Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

а можна фото..там ігри,так?

2. kati

kati Well-Known Member

Нам дарували ерудит. Мені він якщо чесно не дуже...трішки туповатий, завдання не дуже інтересні. А от нещодавно в знайомої побачила дит. ноут, суперовий... не пригадаю зараз фірму, але там і завдання більш зрозумілі, і музикальний супровід класний( багато пісеньок з мультиків) ще і є функція типу караоке+мікрофон...
    Так що я б казала йти вибирати ноут самій, доьре подивитись не тільки зовн. вигляд але і всі можливі функціі.

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Катрусь,а де побачила?
    і на якій мові?

4. Юстина

Юстина Well-Known Member

А ми з понеділка чекаємо отаке:

На двух этажах дома расположены 8 комнат: 2 спальни, игровая, кухня, гостиная, гардеробная, ванная, туалет. 12 звуков дома: звонок телефона, звук бегущей из крана воды, разговор мамы и малыша и другие звуки из реальной жизни помогают ребенку придумывать различные игровые ситуации. Звуки будят воображение ребенка, стимулируя его образное мышление. Домик со звуковыми эффектами, где живут маленькие человечки. Как интересно проиграть знакомые ситуации из жизни всей семьи. Игровой набор также включает стол, два стула, детскую коляску, стул для малыша, игровой центр, кровать и ограду. В наборе три фигурки ’’Маленьких человечков’’: мама, папа и малыш.

Не знаю, як дочка, але я би в дитинстві за таке все б віддала, бо моя "комнатка", де жили мої "человечки", це був старий бабин сервант з саморобними меблями.

5. kati

kati Well-Known Member

в сусідки:) на укр. мові. Завтра як не забуду спитаюсь фірму і напишу

6. Ная

Ная Well-Known Member

Ми Софії дитячий ноутбук "школярик" купили,ось такий
    Як він на ділі скажу після Миколая)))

7. kati

kati Well-Known Member

оо, так це той про який я писала вище!
    Розкажете потім свої враження, але мені він дуже сподобався

8. viltis

viltis Well-Known Member

В нас є "Школярик"! Я задоволена дуже! Приємний голос, багато цікавих ігор, досить непогана графіка, ну, і ХІТ -- караоке....Ярко поки співати не вміє , то просто в ритм "хукає" в мікрофон) а ще, класна гра, де черв2яка голосом треба ловити:)

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

За скільки купували?

10. natka75

natka75 Well-Known Member

а яка його ціна орієнтовно? і для якого він віку?

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

аналогічно.Тільки я б сказала що він просто для значно старших діток..ну і музичка там так собі..

12. Редвумен

Редвумен Active Member

це українською мовою?

13. viltis

viltis Well-Known Member

Власне тому, що "Школярик" одна з небагатьох іграшок українською мовою, він в нас і є:)))

Ціна приблизно 350-400 грн, точно є в Антошці, і в Будинку Іграшок ( в Антошці 395 грн здається, але мінус дисконт...)
    Вік здається пише з трьох років. Реально гра цікава буде навіть дошкільнятам, там і писати вчаться, і читати, і рахувати....Я сама них цілий вечір бавилась. поки всі ті завдання переробила.
    Щодо реального віку, то важко сказати, бо я завжди купую іграшки орієнтуючись не на вік, а на розвиток теперішній і майбутній. До речі. в нас є і аналогічного плану англомовний комп, лише без караоке, то малий ним з 8 місяців бавиться...знає,як включити, поміняти батарейки, які кнопки нажати, щоб було музичне завдання і т.д.

14. Ная

Ная Well-Known Member

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дівчата, непамятаю хто писав, що має магнітний дарц,я от вчора вагалась чи купувати малому.Підкажіть для якого він віку і чи цікавий дитині впринципі..

16. viltis

viltis Well-Known Member

17. Angel

Angel Well-Known Member

я на них дивилась,але не питалась чи вони музичні,ти не знаєш? і яка приблизно ціна?

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

можна адресу ...таки хочу малому купити

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, може хто має такі кульки, як вони? Діти ними бавляться?
    [​IMG][/URL][/IMG]

20. kati

kati Well-Known Member

в нас такий.

класна річ, бо то може бути забавк не тільки для дитини але і для дорослих))
    Перший тиждень малий не відходив, звісно що зараз вже надоїв, але як приходять до нього друзі то бавляться

Статус теми:
Закрита.