In flagranti (на гарячому)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 5 Липень 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: In flagranti (на гарячому)

Я ж кажу - не повезло з оточенням... Ви просто більше спілкуйтесь з порядними людьми.

2. korolivna

korolivna New Member

Дівчатка, я не сваритись сюди прийшла. Правда, звісно ж, у кожного своя. Признаюсь, будучи вагітною, таке б не читала. allusya, щиро бажаю Вам благополучних переймів!

Ще раз виокремлю: я не маю на увазі лінивих, нецікавих, непривабливих та незабезпечених мужчин. Я про успішних та перспективних. І "гуляють" не значить по 5 на день (хоч знаю таких багато), а хай зрідка, та все ж... було.

По темі - коли любиш, пробачиш однозначно, і боляче буде однозначно в 1000 раз більше. І пробачати будеш, поки не набридне (з власного).

3. Un.Known

Та з Вами і не свариться ніхто. :)
    Так я, здається, Вас у цьому і підтримую - у Вашому оточенні така правда, у моєму - інша.

4. korolivna

korolivna New Member

я теж повторюсь - оточення не лише моє, і не лише моїх "непорядних" друзів чи знайомих.

Поясніть мені ще, будь-ласка, що мається на увазі під поняттям "порядність"? Вірність? Бо багато знайомих нам з вами "порядних" панів зраджують дружин. Бодай зрідка - не має значення.

5. Un.Known

Якщо зраджують - то чого Ви їх до порядних відносите?

Порядність - це не тільки фізична вірність, це володіння своїми думками і своїми штанами. І піднесення поваги до дружини і вірності своєму слову над власним его.

6. allusya

allusya Well-Known Member

Дякую. Але чого я можу таке не читати?? В мене коханий чоловік, якому я довіряю на всі 100, і ні одного разу в ньому не сумнівалась стосовно такого питання.
    Мені навіть шкода Вас, що така недовіра до всіх чоловікв з Вашої сторони. А як тоді одружуватись, жити все життя з людиною, яка точно зрадить чи вже зраджує? Я чогось не розумію.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так це у вас "такий" досвід стільки гіркоти залив...І хочу вам сказати, що це трохи специфічний форум і багато знайомі в реалі...тому не узагальнюйте.

Порядність дорівнює благородство.
    От я спитала в чоловіка чому він не ведеться на залицяльниць і знаєте, що почула? Що з якої радості він має тратити свої сили, душу і гроші на кусок якоїсь ... і потім щей прийти додому і їсти з рідних рук страви знаючи, що щойно їх(руки) обгадив. Ким це треба бути?
    І чомусь я схильна в це вірити.

8. WildWind

WildWind Member

Щодо першого допису в темі.
    Я б підійшла, позаглядала зі всіх сторін (то щоб на все життя запам'ятати), сказала би:"Ну і що ти тут знайшов? Подразнення після депіляції, целюліт.. Пішли вечеряти (ходи додому) я суші замовила". Цілий вечір я б про то не згадувала, була би наймиліша і найдобріша. На наступний день пропала би. Не знайшов би. Таке не вибачають.

9. Bobas

Bobas New Member

Сценарій нормальненький:good:- тільки пункт перший я б змінила на подивилась і пішла. а пункт 4 - привела, але до хати- хай муж тоже позирить на камасутру з боку....:girl_blush2:. думаю пункт 5 вже б інший був... то вже була б реакція мужа:shok: І дуже цікава яка....

Останнє редагування: 31 Грудень 2010
  10. korolivna

korolivna New Member

Дуже влучне визначення, погоджуюсь. Тому, коли зрадив раз, вже непорядний. Так же ж?

мені теж себе шкода. але краще вже житиму без рожевих окулярів. от заміж тому й не виходжу, бо не бачу за кого (сама на зраду не здатна).

))) та з тої самої, що й інші, коли зраджують. сподіваюсь, вам справді пощастило мати порядного чоловіка поруч.
    та й не всі вони "куски якоїсь...") переважно, це "куски якогось..."))

тепер все зрозуміло. :)

ого) якось....низькувато. та й, а що коли вона виявиться ідеальною?))) молоденька студенточка, до прикладу.. :connie_pull-pigtail

11. WildWind

WildWind Member

Ідеальна я, для нього, чую то постійно, та й відчуваю, не одружився би інакше на мені.
    "Хорошість" молодої студентки то стереотип, а насправді їх обирають, через доступність. Мудра жінка, чи то студентка, чи старша, більш розумно обирає чоловіків, і не ляже в ліжко з одруженим (бо знає, що продовження скоріш за все не буде). А молодий несформований розум ще не навчився ставити собі ціну, і поняття гордості ще не назріло. Ви смішні, і боїтесь не того, що треба. Ви ніколи не були молодою студенткою? В студентки не має грошей на гарний догляд свого тіла, недоліки завжди можна знайти, не дослівно звісно, але недоліки є у всіх, мужчини їх не бачать, поки не скажеш. Та і справа зовсім не у тому, щоб відкрити очі на недоліки коханки, а щоб опустити її нижче мого рівня, головне інтонація, а не те, що я скажу.
    Ви думаєте мужчина свідомо чекає, коли б то зрадити? Шукає нагоди, коли ви не така ідеальна, щоб сходити наліво? Навпаки, мужчини дуже домашні загалом, своє ближче, дорожче, зі своєю не потрібно так напрягатись і тратитись заради однієї ночі, і якщо жінка достатньо активна в ліжку, не потрібно мати ідеальної фігури, щоб мужчина був вірний. Інша справа алкоголь, довга розлука, тут ви також не можете на всі 100% відповідати за свої вчинки, є люди, які спеціально вас підпоять, причому то як чоловіки, так і жінки, не допускайте таких ситуацій у своєму житті. Якщо ви так впевнені, що мужчини зраджують, просто не дозволяйте коханому пити алкоголь без вашої присутності. А будучи тверезим, мужчина нізащо не поміняє кохану, чудову у ліжку жінку, на, ще невідомо чи варте того, хвилинне задоволення.
    І, як на мене, є ще одна причина, чому мужчини зраджують, - коли жінка постійно нагадує йому, що він зрадить, вона пиляє, нагадує то щодня, провокує. І навіщо тоді даремно вислуховувати ту образу і наклеп? Навіщо берегти вірність, якщо тобі не вірять і не цінять?

