Інгалятор - мій помічник?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем карапуз, 16 Травень 2011.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Інгалятор - мій помічник?

Ми купили ось такий небулайзер компресорний за порадою пульмонолога Vega [​IMG]
    У малої був ларинготрахеїт і обструкція. Робили інгаляції з ліками і мінеральною лужною водою. Ефект дуже сподобався, і для дитини добре, що одразу в дихальні шляхи ліки потрапляють. Єдине він досить шумний, але то не шкодить.

2. Donata

Donata Active Member

якщо маєте небулайзер, то краще робити інгаляції ліками (ліки дуже швидко точково попадають саме туди, куди треба), а не пити.
    Не знаю яка діюча речовина у вашого сиропа, але якщо на основі амброксолу (Лазолван, Амбробене, ...), то його можна купити в розчині (Амбробене-розчин, наприклад, я його використовую), він придатний для інгаляцій.

3. magic

magic Well-Known Member

от і в нас таке було і не раз(( і читаю, що то можно користуватися небулайзерами, то не варто при ларінгітах.. я вже сама заплуталася..

4. Donata

Donata Active Member

Саме при ларингітах та обструкції бронхів - небулайзер найкращий помічник. Зняти ларингоспазм чи не допустити нових приступів можна частими (що 3-4 години) інгаляціями звичайним фізрозчином. При ларингітах та обструкції протипоказані гарячі парові інгаляції, розтирання, парення ніг.
    При бронхітах небулайзер дотранспортує ліки до найдальших закутків, тому важливим показником при виборі небулайзера є розмір частинок, на які він розбиває розчин

5. magic

magic Well-Known Member

може хтось тоді може порадити з недорогих компресорних небулайзерів якійсь?

6. Holly

Holly Moderator

В аптеках дешевше за 600грн не зустрічала. Але то не так вже і дорого, порівнюючи з сумами, які я залишала в аптеці після кожної хвороби ;)

7. magic

magic Well-Known Member

8. Donata

Donata Active Member

порадити марку мені тяжко, порівнюйте характеристики різних і виберете таке співвідношення ціна/якість яке влаштує. Однозначно звертати увагу на розмір частинок, на які розбиває, ну і компресорний (кажуть, що ультразвукові можуть змінювати структуру ліків, це обмежує асортимент)
    в мене компресорний та ультразвуковий-кишеньковий Omron (вир-во Японії, куплені давно), дуже задоволена обидвома.

9. magic

magic Well-Known Member

от я дальше вичитую про лікування ларинготрахеїту і зустрічаю багато в ін-ті статей на тему, що для цієї хвороби рекомендують робити парові інгаляції, інгаляції з содою, якщо нема небулайзера.
    а тут дівчатка писали, що парові інгаляції робити при ларингіті не можна?.. чи ларинготрахеїт це інше??

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Чи міг би хтось позичити мені компресорний інгалятор на тиждень?
    Дівчатка, я віддячусь.
    Дуже потрібно. Можливо в когось зараз без діла лежить.

Останнє редагування: 5 Січень 2014
  11. Donata

Donata Active Member

в мене часто бувають (поч. з ларингіту і до нього дуже швидко трахеїт додається), то від парових інгаляцій дусить, я навіть душ нормально прийняти не можу тоді, дуже тяжко дихати стає, хочеться ковток свіжого холодного повітря. Содові не пробувала робити, бо вони гарячі.

12. Lingerie

Lingerie New Member

На днях отримала небулайзер "Longevita" (у вигляді сонечка-комашки)/вироб-к Великобританія (але складається у Китаї...) (470грн через інтернет-магазин) Сьогодні якраз випрробовуємо,бо і діти і я кашляємо вже 2тижні, щоправда доця майже не кашляє.
    от в мене якраз ларинготрахеїт. Лікар казала, що тільки небулайзером таке лікується,а гарячі парові інгаляції не бажано!
    От тільки хочу спробувати ще малому (3 міс) зробити, кашляє вже рідше і більш мокрим. Але трохи боюся, бо немаю ще досвіду.

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Сінусіти -рініти можна інгаліровати компресорним, чи краще сольову лампу купити?
    Маю фаайного педіатра4-й раз хворіємо з листопада

14. Януся

Януся Well-Known Member

У нас є спеціальна насадка для носа, правда мала її не любить, то робимо інгаляцію з маскою. За рекомендацією лора декасан з фіз.розчином 1:1 розведені.

15. Donata

Donata Active Member

декасан ніби для зовнішнього застосування, для дезинфекції використовують, а з інгаляцією він в бронхи потрапить, це ж свого роду стерилізація вийде, ЛОР пояснював яка користь від такої інгаляції, казав про можливі алергічні реакції?

16. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В інструкції він і для бронхів використовується. Тільки пише , що інгаляція ультразвукові має бути.

17. Donata

Donata Active Member

то виходить, що він для компресорних не підходить

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

взяла попробувати в знайомої радянський, стаканчик оражевого кольору з трубочкою. Боржома тудой йде 100мл.
    Тільки коли вдихаєш гаряча інгаляція йде, аж опікає (то я на собі тренуюсь)))). Хтось має таке вдома, так має бути чи ні?

19. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

нам також рекомендував, правда пульмонолог, а ще лазолван, а щодо декасана, то в неті є:

• Подобається Подобається x 1
  20. Януся

Януся Well-Known Member

Ми аденоїдні, і якщо соплі не почати лікувати одразу, все опускається вниз і доня починає кашляти. Прості промивання не змивають всю заразу з аденоїдної тканини. Інгаляції типу не дають перейти соплям в кашель. Алергічних реакцій, тттт, не було.