Відповідь: In flagranti (на гарячому) от і я про це. Що в деяких ситуаціях треба прикласти зусилля, щоб врятувати те що маєте, а не зразу кричати, що це вже не мій чоловік.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Взято з академічного словника. Серйозно?:khomyak: Закінчую дискусію, бо Ваші погляди мені цілком зрозумілі ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ---------- Тепер точно йду
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Правильно, який би не був, хоч поганенький але мііііій!!! Тримати тре міцніше, назло, а то раптом комусь тільки то і треба...)))
Відповідь: In flagranti (на гарячому) а чого б це він мав бути поганеньким. якщо сама ж його і вибрала? І як такий поганенький. то чого ще комусь потрібен.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Вбивча логіка... А від економічного підходу нікуди не дітись, маубть, при розлученні - то правда. Але мені важко уявити, щоб нормальна жінка, обдумуючи зраду, намагаючись, можливо, пробачити думала: "мушу таки кобеля пробачити, блін, тож, зараза, квартра на нього оформлана, йолки-палки..." Зраду пробачити можливо, але, якщо стимулом до цього є економічні питання....то в мене нема більше слів...
Відповідь: In flagranti (на гарячому) економічне питання це один із тисячі нюансів. Просто треба зрозуміти, що випадки є дуже і дуже різні. Є ще раз повторюю, що життя не є чорним або білим, воно має багато віддтінків, і кожна окрема ситуація має теж багато нюансів. Тому я б швидше за все, теж не жила з чоловіком який мене зрадив, але я не можу це ствердити на 100% не бувши в такій ситуації, тому що передбачити всі моменти неможливо, і як складеться подальше життя теж неможливо сказати. ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- уявіть що є мама чотирьох дітей, проживає на території чоловіка, не працює і ніколи не працювала, повністю залежна від нього. І ось в нього корпоратив чи ще якась гулянка, перебрав, просинається зранку, а біля нього чужа жінка. Дружину любить, але вже так сталось, сам не памятає як і не бажаючи цього. Все факт зради є, назад час не вернути. То що тепер дружині не зважати на дітей, на себе, кидати чоловіка і йти куда? І чотири ротика чим годувати? Гордістю своєю? А одягати і вчити їх за які гроші?
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Капці-ляпці Це мені чесно ну так нагадує підлітковий максималізм: за ідею браття поляжем, за ідею! Це ви просто отак уявіть собі ситуацію, що у вас двійко-трійко дітей, ви без роботи, і квартира дійсно оформлена на того "кобеля" (кхм, негарне слово). Певно б тоді про "економічний аспект" ніхто не думав. Дійсно. А гроші - сміття. А взагалі, якщо чесно не зрозуміла про що останні 2 сторінки дискусії. При чому тут чоловік, як річ? При чому "відпустити" і пошук синонімів до того слова? Чи то лижі не їдуть, чи я сьогодні недопереспала
Відповідь: In flagranti (на гарячому) діти чиї? чом батько не годен їх годувати і вчити далі? та і дітей не так то й просто позбавити місця проживання, до повноліття.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Ну то хто ж ій винен. Мусить завжди триматися чоловіка і все терпіти. )) Та ні, я про економічні аспекти також думаю, гроші аж ніяк не сміття, я далеко не підліток вже. Але пробачати треба серцем, а не тому, що роботи нема. В такому випадку це не вибачення, а розрахунок. Ми ж про щирі стосунки?)) ---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ---------- А я дійсно переспала (відсипалася, спала десь 11 годин)))