In flagranti (на гарячому)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 5 Липень 2009.

1. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: In flagranti (на гарячому)

розповіла одна старша мудра жінка:
    Повернулася додому невчасно, відчинила двері своїм ключем, зайшла...Зрозуміла, що відбувається в даний момент в її хаті на її ліжку з її чоловіком...
    тихенько на пальчиках підійшла до спальні, подивилася з ким там є її чоловік і так само тихенько вийшла.
    Гуляла вулицями міста, прийшла додому в тій годині, що і завжди. Чоловік, звичайно, вже був вдома, радісний, щасливий, як ні в чому не бувало.
    Наступні півроку дружина капала чоловікові про його коханку фразами на зразок "як так можна одягатися, поводитися ітд..." ( казала рецепт- не частіше 1- 2-х разів в тиждень.
    Історія закінчилася тим, що чоловік покинув коханку, сказав дружині про коханку " і що чоловіки в ній знаходять?!", а для дружини ця історія стала стимулом ще краще дивитися за собою і приділяти більше уваги чоловікові.
    Зараз їм обом за 60, тому вона досить спокійно мені переповідала, але я її реакції дивуюся!!! Які потрібно мати нерви і як вміти тримати себе в руках, щоб ось так- подивитися і тихенько вийти...

• Подобається Подобається x 10
  2. Нюта

Нюта Well-Known Member

а причина, банальна, скучно стало, цікаво... на пригоди тягне. І діло не втому, що жінка погана, просто в даний момент потягнуло до іншої. Печатка в паспорті, не віднімає ні в чоловіка ні в жінки природніх інстинктів. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  3. ksjy

ksjy Well-Known Member

Це якась особлива життєва мудрість і внутрішня сила, зі 100% жінок так поступив би лише 1%,як це не прикро!

• Подобається Подобається x 2
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

я і без штампа в паспорті не піддаюсь інстинктам... ну звичайно не зарікаюсь:) але загалом це так... і очевидно це заслуга коханого, бо політика стосунків така, що зрада як відро багна - якщо стане відомою, то спортить стосунки, а якщо буде в таємниці - то совість замучить повністю...і завжди це буде плямою... а навіщо плямити те, що найдорожче?

а загалом розумію тих, хто зраджує... це або слаба сила волі і наступні муки совісті... або просто відсутність страху втрати...
    знаю не одну сімю, де мужчина собі позволяв і жінка про то взнала і вибачила... жінок тільки підтримую - там діти, які можливо навіть не здогадуються і бачать лише щасливу сімю...
    але однозначно треба бути для чоловіка ближчою... так сказати - тримати в руках його серце і ще до дітей і шлюбу створити належну політику в стосунках:)

• Подобається Подобається x 5
  5. Mokka

Mokka Well-Known Member

Вас, дівчата, послухати - так виходить, що в зраді, та ще й не такій, про яку хтось там розказав, а яку на власні очі побачила, нічого такого і нема. Ну зрадив, ну і що, відать були на то об'єктивні причини.

Це мені так про одну нашу спвіробітницю розказували: вона знала, що чоловік їй зраджує але ніц собі з того не робила (чи може так показувала), нічого йому не казала, він приходив від коханки додому, а жінка йому і то сьо, перше друге і компот, обніме-приголубить.

А коли її питали, як вона так може, відповідала: ну і що? Ну є в нього коханка, а він все одно вертається від неї до мене! Теж вважала,що дуже мудро поступає, бо зберігає сім'ю. Але, як на мою скромну думку, мудрість - то добре, але щоб не перемудрити.

• Подобається Подобається x 7
  6. Olma

Olma Well-Known Member

Я думала-думала, і нарешті придумала сценарій.
    Тьфу-тьфу, щоб б не пригодився:girl_cool:

Значить так, спочатку кинула б вазою або чимось важким у стіну - шоб знали шо мама дома :tanksmile:
    Потім забрала б пейджер доступу до свого банку, кредитку і документи.
    Пішла б в якийсь готель, поревіла по-людськи і без свідєтелей, потім напилась троха...
    Може б навіть привела собі якогось красавца для "зрівняння рахунку"
    Ну через день-два - пішла б на переговори з мужом....:bazar::feminist:
    Чи простила би - не знаю, але точно б памятала довго.

• Подобається Подобається x 8
  7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Зовсім не факт, що він її покинув завдяки "хитрості" дружини. Може бути таке, що його покинула коханка.

"Що чоловіки в ній знаходять?" - слова типового покинутого коханця, щоб помасувати і втішити власне еґо.

