Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Дзвенять ось такі http://babytoys.com.ua/cat.phtml?curitem=607&catid=112
    але вони коштують відповідно і толку від них мало. Дмитро такі має, але майже не бавиться.

А я говорила про ось такі http://goods.marketgid.com/goods/715/46779/

Ми маємо набір букв і два набори цифр. Діти будують із них замки (а заодно вчать букви, цифри, кольори). Вже прали їх в пральній машині, висушили на балконі і знову як нові :).

• Подобається Подобається x 5
  2. natka75

natka75 Well-Known Member

ми мали манеж і я садила туди малого, коли треба було щось приготувати і не переживати, що він звідкись може впасти...там він спокійно сидів до 15хв, бо мав купу всяких причіплених іграшок і якраз поки все не потрогав і подьоргав, тоді починало надоїдати,а мені вистачало часу, щоб зробити якусь справу по дому, там він і вчився вставати, тримався ручками за сітку і як баран впирався чолом в сітку, пробував спочатку вставати на коліна, на одну ногу, а потім і на дві, так що ми переконалися, що свій результат все одно манеж приніс малому...

• Подобається Подобається x 1
  3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дзвенячі є на Південному-9 грн.штука. Мому просто дзвенькотіння то тепер тема №1. То я хочу і такі і такі купити.

4. Aster

Aster Well-Known Member

На Науковій в Арсені точно є - вчора бачили вадерівські сміттєвозки там і решту вадерівських машин. А також в Тигресі (що в тому Арсені) теж є.

5. Гелена

Гелена Well-Known Member

в нас теж нові іграшки :confused:
    сьогодні дідо подрував Максику підвісну гойдалку для дітей віком від 3-ох років
    і іграшкове піаніно для дітей віком від 7-ох років
    вік моєї дитини вказано в підписі, тому без коментарів :xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  6. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

:xaxa:
    Не знаю, мабуть, у них окрема людина пакує/відсилає замовлення, а їй теж зарплату треба платити, ну і перевізник не безплатно перевозить... Тому...

Гойдалка - це серйозно...:xaxa:
    От, піаніно можете попробувати час від часу давати Максиму до рук, мо якраз росте талановитий піаніст!...:clapping:

Останнє редагування: 2 Листопад 2008
  7. Гелена

Гелена Well-Known Member

наразі він тільки погриз його трохи, послухав як воно грає і все
    за кілька міс може зрозуміє що піаніно грає тоді коли він хоче і як він хоче, а не просто так :)

8. guculyanka

Дівчата, хочу запитатися за кубики Зайцева. Хтось має? Які враження?
    Я десь читала, що є готові кубики, і є комплекти, які треба склеювати. Що краще?

9. нталька

нталька Well-Known Member

Маю, але ще не склеїла. Україномовних готових нема (чи може я не знайшла?). Не склеїла, бо на то треба кілька днів, плюс ще докупити шурупчики для ваги :). І плюс вони картонні - тобто запросто можна знищити. Хочу їх спочатку хоча б плівкою обклеїти, але наразі не знайшла в магазинах поблизу прозорої самоклеючої плівки. Ось такі успіхи. :sad:

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Що дійсно може забавити Марка на добрі півгодини це Little Leaps від leap Frog. Це просто чудо, а особливо він любить диск Winnie the Pooh, тільки і просить мама - Пу, Пу!!! Це дає нам з чоловіком зранку лишніх півгодини подрімати, а малого навчило казати - бай-бай сі ю сю, рахувати до 10 англійською, показувати де його nose, eyes, ears, chin і ключі в нас тепер кіс (keys), показує тваринок якщо питати англійською, от так :)
    А виглядає це так -
    http://www.leapfrog.com/en/families/little_leaps/little_leaps_learning/lilps.html

• Подобається Подобається x 10
  11. natka75

Подивилася Зоряна на цю забавку, це має бути підключене паралельно з ТВ і ДВД?і яка процедура замовлення і отримання?

12. Zoryanazirka

Ми купили в Антошці, а диски додаткові замовляли. Диск вставляється в DVD сама гра працює як пульт.

13. guculyanka

Дякую, я знайшла готові.:) Правда, там не 5, а 4 плакати, і вони менших розмірів.
    http://www.svena.com.ua/zaicev/37/
    Не знаю, чи можна в них купити, написала листа з питаннями.

14. irushka

irushka Well-Known Member

А хто знає де можна купити мультик "Білосніжка і сім гномів" англійською мовою?

15. kati

kati Well-Known Member

Zoryanazirka, а скільки коштуе Little Leaps від leap Frog. ?

16. Zoryanazirka

Там на сайті воно коло 35 долаоів, ми платили поза 300 + в нас 15% знижка в Антошці.

17. natka75

вчора заходила в Антошку - нема зараз...зайшла ще в Знайку, купила шнуровку-грушу малому, а хто мав такі ігри-шнуровки, скажіть чи це для них цікаво було перетягувати шнурок в дірочки???

18. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Маємо таке червоне яблучко з усміхненим хробачком, якого треба перетягати через дірочки. Малий з першого разу зробив, що треба і...яблучко з того часу лежить на купі з іншими, долею подібними, іграшками:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А хто що скаже за Розумне Цуценя? Для якого віку буде цікавим? Чи озвучення гарною українською (без суржику і щьо)

20. natka75

я вчора натискала в Антошці на лапку того цуценяти і він гарною укр. мовою розказав мені віршик "падав сніг на поріг..."але про всі інші деталі не скажу...бо вдома такого не маємо...

Статус теми:
Закрита.