Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Просили дівчатка фото
    Наразі з всього є лише драбина, решта ще не чіпляєм, Роман ще замаленький. А замість канатної драбини, колець і т.д. поки причіпили йому качельку. Це більше по віку йому. З досягнень, поки долазить лише до 2 палички, далі боїться, обережнічає:girl_smile:
    До стіни приблизно 30 см, так щоб, як писали дівчатка "обої не псувались", і Роман нормально там пролазить.
    А от власне і сама качелька:

2. kati

kati Well-Known Member

нагадай де ви купували і з чого ваша стінка.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

4. Fleshka

ги...ручна робота у виконанні Ромчикового татка:girl_yes2::connie_pull-pigtail

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

сьоні на нього дивилась в "Чебурашці",ціна чи то 368 чи 398 десь так.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

8. Fleshka

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Вчора приїхала наша колясочка. Тато пів вечора складав, а дочка пів вечора плакала, бо так їй нетерпілося возитися. Годину возила без задніх коліс, ледь впросили віддати, щоб доробити до кінця.
    Ну що... Гарна, така ніжна, справді дитяча і дівчача. Правда, хто планує купувати на роки, не купуйте, бо вона досить маленька і делікатна. Даю живе фото.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми мали схожі фішер прайс прозорі всередині з різними штучками, мала їх крутила, а в середині все переверталось і були різні звуки. Трохи бавилась, а потім половину погубила.

А ми купили інтерактивного хомяка Zhu-zhu, думали на Миколая, але купили в лікарню, щоб Ярці скучно не було.
    Такий класний, я сама ним бавилася і ще пів-лікарні.
    Він попискує, хрюкає, бігає, обїжджає перешкоди. Потім Ярка попросила для нього люльку - я прийшла в магазин а в мене питають - вам яку - сумочку з ковдрочкою чи люльку для хворого хомячка???:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Купили білого з рожевим і тепер шкодую, треба було брати якогось коричневого, бо наш вже не білий а брудно-сірий.

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Останній раз хвалюся в цій темі, бо після дониного дня народження і бабуниних 55, чує моє серце, не буду мати за що хвалитися.
    Приїхав сьогодні наш будиночок. Пів дня бавилася я, цілий вечір - наш тато. Класна штука. Дзвінок на дверях і телефон дзвонять, вода в унітазі журчить, ставні віконні співають, песики-котики гавкають-мявкають, а, найголовніше, дитина кайфує. Коли привезли, забула, що хоче спати. Сиділа зачарована.
    Вигляд ззаду і спереду.
    [​IMG][​IMG]

12. garbuzyk

garbuzyk New Member

Шукаю подарунок для похресника на 10 років.
    Металевий конструктор, лото, мозаїка, моделі машинок, бадмінтон, м"ячі - вже було. Має старшого братика - тому завжди беру ігри для кількох учасників. Останній раз дарувала Твістер - малі в захваті. Просив ще щось рухливе.
    Питання:
    1) Які ще спортивні некласичні ігри знаєте ( НЕ футболи, теніси, тарілки, кеглі,...) Купила бумеранг, але хто зна, як він літати буде...
    2) Хто купляв дітям щось з наступних ігор -чи бавляться ними діти і в якому віці проявляють найбільший інтерес?
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    3) Чим тепер хлопці в 10 років бавляться??? ;)

13. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ми маємо. Купляла, бо малий любить кульки, але троха запізно ( після року), то вже не такий інтерес був, але троха бавився. Кульки цікаві, але могли б ще щось "додумати" з декількима з них...

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Дівчата, хтось знає, що це за іграшка - кролик Банні, якій може бавитись з дитиною в схованки?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ой, той Банні в багатьох магазинах продається, виробник ф-ма Quaps
    Интерактивная игрушка "ЗА МНОЙ, БАНИ!"

15. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Цікава іграшка, от тільки чи надовго ? Напевно, краще за ці гроші щось інше купити..... Може хтось має, то скажіть, які враження від іграшки....

16. Angel

Angel Well-Known Member

таку іграшку можнга взяти на прокат,подивитись чи дитина буде ним бавитись....

17. Aster

Aster Well-Known Member

Тепер хлопці у віці 7-12 років бавляться бакуганами і пальчиковими скейтами. :) :) :) Справжній скейт - теж підходить. Для двох дітей - справжній дартс (завжди люблять), машини на радіокеруванні, рація. Великий конструктор типу ЛЕГО, щоб складати разом.

18. loreniya

loreniya Well-Known Member

є в нас такий равлик [​IMG]

подарували ще жирафу [​IMG]

вони ззовні різні а функції ті самі!!! шкода, бо іграшки якісні, прийдеться комусь подарувати. Мені подобається ця фірма - недорога і якісна, невже іграшки лише ззовні відрізняються??? начинка скрізь та сама?
    Щось в неті не можу найти магазину де можна купити, є лише гуртові інтернетмагазини... Де їх купити у львові? або через нет може десь замовити?

хтось може має
    таку машинку? з якого вона віку?

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми нарешті отримали "Розвиваючий центр 15 в 1" (Angel теж такий замовляла). Сказати, що синуля задоволений - це не те слово. В перший день він до ночі з ним бавився, навіть в ванну тянув купатись ! Зроблений досить якісно, все працює добре, багато звукових-музичних функцій ( тут є відео-презентація ). Взагалом, за 160 грн.+доставка це досить достойна іграшка. Оптимальний вік - думаю 1-3 рочки.:girl_smile:

20. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

Veronika.А дайте силку будь-ласка)

Статус теми:
Закрита.