Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Я лабіринт тої фірми, але інший, з двома прутиками, замовила через інтернет, в Бебіку. Але в них є і такий, як ви хочете. Наш лабіринт у них коштує 33грн. Сьогодні забрала на пошті посилку, то навіть чоловік тішився. Мені дуже сподобався їхній сервіс. Щоправда, наша пошта, як завжди :cesored:

• Подобається Подобається x 2
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

В Антошці був, а може й є.

• Подобається Подобається x 1
  3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А чи в мамусь з більшими дітками бавились в такому віці мякими кубіками? Бо я бачила непогані в Антошці, сподобались, власне, бо невеликого розміру.
    Бо хтось памятаю писав про метро, я найшла хіба такі як моєї доці голова:xaxa:, певно було би їй не дуже зручно:xaxa:
    А ті шо в Антошці - 4 штуки коштують 90 грн., троха дорогувато:no:, може де є якісь польські?

4. фасолька

фасолька Well-Known Member

Та ми ж не клеїмо все підряд... лише там, де точно не зможе облизати.:) Деколи постраждалі іграшки доводиться трохи "трансформувати": краще акуратно відламати або відрізати щось небезпечне, зачистити десь ножем. Навіть нову забавочку раджу гарно оглянути зі всіх сторін, а тоді вже давати малятку. Та й бажано помити з милом (і пластмасову і деревяну) - можу лише здогадуватись скільки рук її вже мацало і де вона могла лежати.

5. Nata

Nata Well-Known Member

Лабіринт є в Знайці, вчора саме схожий купила, діти за нього дома б"ються :).
    Спортивний куточок колись бачила в Метро, шукайте по спортмагазинах.
    Кубики м"які я вже десь писала, що ми використовуємо ледь не від народження. Але купувала їх ще три роки тому, Івано-Франківські за 25 гривень. Маємо набір з буквами і два набори з цифрами (більші кубики і менші).

• Подобається Подобається x 4
  6. Aster

Aster Well-Known Member

Ну не ції фірми, але дуже подібний я бачила у Рукавичці на Луганській. Гривень 20 з чимось - точно не памятаю.

7. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Вчора розглядала іграшки на сайті бебік - там були такі кубики, і, здається, не дуже дорогі.:y:

8. irushka

irushka Well-Known Member

Кого цікавлять будиночки лялькові, то їх багато є в Бембі. Ціни від 200 грн. Ми вчора купили для малої на день народження такий величенький за 300 грн., запакували в папір з великим бантом, таке коробище вийшло! Тепер головне, щоб до 16 листопада вона його не знайшла. Уявляю які то будуть круглі очі...:)

• Подобається Подобається x 11
  9. нталька

нталька Well-Known Member

Була вчора в будинку іграшки на південному, і шось то мене трохи засмутило. Раніше у них був більший вибірпростих розвиваючих іграшок, а тепер ніби всього купа, а що треба - нема. Сподівалась купити "склади візерунок" по Нікітіним - нема, хотіла ляльку-перчатку - нема, та й ще багато чого... Набори для творчості - неймовірні ціни.
    І справді, ціни вразили, бо все стало дорожче. Раніше цей магазин вирізнявся дешевшими цінами, а тепер - і в Пелікані дешевше.
    Правда, що сподобалось, то це величезна кількість кухонь і техніки для кухні. Стільки варіантів і таке захоплююче!
    А в когось хлопці бавляться кухонними іграшками? - плитами, холодильниками, шафками, мікрохвильвками і ті?
    Питаю, за іграшкове, бо справжнім, то ясне діло, всі бавляться. :)

10. Олюська

Олюська Well-Known Member

А для моєї дитини досі найулюбленішою іграшкою залишається миска з нержавійки і кошик з прищепками:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  11. Olenka

Olenka Well-Known Member

У нас теж прищепки на першому місці, у нас таке відеречко для прищепок, то малий бере собі його на руку, як кошик, і ходить розкидає прищепки по всіх хаті і де тільки можна: і в туалет, і в пралку, і в посудомийку, і в умивальник :8: шкода, що не завжди складає назад, тому ми часто на них наступаємо, особливо наш татко і тоді стільки крику :cesored:

12. левиця

левиця Well-Known Member

Скажіть дівчатка, чи хтось замовляв іграшки по і-нет магазину Бебік? Як це відбувається, на скільки дорожче з поштою?

13. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А я вчора телефон в пральці випрала - то моя Устя постаралася:8: Але працює ніби... поки що:ninja:

14. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Ми замовляли, дуже зручно. Доставку вибрали ін-таймом, їхній склад навпроти 2 автостанції. Заплатили за доставку 21 грн, але посилка була велика, на 500 грн, думаю, поштою було б набагато дорожче.

А ви попробуйте, виберіть кілька іграшок, і, при оформленні замовлення, вам система вирахує скільки за доставку виходить, там залежить від ваги. Чим тяжча посилка, тим дорожче, але в кожного перевізника свої розцінки. Також, дивіться де вам буде ближче/зручніше до складу перевізника. Після оплати, замовлення через кілька днів буде у Львові.

15. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Для нас у 5 місяців найкраща іграшка та, що вміщається до рота. От сьогодні виявили, що до рота дуже гарно вміщається дерев"яна ложка із справжнім петриківським розписом. Тато дав, щоб дитина помовчала. А мама як побачила ледь не вбила тата...

16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я замовляла з Бебіка. Меін дуже сподобався їхній сервіс. Замовлення моментально взяли на опрацювання, подзвонили ввечері, що вже відправили. Прийшла посилка за 4 чи 5 днів, через УкрПошту, заплатила шось 4грн за доставку. Але та сума залежить від суми посилки.

17. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я у них найчастіше замовляю, маю знижку 5%. Сервіс супер. Мені зручніше, коли вони Нічним експресом відправляють. Але ви можете з ними поговорити, вони самі скажуть яким способом дешевше, бо все залежить від ціни і габаритів.

18. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Ксані, а в чому проявляється ваш фанатизм щодо бетономішалок?
    і якщо вам ще актуально...Точно таку (лише в іншій кольоровій гамі) купили нашому Любчикові минулої пятниці в Арсені на в. Кн. Ольги. За 88гр. (продаються вони і в Будапешті, але за трохи дорожчою ціною) Щоправда, на полиці вона була така єдина, але може мають на складі...Паркувалося там багато інших робочих машин таких самих розмірів і менші.
    Малий тішиться нею страшенно! Машина має гумову трубочку для вприскування води і лопатку для засипання піску в контейнер, який обертається...все для виготовлення справжнього бетону!!!:):xaxa: Із серії робочих авто Вадер вже від раніш маємо ще й вантажівку- чудово поєднюють одна одну.
    Ще обожнюємо сенсорну чудо-Веселу Абетку (теж придбали в Арсені)- вже впізнаємо усі українські літери і майже усі слова до них можемо повторити! А у нашому неукраїномовному середовищі це дуже корисна забавка! Шкода, що пісенька там тільки одна, загальна, а не до кожної літери окремо, чи хочаб, скажімо, озвучений маленький віршик до літер...

• Подобається Подобається x 5
  19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Вони нам найбільше подобаються серед усіх машин. Ходимо на них дивитися на будівництво :)
    Ого, про готування справжнього бетону я не знала...уявляю, у що ж наша хата перетвориться :D

• Подобається Подобається x 4
  20. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

А ми вже скоро захочемо ходити і я не знаю який допомічник ( не знаю як це правильно називається) вибрати.
    Іх так багато, який кращій не уявляю.:8:
    Зізнавайтеся, хто який купляв і що з цйого приводу порадите.))))))))
    Я знайшла ось такі:)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Може хтось ще щось цікаве з того плану бачив?:confused:

Статус теми:
Закрита.