Відповідь: In flagranti (на гарячому) ну Вас народ і понесло "по темі":xaxa::D:D я навіть не знаю, як би реагувала на таку сцену. роки з два назад, закатала би шкандаль, короткий, але змістовний з подальшим вкладанням у валізи чоловіком своїх речей. а от зараз, якось спокійніше ставлюсь до цього ( ступінь злочину той самий, тільки реакція інша).... валізи би складались, але без шкандалю певно
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Я колись прокручувала собі таку ситуацію (неодружена), реакції і емоції були різні. Потім подумала нервові клітини не відновлюються, переживати ітак буду, я б просто позбирала їхні речі викинула через вікно і голими виставила б за двері. Далі це все б залежило від квартирного питання: моя хата- його речі спаковані завезла б його батьків, його хата - після тогояк голих виставила за двері, позбирала б всі до останнього речі, щоб більше не повертатись, запалила б цигарку, попила б кавуся, взяла себе в руки, викликала таксі - бусік. І на волю. А ну ще від фінансового стану, якщо в хаті були б гроші забрала б всі іпоїхала б в теплі краї; немає - грошей (на бендзин нашкрябається), тоо б до Карпат поїхала. )))))))))))))))))))))))
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Якщо б його хата то може і він би вас в тій ситуації виставив . хоча, принаймі подружку-реально виставити.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Якби він таке зробив, то мені було б боляче не через те, що він - сво..., а через те, що я помилилася в людині. Але потовкти їх двох (що би пасувало зробити в такій ситуації ), я, мабуть, не змогла б. Чому? Бо не хотілося б показати, як мені зле. Я б відреагувала мовчки, подивилася б на нього, як пантера, сказала б щось дуже ображаюче його чоловічу гідність. А далі все б залежало від обставин.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) я б хотіла зреагувати так: зайти, побачити, спокійно спитати, чи їм добре чи вони задоволені, піти на кухню займатися хатніми клопотами, потім, лягти спокійно спати, зранку встати, причесатися, зробитись супер гарною і піти, не вертаючись... але це я б хотіла... а як зреагувала б насправді - не знаю... бо я буду інша, старша... може краща, може гірша...
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Коли моя сестра застала свого чоловіка на коханці в себе вдома , то спершу дала чоловікові в вухо так, шо йому аж кров носом пішла, а ту лярву виставила за двері в самих трусах і шльопанцях а її одяг кидала з балкону, ще й забрала їй з сумки мобільний телефон, мовляв компенсація...З тих пір пройшло вже чотири роки, живуть щасливо, синочок цього року до школи пішов, ідилія... Але сестрі соромно за той поступок, бо малий тоді сильно злякався, плакав. Каже шо шкодує тільки тому, що зробила то при дитині, зате їх з чоловіком це навчило цінувати стосунки і почуття один одного. Ось так. Кожному з нас знайоме гнітюче відчуття сорому. Комусь соромно за те, що зв"язався не з тією, комусь за невміння пояснити, комусь за дитячі сльози. Так, жоден з нас не застрахований від поганих вчинків, але якщо вони нас чомусь навчать- значить не все втрачено.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Досить неадекватно, враховуючи те, що це було в них вдома (хіба б зголодніла по сексу поштарка то була...) Одна моя знайома (на святкуванні Нового року - актуально!) знайшла чоловіка в сусідній кімнаті на одній з дамочок, з котрими той Новий рік святкували. Сказала:"Я перепрошую, в нас через годину електричка", і вийшла з кімнати. Залізна леді...
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Розійшлись. Вона вийшла заміж і знову розійшлась. З тої самої причини - чоловік зраджував. Щось невипадкове в цій закономірності....
Відповідь: In flagranti (на гарячому) КОЛИ?!!! Припустимо: між нами страшна пристрасть, жити оден без другуго не можимо, фсе так файно...... Не знаю, чи забилам би, але коли прочухалася. Припустимо другу сітуацію: в тебе виличезні проблеми, тобі взагалі не до чоловіка, чи він ще підлив масла в вогонь, нібі з самих ліпшіх намірув, ну, хтів, як ліпше, сталося як завжди. І тут.... Приблари б хату перед тем і катились куда завгідно.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Дуже цікава зрада є в фільмі "Сцени з сімейного життя" (тут якраз жінка чоловіка проводжає до іншої жити і він не вернеться до неї і до дітей) Раджу подивитися і вчитися реагуват на зраду )
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Я би може і хотіла пробачити зрозуміти, але не змогла б. Я б його тероризувала( ненавмисне) і він би сам пішов. І взагалі мені би було бридко до нього торкатись і лягати з ним в ліжко. Може я просто ще мала і дурна....
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Якщо б я застукала свого чоловіка на гарячому, то не пробачила б. На наступний день подала б на розлучення.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Саме так. Жінка, котра використовує ліжко тільки для того, аби отримати бажане, отримає одного разу і небажане.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) якась трошки дивна тема - типу "шукаю сценарій на випадок що чоловік зрадить" - може давайте вирішувати проблеми по мірі поступлення? Я чогось волію думати що мій чоловік мене не зраджує... Не притягувати до себе проблем так би мовити, фільм "секрет" дивились? Так от - краще думати як він вас сильно любить...
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Ні, тема не про пошук сценарію, і не про зраду чоловіка. Тут просто форумлянки пишуть свої портрети.