інкогніто чи ні на форумі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Редвумен, 20 Липень 2010.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Інкогніто чи ні на форумі

Розповім про себе. На форумі зареєструвалась по тій причині, що хотіла поділитись особистим, вислухати думку людей. В моїх планах був лише один-єдиний допис і все, але склалося зовсім по-іншому. Я закохалася в ДП, побачила що тут є ще купа всяких цікавих тем, ну "затягнуло" короче.
    Фотки довго не наважилась показати, але це не тому, що я боюсь щоб в неті вони світилися, чи щось таке, просто ніколи не любила себе на фото, завжди здавалося що я якась гірша виходжу як в житті.:girl_blush2: Але після того коли відвідала першу форумівку лунатиків, а це на той час були люди з якими ми по ночах на форумі настільки "спєлісь", що були вже мені як найблищі друзі, то мені це так сподобалося, що від того часу я стараюсь форумівки не пропускати. Знаю по собі, що якщо б ота перша форумівка мені не сподобалася, чи чимось не приємно вразила, я б склала свою негативну думку і на подібні заходи більше не пішла б. Після того і фотографії свої інколи виставляю і не вважаю нічого поганого в тому, що форумчани будуть знати мене в лице, чи навіть хтось впізнає. Я така як я є і ніколи від нікого цього не приховую. Чого мені ховатися?
    Власне і крім того форум допоміг мені знайти хороших друзів, з якими ми багато спілкуємося поза форумом, зустрічаємося і я можу сказати велике спасибі ДП за це.;)
    На рахунок цього, то я своє осбисте можу і на ДП вилити і запитати поради, якщо потрібно. Проте якесь дуже-предуже надто особисте залишається при мені і такі речі я не розповідаю ніде і нікому, чи то на форумі, чи то друзям, ніде... Вот такая я.:girl_blush2:

2. PinKey

PinKey New Member

хоч я і сиджу на форумах, здебільшого, під ніком, від відчуття анонімності мене відівчили кінологічні форуми. Назвись там хо Васьою Пупкіним, всерівно за день-два всі будут знати, хто ти, де виграв, де програв, хто в тебе народився і чим хвопрів. Дізнатися про те, у що ти був одягнений на останній виставці від форумлянки, допустім, з Канади - звична річ. Скажу так - це дисциплінує. Зникає впевненість про "інтернет все зтерпить" і в мережі починаєш вести себе рівно так само, як в звичайному житті. Тому, реєструючись тут, навіть не думала перд тим, як увійти за допомогою свого акк вконтакті, бо Львів - спільнота ще меньша, ніж кінологічна співдружність:) Та й мені, якщо відверто, приємніше спілкуватись з реальними людьми, ніж з загадковими істотами за аватарками:)

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

я відкрита людина, тому інкогніто, мені здається, це не про мене:girl_bye:

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мала не дуже приємний досвід на ДП. Не люблю, коли "риються" там, де не треба. Я виявилось є тут одна знайома форумлянка, яка "вичислила" мене швидше, ніж я її. Нічого страшного в тому не було б, якби вона не слідкувала за моїми дописами. І одного разу писала про особисте, про дуже близьку мені людину, нашу спільну знайому. Ця форумлянка почала дзвонити спільним знайомим, "винюхувати", замість того просто подзвонити на пряму та запитати те, що цікавить. Не приємно!!!

5. roma roma

roma roma Member

Я з Вами повністю згідна. Але суть в тому що цей форум аж занадто відкритий. На більшості форумах ніхто фотки не викладає, тому і не видно хто є хто. Я вважаю що так має бути. Тут є такі теми що я б не хотіла щоб хтось зі знайомих досліджував. Це ж не правильно. Для досліджень є Контакти чи Фейсбук.

6. Музик

Музик Мартуська

ну так, а тут є вибір - хочеш, викладаєш, ходиш на форумівки, знайомишся з дівчатами, не хочеш - кажеш, що ти не Маруся зі Львова, а Гануся з Полтави і спокійно говориш на всі теми.