In flagranti (на гарячому)

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Jul 5, 2009.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: In flagranti (на гарячому)

А з чого ви взяли,що ідеальність жінки у зовнішніх даних? З такими життєвими критеріями важко напевно жити...Щоранку вбиратися,вимальовуватися,аби чоловіку сподобатися??мда...
    Мій чоловік зараз далеко від в мене.Він на гастролях з оркестром,в якому куууупа дівчат,як вільних,так і заміжних,хоча другі часто теж собі там не мало позволяють.Я давно чую,яка слава гуляє про той оркестр і що вони роблять на гастролях.І я,уявіть собі,довіряю повністю свому чоловікові! Я знаю,що він на таке не піде,бо людить мене.Любить не просто мене як картинку,то набагато глибше почуття. Так.мені часто неприємно розуміти,що він там,я тут,далеко одне від одного,але це погані думки,це погане відчуття,я від себе то гоню,бо до добра воно мене не доведе.І я впевена,що не всі чоловіки гуляють.То є такий можна сказати тип мужчин,яким мало одної.Але я б з таким не зв'язувала своєї долі і таких одразу видно,для цього не треба з ним одружитися і прожити якийсь час.

2. Marianka

Marianka Well-Known Member

Довго я читала тему і не могла не відреагувати. Якщо б всі думали, так як Ви ніхто б ніколи не виходив заміж - а навіщо і так зрадить..Я вважаю свого чоловіка і розумним і добрим, і люблячим і таким, що вміє гроші заробляти і він не зраджує мені і серед моїх друзів, колег по роботі є купу чоловіків (одружених) зі всіма вище описаними ознаками і ніхто нікому не зраджує, більш того думаю всі вони щасливі зі своїми половинками і навіть не задумуються про зраду. З ваших слів ніби всі чоловіки тільки те і роблять, що бігають за чужими спідницями і зраджують своїх дружин з ними..відкрию вам секрет Не всі однакові. Відкрию вам ще один секрет є таке поняття як довіра, якщо в вас її нема чи не буде Ви ніколи не будете щасливою в шлюбі, причому без довіри ви будете мучати і себе і свого чоловіка. Себе доїдати фантазіями, його підозрами..Фантазії будуть породжувати рано чи пізно злість, ревність, неспокій, невпевненість в собі, як в жінці..і т.д а все це в сумі негативно рано чи пізно почне відбиватися на здоров"ї. А тепер питання чи не простіше навчитися довіряти людині і жити щасливою, ніж бігати потім по лікарях?

3. korolivna

korolivna New Member

to Donner
    та боронь Боже, навіть сама зневірена - все одно щоразу сподівається на краще ;) та маємо те, що маємо, тому й не ілюзуємо... я вбачаю два варіанти - або наперед бути готовим до того, що будеш не одна, але зато заміжня, або справді шукати діаманта серед болота)
    Вам респект, якщо Ви це щиро все.... :)

to jalla
    ппкс)

вірю - бо бідні і непривабливі мало кому потрібні))) але знаю кілька жінок, які свідомо за таких виходили заміж - "зато хоч гуляти не буде" )

загалом, я всіх вас розумію і цілком на вашій, так би мовити, стороні. це ж як-не-як не форум коханок.....

4. Vittoriya

:suicide:так примітивно мислити,що люди поділяються лиш на привабливих і непривабливих.... А бідний ,чи багатий,то взагалі єрунда..Особисто для мене то взагалі не було в пріоритетах.Якщо людина розумна,вона чогось та й доб'ється в свому житті.Багатств не знати яких я не потребую.Для мене важливіше духовне,внутрішнє багатство людини...

5. Heureuse

Heureuse вірю...

