In flagranti (на гарячому)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 5 Липень 2009.

1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

як та біда називається, клофелін вродіби, наркотик насильства :girl_cool:

А ви дивились фільи "Обіцяти не означає одружитись" там сцена якраз зради теж була, як він їй в будівельном усупермаркеті сказав шо зрадив, вона так спокійно відреагувала, потім намагалась помиритсь, а потім просто розійшлись :girl_crazy: я ше тоді подумала шо ця сцена якась для мене абсурдна, занадто спокійно відреаговано, але видно і такі моменти бувають :girl_sad:

Останнє редагування модератором: 6 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: In flagranti (на гарячому)

Така реакція була напевно тому, що вона його не любила. Тому і їй було по-барабану насправді. Але фільму я не бачила, тому може і неправильно розумію.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

В очі..?

• Подобається Подобається x 19
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

Просто та його кобіта і була така беземоційна.. як істукан... тому він і її зрадив з цікавою, емоційною, веселою, яскравою дівчиною..

я думаю, така реакція дійсно буває, якщо жінка підсвідомо розуміє, що не дає чоловікові те, що він хоче, що були підстави на охолодження почуттів з її вини... тому вона пропустила свої нерви(інтраверт), а зразу перейшла до того, щоб зберегти стосунки... тим більше що він сказав правду...

а ви бачили, як вона потім взлилася коли взнала що він її обоманює щодо куріння... обману не потерпіла і кинула його...

• Подобається Подобається x 4
  5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Людоньки ,як тільки про таку ситуацію думаю ,аж нерви починають брати:girl_devil: Я такий холєрік-нервознік + жахливий ревнивець ( без натяку на низьку самооцінку), що мій чоловік знає - краще такі фокуси не викидати!!! А то :babruysk::padonak::padonak::padonak::tanksmile: Реально ,не ручаюсь за себе....Нірвішки в мене до такого пошатуються.:aggressive: Знаю точно - нічого б не вияснювала і сцени зі слізьми б не робила:girl_mad::girl_mad::girl_mad: ТТТТ Це щось типу - не будітє во мне зверя ,особенно зайца:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
  6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я б точно била зі страшною силою двох - і його і її! По-перше, за те що посмів БИ (ТТТ) ПРИВЕСТИ НА СІМЕЙНЕ ЛОЖЕ, А ПО-ДРУГЕ, ЩО І ЇЙ НЕ ЗАБРАКЛО ВСТИДУ ПРИЙТИ ДО ЧУЖОЇ ХАТИ....ТТ ЗВИЧАЙНО, Я ТЕЖ ВІРЮ, ЩО ДУМКИ МАТЕРІАЛІЗУЮТЬСЯ. Знаючи свою запальну, вибухову вдачу, то точно би рвала як мавпа газету...ще б матюкала б...хоч в житті взагалі нецензурних слів не вживаю - вважаю, що це моветон, низька культура і т.д...Але в стресових ситуаціях я можу такого наговорити.....Точно потім би шкодувала за сказане :). Я трохи нервус, а як про таке подумала....вже завелась...щоб я ЗРОБИЛА. Тому краще про таке не думати. Звичайно культурніше і краще просто розвернутись і піти, але як же відчуття маленької помсти?....А так хоч щось зробила...Коротше, завершую цю дурну писанину

• Подобається Подобається x 7
  7. Красотка

Красотка Well-Known Member

Розумний чоловік зробить так ,щоб його не вспіймали ніколи. Не вміє шлятися, хай не ходить на ліво.
    levandivka читаючи пости..думаете що зразу ділити речі і посуд можуть жінки....Ні це мужчини..перші прибігають додому по чайник,який подарувала йому матуся.! І стидно має бути не потім,а зразу коли знімають труси..(ИМХО)

• Подобається Подобається x 5
  8. Mokka

Mokka Well-Known Member

А що, якщо вміє шлятися - то хай шляється? Глаза не видят - сердце не болит???? Хм, не мій варіант.

Ох, що правда, то правда!!!!
    Не всі мужчини, звичайно, але деякі.....
    Не хочу нікого образити - суджу по свому прикладу...

• Подобається Подобається x 2
  9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Гм...

Підтримую у всьому, за невеликим виключенням.

Щодо чайника особливо.

10. Красотка

Деякі?? та всі такі...всі одинакові!!! Коли до діла...то ділити хочуть все...це жінки можуть залишити йому багато чого,бідненькому!!

