Інгалятор - мій помічник?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем карапуз, 16 Травень 2011.

1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: Інгалятор - мій помічник?

Я його за 700 купила... Це вже не в два рази навіть зростання :sad:

2. Анута

Анута Well-Known Member

А omron'и не дивились? Ніби дешевші трохи були...

3. MIra

MIra Active Member

коли ви робите інгаляції? дотримуєтесь рекомендацій? через 1,5 год після їди, та за 1 год до неї?

• Подобається Подобається x 1
  4. MIra

MIra Active Member

можливо комусь стане у пригоді ИНГАЛЯТОРНАЯ (НЕБУЛАЙЗЕРНАЯ) ТЕРАПИЯ

5. domino

domino Well-Known Member

прочитавши тему про інгалятори, трохи пошукавши в неті і зваживши "за" і "проти я все-таки купила небулайзер. Тутешні лікарі( маю на увазі англійські) не рекомендують його використовувати, бо це пристрій для асматиків, засильний для немовлят.
    А я думаю так. Моя дитина кашляє, вже довго, кажель став якийсь мокро-глухий. Хай я краще зроблю йому профілактику, ніж воно має розвинутися в щось тяжче, ларингіт наприклад. Тим більше антибіотиків і ніякого ліеування від тривалого кашлю малюкам не приписують, хіба би там було геть зле і температура 39, так мені сказали.
    Я не дуже збіднію, на господарці краще хай буде, ніж не буде.

Medical Aquilon² Nebuliser от таку марку взяла, англійського виробництва.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Христь, в як будеш робити? я малії ніяк не можу. секунда і втікає, а в сні будиться.

7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Я під мультики включала. Або якісь ігри на планшеті ( мишеняткова абетка, наприклад) з нею бавилася. Колись зі мною, колись з чоловіком сиділа. Але спочатку бачила, як то старша сестричка робить.

8. kristina

kristina Well-Known Member

Ми все таки купили мікролайф неб 50А. Дивилась на омрони, так як мені він треба був не вже, то поки оприділялась з вартістю ціни вже з цього року ще скочили . Омрон був 1050 грн став 1279. А цей мікролайф в атеці знахар з 960 грн піднявся до 1259 грн в їх мережі на сихові. Кажуть новий прихід:). Знайшла в їх мережі ще одненький за 1020 грн і забрала вже не думаючи. Надіюсь буду рада покупці. Наразі включили лише перевіряти то шум є але попередні набулайзери що мені попадались в користуванні шуміли більше.

9. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

ого, ну й ціни!
    ми купляли перед новим роком Ulaizer (Юлайзер) home всього за 650 грн.
    це модель саме для домашнього користування, правда немає в комплекті дитячої маски, треба докупляти, то ми поки користуємось дорослою.
    і відгуки про нього хороші, і ми задоволені.

10. domino

domino Well-Known Member

я за свій платила зі знижкою 40 фунтів, по нинішньому курсу це рівно 1000грн виходить

---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

ще незнаю Христя, от нині тільки прийшов)
    мені сестра передала фізрозчин, то ним робити?

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

я робила лише боржомі.

12. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

ми теж купили, то Яна дихає без проблем, а от малий, спочатку засинав, інгалятор його розслабляв, а зараз кричить, випинається, то я даю груди, і прикладаю маску до личка, розумію, що ефект не такий як мав би бути, але все ж краще, ніж нічого не робити...

13. Nusja

Nusja Well-Known Member

У нас теж такий вже більше року. Дуже задоволені.
    Робила спочатку, накидавши багато іграшок, щоб забавився, а тепер йому півтора роки, то включаю мультик. Але маски не хоче ніяк, то я просто тримаю камеру біля ротика чи носика і направлю той потік (чи як то називати) у носик чи ротик, залежно чим дихає. І коли ми починаємо знову робити інгаляції після періоду нехворіння, то щоб не налякався, даю йому спочатку погратись інгалятором, роздивитись, потім кілька разів включаю -виключаю, щоб звик до нього. Ще помічним є, якщо я або старша подихаємо перші. Ну а тоді мультик і дихаємо без проблем.

14. nalia

nalia Member

Підкажіть ,який краще OMRON Comp AIR NE-C28 Plus чи Microlife NEB 100B.Мені більше потрібно для малої ( 3,5),в неї часто бронхіти.

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

важко сказати який краще,як кажуть "на колір і смак.."
    в нас

задоволені:)))зауважень на разі нема.

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, мала почала підкашлювати, кашель сухий, бо тільки початок, горло, каже, що не болить, появляються соплі, давала дихати фізрозчином, але при кашлі неефективно.
    Що зараз давати боржомі, маю ще декасан, скільки разів на день можна робити інгаляції, бо минулого разу як хворіли, то лікар казав робити два рази в день?

17. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Теж задумуюсь над купівлею інгалятора, після того як мала почала ходити в садок постійно кашлі і соплі що 2-3 тижні, практично завжди без температури, спочатку починається кашель який переходить в соплі або навпаки, діагнозу бронхіт ніколи не ставили, пару раз писали ларинготрахеїт, а в основному ГРВІ.... вже несила її ліками напихати

18. silvia

silvia Well-Known Member

у нас ідентично, без температури. Дихаємо Лазолваном, боржомі і декасаном.

19. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

А ще якісь ліки даєте, чи здаєте аналіз крові? Бо ми цього разу до лікаря не звертались, бо зараз знову купу ліків випише.

20. silvia

silvia Well-Known Member

здавали кров останній раз, все добре, вірусняк. Цього разу сказала лише інгаляції робити вище переліченим + можна інспірон. Раніше пояснювала, що наприклад, якщо давати аскурил, то інгаляції Лазолваном робити не можна, бо речовини діючі ідентичні.