а може вам орієнтацію змінити з такими переконаннями? Бо по ваших дописах напрошується висновок, що вам навіть і «діамант» не підійде, бо ж все одно зрадить- блистіти буде сильно:d23:

6. korolivna

korolivna New Member

to Vittoriya

та ми що, з вами тут сперечаємось про ті чи інші особистісні якості? говоримо конкретно про зраду. і до чого тут ваші пріоритети? складається враження, що сюди пишуть в основному дружини не вельми успішних мужчин, бо бла-бла про "високі моральні цінності" в даному контексті звучить як оправдання. я ж чітко сформулювала, що маю на увазі під визначенням "успішний"..... у всіх відношеннях. і якраз те, що його совість дозволяє йому бл***ти, не говорить про його високоморальну духовність. радше, навпаки, цим можна прикриватись, коли на коханок немає ні часу (бо змушений вкалувати зранку до ночі), ні коштів (бо пішохід в затертих штанях, що спроможний подарувати коханці лише свою безмежну безцінну "любофф", відпочиває). а на успішних чоловіків денно і ночно ведеться полювання))))))

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

про що й кажу - діаманти всім потрібні :d23:

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

тобто я так розумію, більшість все ж за те, що зрада - це нормально... подуємо губки і до вечора відпустить)

) та мені взагалі-то видається, що для сексу не шукають особливого об"єкта. ставка в першу чергу на зовнішність. не теревені ж з ними розводити) і, повірте, вміння вдало маскуватись чи його відсутність залежить лише від рівня розвитку конкретного мужчини.

на вас може й не зауважити, на комусь навпаки... все це відносно. або ж він несучасний)

та то ж ви про тіло писали. а депіляції та наявність целюліту - далеко не духовні признаки, ото ж))) от ви йому зходу про її недосконалість - а він вам у відповідь загне про її багатий внутрішній світ - і що тоді?)

БАГАТОразового)

ми не про нормальних, ми про бл*дунів)))

ну так а я ж ПРО ЩО???) неуважно мене читали. ваше питання, я так розумію, риторичне. я про те й казала, що так нас виховували, тому такий стан речей у суспільстві - норма. здається, ніхто не дивується у наш день, коли у бізнесмена як мінімум одна коханка. як вони там кажуть, "по статусу полагается".... хи)))

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Б"дунство не залежить від "успішності". Нормальний чоловік і з грошима нормальний.

P.s. таке враження, що ваше уявлення про стосунки сформоване на основі глянцевих журналів.

8. Heureuse

Heureuse вірю...

Ні, я таки вас не розумію, а вірніше того, ЩО ви хочете донести своїми дописами…і таке враження що ви просто не чуєте чи вперто не хочете «чути» того, що вам кажуть…
    Якщо я правильно вас трактую, то ви хочете переконати дівчат/дружин у тому, що:

а) їхні чоловіки/хлопці їм зраджують
    б) а якщо не зраджують, то вони не «успішні» по ваших критеріях ??

як на мене то ви забагато на себе берете) ваш невдалий особистий досвід чи навіть спостерігання зі сторони кількох подібних випадків, не дають вам права безапеляційно стверджувати такі дурниці! І тим більше робити абсолютно безглузді висновки, що

ви як мінімум переходите на особистості, а як максимум виставляєте тих дівчат/жінок (мене в тому числі), які вас переконують, що НЕ ВСІ ЧОЛОВІКИ ОДНАКОВІ, як дуреп, що просто не бачать по-вашому «очевидних» речей, або переконуєте, що в такому випадку їхні чоловіки не дотягають до рівня мати право зраджувати!
    Це просто желєзная логіка, як то кажуть…

Та й ви самі собі суперечите- спочатку кажете, що треба шукати «діамант», яких дуже мало, а тепер вже й ті вам не підходять, бо все одно зраджуватимуть!
    То, за перепрошенням, чого ви «возмущаєтесь», якщо ,я так розумію, ви все одно не збираєтесь вірити чоловікам і змінювати свою думку?

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я хотіла приєднатись до Consuelo і заявити, що мій чоловік - приклад. А потім подумала, що мабуть, не потягне, по мірках королівни.

І вона, мабуть, порадить мені готуватись до ситуації in flagranti.

А потім подумала, що сама королівна ще не визначилась у класифікації чоловіків, бо раптом з'явився на блядунів (пардон) і "нормальних".

Звідки раптом взялись нормальні, королівно?

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а Ви мене неуважно читаєте. Мій їх називає дітьми, а на дітей його в першу чергу зовнішньо не тягне, хай якої "дорослої" зовнішності вона не є. Так, мій консерватор, зі застарілими поглядами, і Він не здатен "тра****ся" (соррі) як тварина, в нього й на мене ніякої реакції не буде якщо щось не альо в психологічному аспекті, от так то.