Останнє редагування: 31 Грудень 2010
  12. Un.Known

Взагалі, останні сторінки - оффтоп.

Тем про зраду і причини було досить, тут йшла мова тільки про те, як вийти з ситуації.

Королівно, от Ви як вийдете, коли свого невірного чоловіка врешті-решт спіймаєте?

13. Donner

Donner Member

Ну, не знаю, чи я "успішний і нормальний хлоп" у Вашому розумінні, але моя дружина вважає, що так. Вмію заробляти гроші і т.д. за Вашим списком:) Її не зраджую. Бо вважаю, що "нормальний хлоп" передусім тримає слово. А я їй пообіцяв "любов, вірність і чесність подружню". В принципі, для нормальної людини навіть цього досить, щоб не шукати "гарячих точок". Але крім того, я ще просто кохаю свою дружину, й з нею мені ніц не бракує. То нащо загаджувати себе? І чесно Вам скажу, знаю ще кількох своїх знайомих, які дотримуються таких же принципів.

А думки мають здатність матеріалізовуватися, то й не дивно, коли дівчина впевнена, що "всі хлопи с... і зраджують", то, з великою ймовірністю, за такого й вийде заміж.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, ну дуже нагадуєте одну з моїх коліжанок. "Заміж не піду, бо всі чоловіки сво..." Можу вам порадити хіба те що завжди кажу їй. Ми всі тут на білому світі живем,і тим самим ризикуєм. Я думаю мало хто, навіть з дуже самовпевнених жінок, не на всі 100 вірять своїм чоловікам. І кожна з нас виходячи заміж тим самим ризикує через деякий час не стикнутися зі зрадою коханого. Хоч і не всі про це задумуються, а якщо десь глибоко в душі думають про це то не завжди говорять. Я уявляю собі як це боляче. Біль зради -це щось страшне і далеко не кожна жінка може знайти в собі сили перебороти цю нелегку життєву ситуацію. І читаючи ваші дописи і судячи над вашими висновками я розумію що просто життя на даний момент напевне дуже жорстоко і гостро зіштовхнуло вас із цією проблемою. Просто повірте в себе, повірте в те що з часом все наладиться і саме головне спілкуйтеся тільки з тими людьми які можуть на даний момент вас підтримати.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

І що немало важливо,постарайтеся перести думати що всі чоловіки зраджують своїм дружинам. Повірте, це далеко не так.

15. Smille

Smille New Member

От подумала, а щоб я зробила в подібній ситуації... Знаю напевне, першим ділом би сказала: "Шановна , дякую, що підмінила, поки не було мене вдома, можеш бути вільна" , можливо щось і не так, але в такому дусі. Якби права почала б качати, то послала би прямим текстом. Якби ще і далі видєлувалась, єй Богу виставила б за двері руками.

Потім би дішла черга до чоловіка... от тут не знаю, що б перше я зробила. Але не кричала б точно. Мабуть би демонстративно почала збирати речі і виставила б їх за двері. Що було б далі.. не знаю, не виключено, щоб помирились :)

16. altari

altari New Member

А я б(тьху-тьху) чекала пояснення чоловіка.Боже,вбережи мене від такого,а то можна і того...покалічити когось.

17. korolivna

korolivna New Member

to WildWind

самовпевненість, не більше. сьогодні - так, завтра - інакше... депіляція, целлюліт - це ж ви про зовнішні ознаки?) бо, якщо одружився лише через ідеальну (для нього) зовнішність - самі розумієте...

хто ж сперечається?! але ж - обирають, самі сказали) та й не всі вони, м*яко кажучи, задрипанки з нечищеними нігтями та немитою головою. навпаки - молоді і розкуті. а саме цього дуууже бракує мужчинам в шлюбі, хоч і не скаже, й не покаже цього.

а чому ви так переконані, що всім потрібно "продовження"?)) одружених мужчин переважно банально використовують, якраз тому, що розуміють, що то просто прагнення молодості і "чогось такого" з їх сторони, і за це вони готові платити. от і все. якраз на таких женатиках і вчаться "ставити собі ціну".

)))) та в молодої студентки тіло ще гарне само по собі, без особливого догляду) ну а гроші теж є... чи ми з вами про пту*шниць ведемо розмову?! та й вони сьогодні дуже непогано навчились "маскуватись під місто" (без образ!)

ну от саме ваш спосіб якраз і не дуже вдалий... no comments

гаразд, мабуть, ми просто з Вами трохи в різних колах обертаємось.... бо погляди якісь різні.

18. WildWind

WildWind Member

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

20. Heureuse

Heureuse вірю...

Ну хоч вбийте мене, але я не розумію наведеної вами закономірності між тим, що якщо
    то він мусить зраджувати??? То ви тоді хоч повідомте якось дурним, бідним і некласним, що їм зраджувати зась, бо в них ще не той левел:biggrin: