Відповідь: In flagranti (на гарячому) Ну, я деколи думаю в думках що я би хтіла забити декого, але це не вбивство. Якщо так , то я капець яка зрадниця))).
Відповідь: In flagranti (на гарячому) а я нікого переконувати не хочу, написала свою думку , бо для мене петтінг-ну як це може бути не зрада? А про думки-ну то я трохи не то мала на увазі. Думати собі можна багато, мріяти, щось абстрактно уявляти, але от коли є якась реальна людина, котра провокує до зради, чи там захоплює, ну не знаю. І от коли думати про цей крок до зради-для мене то зрада, психологічна, чи то моральна, ясно що то інше, ніж фізична.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Власне, хотіла свій допис виправити, що думати про зраду то є з області фантазій , а от планувати і робити дії до досягнення бажаного...то вже серйозно.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) а ось цікаво - віртуальні інтрижки і залицяння - це зрада ? Моя коліжанка мене переконувала , що це тільки флірт, що через спілкування в неті діти не родяться )))) і тому , маючи чоловіка і доньку частенько спілкувалась на різних сайтах знайомств. І що цікаво - що одного разу чоловік таки її "застукав" коли вона спілкувалась в неті .
Відповідь: In flagranti (на гарячому) звичайно, мені дивно, що навіть такі питання виникають , як можна мати інтрижку (будь-яку, віртуальну, платонічну...) з будь-ким, якщо у тебе є половинка?
Відповідь: In flagranti (на гарячому) 100%. Vittoriya , згідна з вами. Значить я погано зуміла в цьому переконати свою коліжанку.... Зрада - вона завжди зрада. А чи вона фізична чи платонічна - не має значення. Тому , що при платонічній зраді всі думки не про свою половинку , а про ту іншу людину... значить зрада.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Нічого би не зробила, це вже не мій чоловік, хай йде до "тої" жити.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) а "тій" може якраз те і треба, щоб ви віддали свого чоловіка? Так легко розкидувались би?
Відповідь: In flagranti (на гарячому) А чоловік то яблука, що куди кинеш, туди і впаде? От дивують мене такі дописи! Не пишіть дурниць! Та в нього є голова на плечах! І ніхто чоловіка не примусить щось робити, якщо він того сам не захоче. Інша справа - діяти згідно своїх принципів і довести до відома чоловіка, що альтернативи не буде.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) ну не буває в житті чорне або біле. А є багато причин, багато обставин, нюансів і т.д.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Ваш попередній допис був про річ, а не про свідому людину. Це взагалі до чого?
Відповідь: In flagranti (на гарячому) вся сіль в тому, що вони, себто чоловіки, втрачають ту саму голову і є цьоці, які тим користуються....нема змісту заперечувати - така в них фізіологія))) не всі, звичайно!
Відповідь: In flagranti (на гарячому) ви чоловіка річчю називаєте. А багато нюансі - це наявність дітей, житла, відносини на даний момент з чоловіком, причини зради, обставини за яких стались. Не може бути, що зрадив - і все йди на всі чотири сторони необміркувавши і не зваживши. Це може бути перша реакція емоція, але всерівно потім прийдеться включити голову і тоді приймати рішення. А ви завжди так реагуєте на думку чиюсь протилежну вашій ( я про мінус в репутацію)
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Та мінус на те і є, щоб оцінювати допис. Я схильна думати, що є жінки, яким легше звинувачувати якусь іншу жінку, а свого чоловіка вигороджувати. Мовляв, він - жертва, а це та ку*ва його звабила. З неї ніхто відповідальності не знімає, але вона - чужа людина. А зрадник живе поруч. Ну але якщо так думати приємншіе, то прошу дуже. Ні. То Ви щось собі придумали. Я якраз писала про ненормальність такого ставлення.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) а може в деяких обставинаїх треба себе звинувачувати? а та друга жінка можливо опинались в потрібен час в потрібному місці
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Над стосунками треба працювати. В деяких життєвих ситуаціях - прикласти всі зусилля. Але це неможливо без поваги один до одного і розуміння, що чоловік - теж людина. В нього є свої бажання, почуття і право вибору. Це зовсім не в'яжеться з таким предметних ставленням
Відповідь: In flagranti (на гарячому) І ступінь вини іншої тим більша, чим та " ку..ва" молодша/худіша/пишногрудіша/розмальованіша, і т.д. Чим більше вини перекласти на "чужу" тим менше свому залишиться.
Відповідь: In flagranti (на гарячому) якщо вам зручніше, замініть слово "віддали" на відпустили, перестали боротись. Суті не міняє ---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- ні. Бог милував від таких життєвих обставин
Відповідь: In flagranti (на гарячому) Повністю підтримую, але зусилля треба прикладати обидвом. А бути жертвою чи переможцем - це позиція кожного особиста. ІМХО...