А Ви, Корлівно, живете з чоловіком чи у Вас гомоорієнтація? ну так по дописах складається враження. Бо то вже не висвітлення своєї думки у Вас, а переконання, при тому якесь істерично-хворобливе.
    Ви не можете знати, що ВСІ УСПІШНІ ГАРНІ РОЗУМНІ зраджують, бо Ви як мінімум всіх не знаєте і всіх не перепробували. І Ви просто не маєте права "заглядати в чужий рот" і стверджувати, що зі кількох тисяч форумчанок, які сюди пишуть всі ображені долею, всіх зраджують, а решту, що не зраджують, живе в бідності.

І в кінці кінців, тема про поведінку, коли Ви про це взнали, а не про сам факт зради.

11. Vittoriya

яке оправдання?мені смішно,що для когось в пріоритетах цспішність,багатство людини!! Не забувайте,що сьогодні багатий завтра може стати бідняком.Так само навпаки.

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

та власне! То я маю зараз сісти і плакати,бо мій чоловік мені не зраджує,значить він не успішний,так ще й не привабливий...Ну капець...Всьо..Кінець мого щасливого життя...Маразм!! Я вважаю свого чоловіка успішним,бо він розумний,талановитий і він з тих людей,які ніколи не пропадуть.Бо вміє робити свою роботу добре. А якийсь тупарик з грубезними цепурами золотими нам не потрібен,хай його собі використовують дурненькі дівчатка. Тут на форумі є багато успішних сімей і водночас щасливих.Може й в багатстві не купаються,але ніц їм не бракує...

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

А в мене таке враження,що жінка просто не може знайти чоловіка,от і обізлилася на всіх і для заспокоєння своєї совісті вирішила всіх змести під одне.

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

йой.То як,несучасний?А який?Застарілий?

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

13. Gala

Gala Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а ви думали... паєтаму мій ще в шлюбних ходит.:girl_cool:

15. Marianka

Marianka Well-Known Member

Складається таке враження, що ви з фан клубу "Всі чоловіки сво****". :d23: Кому і що саме ви тут хочете довести? Ви ж бачете по кількості коментарів, що на форумі зібралися щасливі дружини, дівчата..і ви одна, яка хоче зважаючи на свій невдалий досвід (бо, щось подібне на це), чи досвід якихось подруг подруг довести що всі хто мають гроші чи привабливі - всі гуляють? Ви хоть трішки поваги до чоловічої статі як такої маєте? Таке враження, що ви забагато дивилися серіалів типу Беверлі-Хілс, чи Район Мелроуз. Ділити людей на привабливих і не привабливих це низько, те що вам здається не привабливим, для когось може бути надзвичайно привабливим і не тільки зовнішньо але й внутрішньо. Перестаньте доводити, те, про що судячи з ваших коментів ви не маєте жодного уявлення...напишите нам коли будете щасливою поряд зі своєю половинкою..
    Мені здається в вас є всередині якась психологічна травма, образа, злість на чоловічу стать, перестаньте, викиньте з голови це і побачите, як легко вам буде жити..Носитися з думками про вічні зради це просто самознищення себе..

16. WildWind

WildWind Member

Кого виховували так? Мене точні ні. Та і бізнесменам по статусу зараз "полагается" гарна доглянута освідчена дружина, але аж ніяк не коханка, то у вас якась застаріла інформація.
    Ах ми про таких? Ну то що ж ви раніше не сказали, вибачайте, тут таких не знають...

17. Galicija

Galicija Well-Known Member

Прошу наперед вибачення, не хочу нікого образити, але чим більше жінок з такими ось пернеконаннями, тим більше чоловіків, які дозволятимуть собі їх зраджувати...
    Я своєму чоловікові довіряю більш ніж на 100 відсотків і впевнена, що довіра моя виправдана:girl_in_love: Я би просто і дня не прожила з людиною, в якій би сумнівалась.....

18. Vittoriya

Так,бо ви жінка не успішного чоловіка,ви забули?Тут ж королівна наголосила на тому.:)

19. SORRI

SORRI New Member

Я абсолютно з Вами погоджуюсь!В відносинах з рідними (тим більше з чоловіком),я керуюсь правилом:"Нехай я 1000 разів буду обдурена, ніж 1 раз не повірю".

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

А ви особисто що зробили коли застукали свого?