Не вміє зраджувати..хай не зраджує!!!.. Хоча що є такі дураки,що приведуть бабу до себе додому,до....де жінка їх може застукати?? Це зробить тільки дурак!(ИМХО)

Останнє редагування модератором: 6 Липень 2009
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Дивно читати :) а як вміє то най зраджує значить. Невже так простіше? Чи може тих, хто вміє в гречку стрибати ніколи на гарячому не ловили? Дивно...
    І в тему: я не можу написати що вчинила би, бо:
    1. ніколи не була в такій ситуації
    2. сподіваюся ніколи не опинитися в такій ситуації

• Подобається Подобається x 6
  12. Красотка

Nata зраджувати це мистецство!(ИМХО)...якраз і ловлять тих хто не вміє грамотно це робити, в мене є знайома, яка має коханця 10 років...Чоловік вам очі видре,так як це сімейний друг!!.. Так що..

13. Lozanna

Lozanna Well-Known Member

А я наче не забіяка, та коли раз суть до діла прийшла, то наваляла обом по повній. :tanksmile:
    І то я не можу навазвати як "не стримано себе повела". :girl_devil:То власне було саме стримано, бо як би глузду було б ше менше, то я проста почала б потім мстити, а помста ще нікого щасливішим не зробила!
    Так би мовити - спустила дух і забула, а перер хай він (нона) думають як до тебе першим(ою) підійти та стосунки вирівніяти!!!!
    А якщо винуватець на примирення не виходить, то і флаг йому (їй) в ...опу!!!!!!!!!! І не має чого в собі копатись чи в ньому та думати "чого він (вона) таке зробив(ла), та ще й зімною, та на передодні...., та після того як ...., і я йому (їй) ще хотів(ла)......
    То є все справа житєйська, головне щоб голову від злісті не втратити!:girl_crazy:

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Точно? Як на мене, то лише говорення, особливо, коли дитина є. :girl_smile:
    Аби піти, розірвати, поламати - треба мати достатньо сили й мужності. Хоча ні, сила й мужність для того не потрібні, лише необдуманість та емоційність. Сила й мужність потрібні, аби то все перейти, а навіть відбудувати. :girl_wink:

Хоча, якщо чужі ноги в сімейному ложі, то тут балачка буде спершу дуже коротка, а потому дуже довга. Готелів мало чи що? То ж треба вже зовсім мізками не користуватися, аби отако відкрито й не ховаючись. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 14
  15. Мар"яночка

ну незнаю от говоримо мужність, розум... а де ж той розум в чоловіка коли він свідомо йде на зраду, і де та його мужність шоб на ту зраду не піти. Я не сперечаюсь може в чомусь і винувата жінка, бо якби там не було це стосунки двох. Але ж зрештою чому ж він не прийшов і не сказав "ти знаєш мене не влаштовує те, те і те..... якшо ти не зміниш те, те і те, то я за себе не відповідаю..." (шось типу того). Я можливо б простила, якби там напився і раз випадково зрадив (і то незнаю, занадто я злопам"ятна, як мені видається). але коли він має коханку і ше й умудряється приволокти її у власне ліжко, ну то я нерозумію про яке розуміння, повагу і любов до того чоловіка може бути і далі. Думаю шо якшо схопили на гарячому то це вже не поодинокий випадок, я не думаю шо першу попавшу жінку чоловік би волік додому (ну за виключенням кобелів).

• Подобається Подобається x 5
  16. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Сімейне ліжко - то мабуть окрема стаття.

Мене, нащастя, Господь вберіг від такого видовища, тим не менше, вважаю, що зрада в сімейному ліжка - то ще більше зневага.

Бо можна бути невірним, але поважати дружину. А отак - це вже демонстративна зневага.

Хоча, може великої різниці нема і я неправа. Зрада ж - вже несе в собі зневагу до присяги на вірність.

• Подобається Подобається x 11
  17. Мар"яночка

мені просто здається шо в інакшому місці просто тяжче таке застукати ніж вдома, тому шо якшо побачите десь в барі, зажими і цьомки то все можна легко списати і тут зрада ше така, хоча наскільки я пам"ятаю то священник нам говорив, шо вже одна думка про іншу людину це вже гріх. Ну а де ше можете застукати :girl_sad: ну в готелі хіба і то тре шоб так "повезло" побачити, хіба слідкувати чи детектива наймати (це трошка не для нашої країни), але це вже дурня як на мене, бігати по корчах за чоловіком :girl_cool: Ну а наприклад, одна подружка сказала іншій, шо їй зраджують, ну те ж, друзям треба вірити обережно, хто його зна в кого шо в голові :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А в житті буває всіляке. Особливо в цьому світі, де на тебе постійно тиснуть сексом та сексуальними картинками. Думаєте, це не відкладається в підсвідомості?
    Не кожен уміє говорити про сексуальні фантазії, не кожен дозволить собі (чи йому) їх у життя втілити на сімейному ложі... А чужій людині простіше то буде сказати, як би то не боляче нам було подумати про таке. Пригадалося мені, як у якомусь фільмі (з де Ніро) мафіозі каже своєму психологові: "та ти що? удома з жінкою? вона ж тими губами цілує моїх дітей!" :girl_crazy: Вульгарний приклад, але частково пояснює мислення в тому плані.
    Легко говорити про те, які чоловіки сволочі, коли дивишся зі своєї жіночої позиції. А жінка у сім*ї трошки як поліп (у тому ніц злого, навпаки): є особа, є хата, є діти, є про кого дбати, є коло, в якому вона щодня крутиться й це дає їй щастя. Сумно, коли вона в тому колі забуває про те, що чоловік має інше поняття щастя, ніж вона. Це не значить, що діти, вона, хата не дають йому щастя, але природа в нього не та.
    Звісно, це все узагальнення й на кожне узагальнення знайдеться купа винятків, але дозволю собі ці узагальнення, бо так простіше думку донести.

Мені надзвичайно сподобалася відповідь Злючки! Дати йому можливість пояснити ситуацію - це так дозріло, так нешаблонно!
    Чому нешаблонно? Бо оті всі - за патла й до ґрунту, істерики, мовчки вийти й піти назавжди - то все так несерйозно попахує голівудщиною...
    Ну, так, то буде дуже ефектно, можна буде собою пишатися після того за чудово зіграну роль! А далі? Усе життя мордуватися питаннями без відповідей? І не кажіть, що питань не буде. Відколи це жінки не мають сотні питань на таку ситуацію??

І тут Злючка би була в найбільш виграшній ситуації з усіх! Чому? Бо бачачи мудру жінку перед собою, чоловік поважатиме її ще більше, він усвідомить, де була помилка, затьмарення мозку, якщо хочете (а в кого не буває?) й зробить усе, аби якось зліпити те, що розбив, докупи. І якщо дати йому час, придивитися чи направду пошкодував, стосунки цілком реально відбудувати й залишитися разом, бо відомо, що за одного битого, двох небитих дають. Головне в такій ситуації не розпитувати забагато, не задавати неправильних питань, бо потім то все тільки на мізки буде тиснути. Питати треба, чому, а не як то було, що казав, що робив... І з такого можна багато здобути (позитивного досвіду, як би дивно це не звучало), а можна розбити все остаточно й потім усе життя шкодувати й згадувати, й повторювати купу "а якби?"

Одне але. Це все не стосується ловеласів, бо горбатого й могила не виправить, а наговорити такий може й 7 міхів. Власне тому й наговорить 7 міхів, аби до правди не докопатися...

Останнє редагування: 6 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

От саме там і знаходиться! В тому місці, де Ви думаєте...
    Буває ТАКе...:cowboy:

• Подобається Подобається x 4
  20. Мар"яночка

Ліль, а невже я отримавши відповідь на те, чому він так зробив почуватиму себе менш спустошеною. Думаю ні! невже я буду мати гарантію шо те шо він скаже, це буде істинна причина його вчинку, а може він і в цьому випадку буде говорити мені тільки те, шо я хочу почути, а воно так і буде! невже це буде не перша реакція "втратив безкоштовну домогосподарку", а справжнє розкаяння. Ну пояснить він мені ситуацію, ну скаже він шо "прости мене затьмарило", а мені від того легше не буде, особисто мені знаючи свій харакетр, я не забуду. Як кажуть "шб пробачити треба зрозуміти". А як таке можна зрозуміти. Я розумію жінка набридає, з часом в неї з"явяються лишні, кілограми, лишні зморшки, лишня домахуваність.... Але ж це неоправдання. І я це буду реально розуміти, я незнаю чи я зможу таке простити. Зрозуміло шо склеїти важче ніж розбити, але ловити себе на думці де пішов, з ким, а раптом... та нашо шоб він мені після того ноги руки цілував... моживо я неправа, життя непердбачувана річ і я стараюсь не зарікатись. Я незнаю хто буде виграшним в такій ситуації чи Злючка чи ті хто готовий розбити всім фізіономії, думаю ні одні, ні другі.
    Краще шоб ті ситуації нас оминали тоді ми 100% будемо в вигідній ситуації :girl_smile:

• Подобається Подобається x 7