Інгалятор - мій помічник?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем карапуз, 16 Травень 2011.

1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

у нас це все було по 1 шт.

2. littlebird

littlebird Well-Known Member

Враження, що було те і поклали)))

3. zdorov

zdorov Well-Known Member

В аптеці Пульс Юлайзер 370 грн:good2: є всі аксесуари крім дитячої маски
    Додатково можна купити
    Маска дитяча 40
    Комплект :- загубник, капсула для ліків, маска доросла, трубка, 2 фільтра 140грн
    Не то Тайвань, не то Китай, одночасно пише

• Оптимістично Оптимістично x 1
  4. littlebird

littlebird Well-Known Member

Чи можна робити інгаляції небулайзером при температурі?

5. Borsychok

небулайзером ніби можна, але при високій не рекуомендують

• Подобається Подобається x 1
  6. raspberry

raspberry Well-Known Member

Не можна, моя лікарка мені це кожного разу акцентує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Borsychok

нам теж лікар каже, що не можна, але вичитала таке
    але я б особисто після 37.5 не ризикувала

8. Buriko

Buriko Well-Known Member

В нас теж Юрія-фарм. Три роки користуємося, все чудово ! Без нього не уявляю , як би боролись з хворобами. А так три дні інгаляцій - і здорові:)

• Подобається Подобається x 2
  9. Анута

Анута Well-Known Member

парові інгаляції не можна, а інгаляції небулайзером холодні, ним можна.

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

А набулайзером інгаляції можна робити щоразу, як з'являється кашель?
    На поч. місяця за 4 дні вилікували сильний кашель Лазолваном.
    А тепер знову з нежиттю ще й.
    Для різного кашлю треба різні ліки чи можна починати з Лазолвану, а вже як не поможе за 1-2 деі, то інше пробувати?
    (Раніше мала не хворіла, по лікарях не ходили... А тут яслі - вже 3 раз кашель...)

11. Анута

Анута Well-Known Member

так

Лазолван це муколітик і його призначають при сухому кашлю аби полегшити відхід мокротиння.
    Якщо не знаєте причини, то краще інгаляції з Боржомі або звичайним фізрозчином (це найпростіше), іноді - Декасаном.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо ви на початковий фарингітично-ларингітичний кашель почнете з лазолвану, можете отримати просто серію спастичного кашлю. Бо ще немає чим відкашлювати- слизу не утворюється. А кашель викликаний збудженими рецепторами подразненого горла.Лазолван провокує виділення мокротиння, якого ще немає. І це мокротиння додатково подразнює збуджене горло. В результаті- просто "пусте" посилене "гавкання". Лазолван дається при появі продуктивного кашлю, щоб розрідити наявну слиз і допомогти її вивести.Залежно від виду кашлю, від причини, яка його викликає, даються різні ліки- чи дезинфекція горла ( декасан, сода буфер), чи просто зволоження ( боржомі, фізрозчин без нічого), чи розрідження слизу ( лазолван), чи розширення бронхів і зняття обструкції-спазмів (пульмокорт, сальбутамол і т.п). Коли не відома причина- просто боржомі без газу чи фізрозчин- для додаткового зволоження дихальних шляхів ( п.с. хоча той же Комаровський каже, що на верхні дихальні шляхи небулайзер виконує не більшу роль, ніж звичайне постійне тепле пиття. І навпаки може стати причиною "опускання інфекції" у нижні дихальні шляхи при неправильному застосування медикаментів.Він його вважає найбільш ефективним для лікування нижних дихальних шляхів)

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  13. zdorov

zdorov Well-Known Member

А коли вже ніби й немає чим відкашлювати, то знімати Амбробене. Ще давали в таблетках ношпу і неофілін, бо був спазм, але вроді далі чую справа якесь незрозуміле дихання

Останнє редагування: 2 Січень 2016
  14. Masik

Masik New Member

Всем добрый день! У дочки влажный кашель. Хочу на ночь сделать ингаляцию с физраствором. Есть простой ингалятор. Подскажите пожалуйста, сколько надо физраствора, надо ли его греть. Вообщем как сделать ингаляцию? Подскажите пожалуйста?

15. Borsychok

простий це який?
    --- дописи об"єднано, 3 Січень 2016 ---
    на ніч фізрозчином можна

16. Masik

Masik New Member

простий тепловологий інгалятор (він сам нічого не нагріваеє, в разетку не включається)...

я просто не знаю чи треба фізрозчин нагівати чи ні? в яких пропорціях його давати....

17. Borsychok

ааа, я такого не знаю.

18. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Так він за рахунок теплого розчину мабуть. Якщо такий як я розумію, то там треба нагріти до якоїсь температури і парою дихати. Він більше для травок, олійок. Може ще типу Боржомі. Чи дасть щось таким способом фізрозчин... Просто зволожити , але мабуть і просто водичку можна налити. Взагалі інструкцію читайте, там все написано.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

паровим інгалятором можна більше шкоди наробити, ніж користі.Це дія гарячого водяного пару із домішками ефірних рослин, відварів і т.п. Тому з ним самостійно узагалі не бавтеся. Там принцип дії зовсім інший, ніж у небулайзерів.

20. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Лікарі з русмедсерверу пишуть, що "опускання інфекції" то міф, такого просто не може бути. Запалення виникає в певному місці дихальних шляхів з інших причин. З таким же успіхом можна було б говорити про "опускання інфекції" і через саме дихання...