Інгалятор - мій помічник?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем карапуз, 16 Травень 2011.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Інгалятор - мій помічник?

супер
    ми дуже задоволені
    використовуємо з амбробене і з боржомі
    тобі для малої? чи для тебе? бо мала не знаю... могла би ше й налякатись, він є достатньо шумний, плачучій дитині він ніц не дасть, я б позичила, але на даний момент самі юзаєм актівнєнько

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

так, хотіла спрробувати, а з якого віку Ви почали використовувати?

3. Bogdanka

в 2 роки позичила -плакала
    перед трьома роками позичили - вдалось - купили

4. manka

manka Member

я купила ультразвуковий Літл Доктор.
    Моєму 2, то не хотів до тих пір поки старший не сказав, що також хоче попробувати. Тоді малий йому "на зло" з задоволенням робив інгаляції. Читала десь, що якщо дитина мала, то ультразвуковий можна поставити включеним близько біля дитини, а не одягати маску.

5. Bogdanka

6. manka

manka Member

На рахунок позичити. Навряд чи зараз хтось позичить, бо тепер такий період "кашлів", що кожен хто має інгалятор ним користується, або тримає напоготові.

7. OlichkaI

OlichkaI New Member

який хто купив, модель, хваліть-критикуйте і в ціні будь ласка зорієнтойте,

8. Margocha

Margocha New Member

Маю небулайзер дома і дуже задоволена, бо маю астматика і готового ним стати. тому це для мене палочка-виручалочка, любі інгаляції, кому з гормоном, кому без і за днів 2-3 бачу результат

9. katrinka

katrinka Well-Known Member

нам інгалятор-небулайзер літл доктор допоміг більше не потрапляти в лікарні. робимо з розчином амбробене+фізрозчин 1:1 (вже три роки користуємось)

10. Donata

Donata Active Member

я можу позичити

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

маю 2 Омрони, компресорний і ультразвуковий мікроАір.
    нарікань на жоден немає, кожен має свою специфіку, якщо коротко, то ультразвуковий практично безшумний, малесенький, його можна класти біля сплячої дитини і навіть тримати вверх ногами, але працює від батарейок і вони не надовго.
    Компресорний розбиває ліки на дрібніші частинки, працює від розетки.
    з мінусів: компресорний гуде, ультразвуковий - дорожезний, можна викор. лише водні розчини, бо мембрані буде хана.

11. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

то виходить,що краще-дешевше купити компресорний,якщо мінусом є тільки гудіння.

13. Анута

Анута Well-Known Member

якщо порівнювати по характеристиках, то компресорні ніби-то найкращі. Але суттєвий мінус - гудіння. Чим менша дитина, тим більше вона його боїться.
    Тому, якщо діти молодші 3-х років, краще взяти ультразвуковий. Так хоч є вірогідність, що будете його використовувати, а не чекатиме свого часу (поки перестане боятись)

14. Donata

Donata Active Member

в мене були певні обставини, через які купувався ультразвуковий, при наявності в хаті компресорного. Власне через безшумність та компактність (для піврічної дитини), його легко всюди з собою возити, але якщо дитина не потребує пост. мати біля себе інгалятор, то не варто переплачувати.
    Син з 1р. і 9 місяців користувався компресорним, спершу трохи його то напрягало і треба заговорювати було, а потім спокійно став дихати.
    І ультразв. і компр. розбивають ліки дуже дрібно, але компрес. трохи дрібніше, тому його вважають більш ефективним.
    Ну і інгаляції треба робити, коли дитина спокійна, коли плаче чи сміється - не варто, треба зачекати поки заспокоїться і буде спокійно дихати.

15. manka

manka Member

Порівнювала характеристики ультразвукових і компресорних. Основна відмінність (крім рівня шуму) в тому, що в ультразвуковому не можна застосовувати антибіотики і гормони, бо під дією ультразвуку ліки змінюють свою структуру.

16. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Скажiть, мамусi, якшо не можна алергiчних дiтей натирати, то чи можна робити iнгаляцii?

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

купили нам такий інгалятор. ще не користувались. але малий зараз кашляє, прийом ліків щось не дуже сприяє відкашлюванню
    підкажіть як тут використовувати рецепти для інгаляцій?
    в мене є ампули для лікування горла. то треба закипятити воду і влити розчин з ампули. і дихати. а як з цими рецептами з содою і боржомі?

18. Bogdanka

найкраще при можливості звичайно спершу просто позичити

19. Donata

Donata Active Member

я своїм роблю, але через небулайзер, від фізрозчину нічого не мало б бути, то просто підсолена стерильна вода. Ще використовую Боржомі та розчин амбробене, раз був Вентолін, то все добре було.
    він для парових інгаляцій, певно. Не знаю, чи можна вливати в воду ліки і нагрівати їх. Мені, здається, що ним можна робити ефірні інгаляції, капнули на воду масла і дихаєте, головне, щоб масла дитина добре переносила.
    я б робила лише з содою, про пропорції треба в неті шукати, бо з боржомі, як розбавите, то толку буде з маленької концентрації, або просто вже випускати газ і нагрітим боржомі дихати.
    Коли можна чи не можна робити такого типу інгаляціїї треба в спеціаліста попитати, я не цікавилась таким, бо небулайзер робить "холодні" інгаляціїї з зовсім іншим механізмом дії, інші варіанти моїм дітям не підходять.

20. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

цікавлять такі компресорні інгалятори і відгуки про них:
    1. Гамма у вигляді паравозика, виробник Англія, але виробляється в Китаї ціна від 500 до 650 грн.
    2. омрон с 28 виробляється також в Китаї. ціна від 800 до 1100 грн.