Інгалятор - мій помічник?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем карапуз, 16 Травень 2011.

1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Інгалятор - мій помічник?

хто має досвід використання антиб. чи гормонів через інгалятор?

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Омрон виробляється в Японії, китайське то, скоріш, не оригінал. В мене обидва японського виробництва, купляла в офіц. представників у Львові ну і ціна оригінального прибл. в такому ж ціновому діапазоні.
    А на рах. відгуків - не полінуйтесь тему перечитати, є дописи

2. manka

manka Member

тут форумлянка писала

3. Detektyv

Detektyv Member

Ми лікуємся фліксотидом (гормони). Нам дуже помагає, коли починаються наші бронхіти. Дозу нам лікар призначає. Але я вже й сама знаю скільки коли треба давати. А на рахунок антибіотиків не знаю і не чула:)

4. Альона

Альона Well-Known Member

В мене Longevita ультразвуковий (650-700 грн ). Хороший, зручний, тихий небулайзер для профілактики і лікування респіраторних захворювань. Була ним задоволена до вчорашнього дня- поки ми не захворіли на ларенготрахеїт. При бронхіті (легкій формі) ще можна дати собі з ним раду а при ларингіті, коли першою допомогою дитині при нічному нападоподібному кашлі є інгаляція пульмікортом - він абсолютно не підходить (пульмікорт, суспензія для інгаляцій, вдихається за допомогою струменевого (компресорного) небулайзеру).
    Не варто застосовувати його і для інгаляцій суспензіями. Ультразвук має властивість руйнувати структуру багатьох препаратів. А ще при застосуванні ультразвукових небулайзерів, виявляються складнощі з регулюванням розміру розпилення. Компресорний,як правило, великий, шумний, проте дозволяє використовувати всі види ліків.
    Висновок я зробила що добре мати і компресорний і ультразвуковий.

P.S. завтра біжу купувати компресорний

5. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

Щодо гормонів. Робимо інгаляцію пульмікорт +фізрозчин. При сильних бронхоспазмах додаю ще беродуар (розчлин для інгаляцій, знімає спазм).

6. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я купила б.в. по оголошенню, задоволена на всі сто, маємо компресорний Омрон за 300 грн. Користуюсь регулярно, думала не згодиться, але... Тільки малий починає кашляти, робимо інгаляції з боржомі, або фізрозчином. Вже не пам"ятаю коли якісь ліки від кашлю пили...

8. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

9. zetta

zetta Well-Known Member

десь читала що погано впливає на ріст дитини.

10. AilataN

AilataN жива

Цікавить чи хто користується інгалятором махольда?
    Казала фармацевт що проста і гарна штучка.

11. Анута

Анута Well-Known Member

прошу
    Щодо проста та гарна навіть сперечатись не буду - на фото все видно.
    Але чи це саме те, що потрібно?

1. Він застосовується для аромамасел. Чи потрібні легеням аромамасла? Однозначно, ні.
    2. Небулайзери розщеплюють речовину на мікрони і завдяки цьому вона проникає аж до альвеол. Даний інгалятор лише для верхніх дихальних шляхів. Тобто ефект ІМНО той самий що посидіти над мисочкою з кип"ятком і краплями аромамасла.
    3. Ну і скло для дитини...?

12. AilataN

AilataN жива

Ніні, я не порівнюю його зі спеціальними інгаляторами. Мені він якраз сподобався як альтернатива сидіння над мискою з парою, що , як на мене, більш небезпечно і складно для дитини ніж скляний інгалятор. В рік я б його не ставила, нам чотири, думаю можна. Для дорослих теж має бути непогано))

13. Donata

Donata Active Member

в дитинстві в нас такий був, досі пам"ятаю інгаляції з евкаліптом.
    Плюс шкла в тому, що це самий простіший матеріал для гарної дезинфекції, любими розчинами, кипятінням, але мінус великий, що може розбитись.
    Мені особисто, такі інгаляції, зараз, "заганяють" все глибше, після інгаляції відчутне полегшення, але через пару годин стає ще гірше.

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

для такого саме то, якщо вам таке допомагає.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

зараз біжу купляти небулайзер, в малої кашель не вологий, скорше сухий. ЩО мені купити з препаратів щоб одразу почати застосовувати?

15. Donata

Donata Active Member

фізрозчин в ампулах по 5 мл., боржомі без газу

16. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

спочатку треба довести його до мокрого, починайте з боржомі або фізрощину, а як буде мокрий то можна робити з амбробене/лазолваном (берете в ампулах)

17. Donata

Donata Active Member

інгаляції робляться водними розчинами, амбробене є у великій пляшці з капельницею, в ампулах щось мені не траплялось.
    з ліками можна робити 2мл. ліків+стільки ж фізрозчину, або чистими ліками теж 2 мл.

18. zetta

zetta Well-Known Member

живу якраз біля представництва Омрон. буду купивати у них.. бо малу теж затягує і я вже того дуже боюсь.
    тільки вагаюсь який взяти компресорний чи ультразвуковий?

19. Donata

Donata Active Member

компресорний - універсальний, в них є нова модель маленька, переносна, дешевша ультразвукового, і ультразвук. в них вже нема давненько в продажі чогось
    В моєму ультразвуковому діти запацькали руками мембрану, капець, повільніше став працювати, певно гаплик вже, аж слабну від тої думки

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Купила Омрон в аптеці біля дому, 902 грн, дешевше ніж шукати десь в інших місцях.
    Купила фізрозчин, але не в ампулах а в баняку великому, але мабуть великої різниці немає, відміряю шприцом 3-4 мл. Ще купила геделікс в краплях, якраз для інгаляцій, він на плющі, думаю якраз спробувати. Тільки там олія евкаліптова і ментол і я тепер щось боюсь тим дихати, хоча мала на розтираючі мазі ментолово-евкаліптові реагувала нормально.

• Корисно Корисно x 1