Інгалятор - мій помічник?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем карапуз, 16 Травень 2011.

1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Це ви чергуєте, як довго робите інгаляції, бо я спочатку лікувала соплі тиждень, а тепер кашель, загалом вже третій тиждень, думаю, чи не забагато, але ми дихали при соплях фізрозчином, а зараз - фізрозчин + декасан, або боржомі.

2. silvia

silvia Well-Known Member

чергуємо, педіатру дуже довіряю, вона не наша дільнича, консультуємось з нею постійно. Спочатку декасан, через 40-50 хв. Лазолван і через 40 -50 хв. боржомі. Ну, але робимо як виходить по ситуації. Як довго...3 мл. ліків, то десь хвилин 15...
    ми от 4 тижні відкашляли, перепочили, пішли в садок на 4 дні і здрастє вам знову кашель і соплі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Робили сьогодні перший раз інгаляцію (Амбробене+фізрозчин), малій навіть сподобалось, маю такі питання:
    -скільки раз на день треба їх робити і скільки днів?
    -чи можна їх робити коли є температура?
    -чи треба чергувати з Боржомі чи тільки Амбробене?

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Два дні сидіння в інтернеті, читання різної інформації плюс екскурсії та дзвінки по аптеках дали свої плоди:
    Вчора купила три небулайзера (OMRON NE-C28, OMRON NE-C29 та Little Doctor LD-211C ).
    Ото ж, найпоширеніший в аптеці серед наявних небулайзерів це Microlife NEB 100B. Ціни на нього дуже різні, різниця може сягати до 600 грн. Найдешевший побачила за 940 грн, а найдорожче в районі 1600 грн. Найчастіше зустрічається ціна біля 1200 грн.
    Але його не купила, хоча спершу придивлялась саме на нього, бо підкупила хороша ціна на OMRON, хоча вони є набагато дорожчі від Microlife. Купила саме омрони, бо маю тонометр від цієї фірми, на форумі не погані відгуки та і факт того що в лікарнях також в більшості саме ці марки і їх рекомендують лікарі. І ще
    чоловік по не зрозумілим мені причинам критикував саму марку Microlife, але від самих власників Microlife чула лише хороше.
    Але самі OMRON в аптеках знайти набагато складніше ніж Microlife.

Little Doctor LD-211C купила через те, що там є можливість завдяки різним насадкам змінювати часточки розпилення.
    Ото ж, коли вдома розпакувала всі три небулайзери, то скажу що найбільше мені по якості та комплектацією насадок сподобався саме Little Doctor LD-211C. Маски (3 шт.), а в OMRON (2 шт.) були зроблені набагато якісніше ніж в Omron. Те саме стосується і насадок для носа (2 шт.) та рота (2 шт.), в омроні по 1, та й в якості програють.
    Швидкість подачі повітря в омронах відчутно слабше. Але то і зазначено в характеристиках, що в омроні 0,06 мл/хв. - в решти небулайзерів в середньому 0,3 мл/хв.Чому така значна різниця не знаю.
    І не знаю чому Omronи так дорого коштують по відношенні з іншими марками, адже ніяких над можливостей у ньому немає.
    Але то все перше враження від приладів, побачимо як будуть в користуванні. Але один напевне піде на подарунок, але от який саме я визначитись так і не можу.

Останнє редагування: 26 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 1
  5. silvia

silvia Well-Known Member

можна, не можна робити лише парові інгаляції при температурі.
    3 рази в день, ми робимо до зникнення чи зменшення кашлю.
    чи треба...при моркому кашлю хочете чергуйте ( перерва між ними 40-50 хв.), гірше не зробите точно. Вчора якраз були у лікаря послухатись, сказав далі продовжувати Лазолван і Боржомі.

6. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

тобто разом 6 інгаляцій на день?... а ваш лікар призначає ще якесь лікування крім інгаляцій? бо наша каже ще купу ліків пити, а до інгаляцій якось так не дуже добре ставиться.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

нам лікар казала,якщо 38 і вище то небажано(хоча, може то більше залежить від ліків)

ми амбробене дихали 2 рази на день

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. silvia

silvia Well-Known Member

цього разу лише інгаляції, минулого разу + інспірон.

9. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

І я зараз стою на роздоріжжі)) вже перерила весь інтернет, знайшла омрон по акціі за 750 грн (а так ціна більше ніж 1200 грн), а от літл доктор коштує 1400 грн, і я дізналась один цікавий нюанс: омрони розпилюють ліки по всіх дихальних шляхах, а в літл доктор має три шляхи розпилення, і іх можна обирати: окремо верхні дих.шляхи, окремо легені і окремо бронхи. Це дійсно так? Тоді виходить, що по функціональним можливостям, та враховуючи швидкість розпилення, літли кращі? Сільвіа, у вас який?

10. Kocja

Kocja New Member

Дiвчатка привiт! Нашiй мальотi призначили процедури небулайзером....покуплявши лiки, прийшли в полiклiнiку, а нам сказали, до таким маленьким вони не можуть робити, бо на iхньому немаэ пiдключення на маски( старий, дешевий в них варiант). Де у Львовi можна взяти на прокат, чи може хтось мiг би позичити ( за винагороду) . Дуже дякую!!!

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я питала в лікаря, чи можна між інгаляціями з ліками робити просто з фізрозчином чи боржомі, а вона "то то взагалі брєд - без ліків, воно нічого без ліків не дає"... Ну і що тут сказати? Вумна дохторша.

Останнє редагування: 26 Березень 2015
    • Смішно Смішно x 1
  12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Еммм, ну ми всю осінь і зиму інгаляції робили тільки з фізрозчином і кілька разів з Боржомі. З ліками не було потреби, фізрозчин справлявся на ура і з кашлем, і з насмарком.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

НМСД, якби це було так, то мали б бути якісь окремі спец. пристосування для того. сумніваюсь що таке можливо.

14. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене мікролайф з такою функцією. Має переключатель на три режими - на дуже дрібний на легені, середній на бронхи, і великі часточки на носоглотку. Користувалися останніми двома. Різниця в першу чергу відчувається в швидкості розпилення. На носоглотку розчин закінчується в рази швидше. А також відчувається, що і зволожується дуже в носі власне. Коли на другому режимі, то час інгаляції довший, і особисто в мене такий ніби " холодок" десь так в трахеі мабуть відчувається. Тобто я різницю бачу.
    Ємність, в яку наливаються ліки і підключаються трубки- маски, в нас складається з трьох невеликих елементів. На одному з них той переключатель. Єдиний мінус- дуже легенько переключається. Якщо дитина сама тримає апарат ( дихають через маски, але тримаємо руками, резинки ті не зачіпаємо), то може пальчиком випадково переключити. Тому треба приглядати за тим.

Останнє редагування: 26 Березень 2015
  15. MIra

MIra Active Member

Дівчата, не беріть в жодному разі Dr.Frei Compact.!Г... ще те!
    ingalyator.jpg
    я в розпачі, а як взагалі Омрон і Мікролайф?

16. Анута

Анута Well-Known Member

Омрон - дуже добре.

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мікролайф відпахав пів року на чотирьох людей "на ура". Маєм надію, що так і далі буде працювати. Коліжанка теж собі взяла Мікролайф, дуже задоволена.

18. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мікролайф на чотирьох вже півтора року маємо. Нарікань поки жодних.

19. silvia

silvia Well-Known Member

Вичитала недавно, що замість відомого і популярного Лазолвану для інгаляцій можна використовувати Муколван. В принципі, складник основний ідентичний - гідрохлорид амброксола, покази до застосування теж. Єдина відмінність - ціна. Муколван набагато дешевший. Хтось щось чув чи пробував?

20. Rol

Rol New Member

Щось все про кашель, а якщо сильний насмарк і тече по стінках горла, через те і кашель від подразнення, то чим дихати щоб насмарк вилікувати??