А дружина після того, як їй коханка залишила те, що їй стало непотрібним, ще й дала йому пластир на "поранену" душу, у вигляді себе, уважнішої.

Ця Ваша стара мудра жінка не припускала такого сценарію?

8. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я вчора йшла і чесно кажучи довго ту тему собі в голові мусолила. Якось в мене в голові вклались наступні види зради, хоча я вважаю шо зрада вона все таки зрада. Перша банальна напився, звабили, сталось. Думаю за таку чоловік буде довго розкаюватись, але якшо мудрий то не розкаже, головне шоб потім не вилізло з якоюсь хворобою. Друга, просто кабелюка і мені шкода тих жінок які з такими одружувались з думкою шо змінять, навіть не варто про таке говорити, бо це по принципу"плачте очі бачили шо купували". і третя, це любов, закоханість, просто потяг. Яке може бути всерйоз і надовго, а може бути просто запамороченям. Перше я думаю можна простити, буде тяжко, але якшо сім"я, діти і є масу приємних моментів, і щиросердна розмова двох, то треба докласти усіх зусиль шоб це зберегти. Але якшо це не перший раз, і стосунки в нього з тою жінкою триваю не день не два, а вже як мінімум місяць, то все таки я не думаю шо там сидить тільки фізичний потяг. За аналог я б не брала сім"ю в якій жінці наплювати на чоловіка, бо є випадки і такі, сама чула історії шо жінка казала, а я знаю шо він має коханку, хай до неї ходить, мені аби штамп в паспорті. Зара говорю за звичайну сім"ю, зі звичайним чоловіком і я не думаю шо причина може бути настільки банальною. Гии якби то не звучало, але спростити причину до багального дуже банально :girl_smile:

Ліль коли я говорила за домогосподарку я може просто дуже грубо узагальнила, я мала на увазі, шо він буде скучати не за стосунками які в нас зароджуються при знайомстві і переростають у сім"ю, а про уклад життя, тобто він звик. Вот звичка як на мене це саме найстрашніше шо виникає між людьми впродовж всього життя.

• Подобається Подобається x 3
  9. Mokka

Mokka Well-Known Member

Мені теж такий сценарій підходить!

10. Нюта

Нюта Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  11. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

а тут може бути два розвитки події, а навіьт три: перший він свідомо переконає себе шо це тільки юнацька мрія, а його жінка є теперішнє (хоча в це я мало вірю); друга - він з нею переспить і це буде разова акція (після того він добившись своєї цілі заспокоїться); а третя - в нього ті стосунки продовжаться надовго, або він не буде ні з тою, ні з іншою, бо жінка внає і пошле, а в тій розчарується. і я не спорю шо він тоді буде оббивати пороги до жінки, але чи варто. І шо ти б простила його після цього?

• Подобається Подобається x 1
  12. Нюта

Нюта Well-Known Member

Мар"янко - незнаю, чи б простила. тут теж багато чинників, які могли б вплинути на моє рішення. Категорично відповісти так чи ні я неможу. Одне сказати можу точно, якщо б продовжували жити з ним, то це інцендент завжди мене гриз, я б завжди про це пам'ятала, і боялася повторення ситуації.

13. Marianka

Marianka Well-Known Member

Лілю, золоті слова!
    Особисто на мене треба дивитися на причину по якій чоловік зрадив, якщо це власне та банальщина про яку писала Мар'яночка (Я розумію жінка набридає, з часом в неї з"явяються лишні, кілограми, лишні зморшки, лишня домахуваність.... Але ж це неоправдання.) тоді я думаю не варто продовжувати стосунки як такі, це просто звичайний примітивний тваринний інстинкт, я б таке не пробачила точно.
    Якщо в сім'ї були останніми роками конфлікти, непорозуміння, сварки і т.д, і це призвело до того, що чоловік скочив у "гречку" тоді треба виходити з ситуації по-іншому, розібратися саме в проблемах які виникали, хто завжди їх створював і т.д, а вже тоді проаналізувавши все в сумі приймати рішення пробачити чи ні, зберігти сім'ю чи розійтися...Ніколи неможна приймати рішення в емоційних станах, вони завжди є неправильними в корні.
    Бувають інколи такі випадки, що жінка сама провокує чоловіка на безглуздий вчинок, наприклад пиляє його зранку до ночі за будь-які проблеми, віддалається від нього..психологічна давка і обстановка в сім'ї перетворюються на шось жахливе. Це все запускається і може призвести до негативних наслідків. Це як своєрідна хвороба якщо вчасно кинутися її лікувати, одужаєш, якщо запустиш тоді можуть бути негативні наслідки і проблеми в майбутньому.
    Нарахунок домогосподарок! Підтримую Ліллю, це є певно своєрідний стереотип, адже чоловіки не женяться лише заради того, щоб отримати фрішну домогосподарку, зараз в наш час такі послуги легко можна купити за гроші, як і все решта крім тепла, любові, і щастя..

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я навiть не знаю з ким погоджуватись а з ким нi, бо кожен має плюс i мiнус у своїх словах. Напевно причеплюсь до слiв Мар'янки про варiант зради по закоханостi, захопленню. Хочу сказати що тут я згiдна, що може так бути. Особливо, я думаю таке може статись з кимось хто одружився рано, i ДУМАВ що його жiнка то одне єдине кохання, а тут раптом йому 35-40 i вiн зустрiв ЇЇ. I шо робити???? Боротись за те що вже немаєш? Я за свого чоловiка на багато молодша, i вiн пiзно одружився, вперше, немав нiяких дiтей та нiяких серйозних стосункiв з його слiв i по секрету з його мами слiв. Але я пам'ятаю я йому казала щось типу, якщо вiн зустрiне якесь "справжнє" кохання пiд час наших стосункiв, то нехай по людськи зi мною розiйдеться, без рокiв ховання, без брехнi iтд, i тим бiльше без якогось глупства (типу забив жiнку щоб бути з коханкою, бо такi прiколи на кримiнальному каналi крутять постiйно, жах). Надiюсь вiн вже бiльше нi в кого не закохається :)

• Подобається Подобається x 7
  15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

це ж як чоловік повинен ненавидіти власну дружину, аби привести якусь шушваль у їх квартиру, у їх ліжко..
    і я не згодна, що не правильно чинитимуть ті, хто битиме шушваль, мужа, ліжко, посуд..бо з ким говорити? від кого вимагати пояснень?
    людина навмисне зробила боляче. людина допустила ситуацію і свій стан до того, що одним вчинком перекреслила все збудоване разом протягом багатьох років...і та людина заслуговує на слухання? - навряд..
    якби таке вчинив мій любеський - то певно поламала би його на двоє. і залишила. або залишилась з ним і чинила так як Мімі з Гіркого місяця:girl_cool:
    не уявляю як можна жити з людиною, яка не поважає тебе.

• Подобається Подобається x 5
  16. Deidra

Deidra Well-Known Member

Хм... Я розумію, що люди різні, про реакції ми взагалі теоретизуємо... Але якби я почала влаштовувати істерики, бити посуд і т.д. - то я би мала просто не поважати себе... Навіщо? Що то дасть? Вихід емоціям? Ліпше піду стрибну з парашюта....

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

дякую за комплімент!
    але я була в подібній ситуації, що ви описали, і все-таки втрималась... хоч насправді я дуже слабка і дуже погано контролюю свої емоції:girl_in_dreams: але питання зради в мене не стояло.. якщо б я щось вчинила, то це б порвала свої постійні стосунки і окунулась з головою в той романчик, знаючи наперед про його нестабільність і короткотривалість... слава Богу, до того не дійшло... випробування зміцнюють стосунки і почуття:girl_spruce_up:

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Ги...
    А якщо не шушваль, а королеву? ;)

Пригадав пісню "Ненсі" "Мойша".
    Пісня з пурговим текстом, але грамотними повчаннями:

И Степан был в замок приглашен,
    И она сказала: "Ты мой лев,
    Знаю, то, что ты искал нашел,
    Трахать в жизни, ну так королев"

В темі вже писали, що сценарії к/ф пасують лише для к/ф. А в реальному житті оно троха інакше... :)

Хто сказав? (с)
    З чого ТАКий висновок?

Гм-м-м...
    Мімі?
    Давайте продовжимо "ряд":
    Муму, Гєрасім, Анна Карєніна, Наташа Ростова, поруччік Ржевскій...

Останнє редагування: 8 Липень 2009
  19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ні, не навмисне, йому очі заклеїли, руки зв'язали, клофелінчику підсипали, і взагалі, як в тому анекдоті: "це не я, я не винуватий, вона сама всілася на мене і почала скакати!!!"
    А ще кажете про сценарії до к/ф [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  20. levandivka

levandivka З яйцями...

Не варто ТАК рубати. :)
    Чоловікам не обов'язково вживати клофелін. Є купа замінників: алкоголь, коротка спідниця, дружина-пила, чи з головним болем.

• Подобається Подобається x 4