Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Дівчатка! З якого віку ваші малі почали бавитись сортером? В нас стоїть без діла, малий тільки фігурками бавиться, ще не розуміє сенсу гри. :confused:

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Ніби тут не хвалився..?

Прикольна штука, виявилося. :)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Прогугліть pliable Bricks і не задавайте провокаційних питань. :)
    тут тема про іграшки, а не "де і почім"

До нас приїхало з Києва (подарунок), але й у Львові мусить бути.
    Данило через 5 хв. після розпакування приніс першу власну конструкцію, а вже потім почав пропоновані в інструкті ліпити.

Останнє редагування: 16 Березень 2010
  4. дашулька

дашулька Well-Known Member

Моя мася почала бавитись десь з 8 місяців,а дійсно розуміти що до чого десь у 11,тобто вона вже бавилась й кидала фігурки у відповідні отвори.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Купляла через нет, бо так дешевше, порівняно ніж дівчата (тут писали)в магазинах чи в Метро купляли.

Але ще пізніше зрозуміє де котра фігура,бо в 11 м. ще напевно не знає.

Останнє редагування модератором: 17 Березень 2010
  6. дашулька

дашулька Well-Known Member

Ну,як не знає...бере трикутник й кидає там де отвір трикутника,зірочки-зірочки й так далі,в тому плані вона все розуміє.

7. Tina

Tina New Member

У нас перші сортери з"явились після 6-ти міс. То був такий поїзд з формочками і Чарівний горщик. У 8 міс. впевнено втсавляв круг у всіх іграшках- сортерах, яких до того часу значно побільшало, а у 10-11 міс. вставляв і показував такі фігури: овал, круг, квадрат, трапеція, зірочка. Думаю, що це і від дитини залежить, і від того, як часто з малюком бавитись. Нам найбільше у цьому плані підійшла така забавка - хатинка, в якій є і 6 геометричних фігур, 6 звірят, ключів, дверей і кольорів. Але Чарівний горщик теж варто, бо там для маленьких діток форма фігурки зручна за розміром - її легко тримати долонькою.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я похвалюсь.... по всьому Львову шукали малій деревьяний ксилофон на 12 нот чи більше - ніде не було а те що продавалось... навіть в антошці - це було жалкоє подобіє, в "знайці" були..але давно вже немає.... і от наш татко нам з Києва везе..... завтра вже будем музику грати :)

9. Milka

Milka Moderator

ну фішер-прайс не подобіє...а решту так:girl_smile:

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У фішера ксилофончик отакий:
    да, він гарний, але він інший.. там пластиночки - желєзякі, і звук металом віддає, там клавіши по яким пальцем я по піаніно стучиш і клавіши грають..
    а я шукала деревьяний
    просто щоб деревьяні планочки, такий і звук кращій дає і саме як музикальний інструмент виглядає ( а в нашому буде не 12 а 15 тонов)

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Бачила нині іграшку. Машинка на батерейках. Їздить, мигає, має таку трубу до верху як в трактора і з неї йде дим. Люди яке г... продають. я б дитині то в житті не купила. Той дим має запаз паленої гуми, повно смороду... деталі відвалюються, батерейки випадають. Жах!

12. Milka

Milka Moderator

Дуже гарно виглядають оті піанінки... [​IMG] але при виборі треба гарно приглядатися...в основному там дуже нестійки опори для піаніна і дитині легко перевернути, ну і на фірму дивитися, самі ж піанінки гарні і служать, але каркаси підводять. Як на мене краще купити такі ж але без каркасів. Непогана фірма BONTEMPI.

Останнє редагування: 18 Березень 2010
  13. sirudenka

sirudenka Member

В нас було таке піаніно, але фірму вже не памятаю, бо зараз за 2 роки вижила лише табуреточка, а опори малі швидко зламали, бо бавилися ними як конструктором

14. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Продолжаю тему хороших игрушек.
    Дина очень любит играть с животными, еще Дина любит строить дома, башни, поезда, пирамиды и дворцы (деревянный конструктор).
    И вот, разбросав все свое добрище по комнате, Дина решила что нужно совместить приятное с полезным. Каждому зверю построить свой домик.
    И тогда мы с Динкой взялись за дело. Долго спорили кому отдельное жилье с удобствами, а кого селить семьями, кому двушку и кого в соседей.
    В итоге получился зоопарк, или общага. Поделимся с вами результатами наших трудов:

Останнє редагування модератором: 25 Березень 2010
  15. Nata

Nata Well-Known Member

Петрові на рочок подарували таку залізницю, це капець повний. Сморід дикий. Ще й рейки пластмасові, малий за три дні все розламав :) (з чого я безмежно тішалися, бо спокійно викинула в смітник ту заразу)

16. фасолька

фасолька Well-Known Member

Коники на паличці (звукові) справді були в Метро ще ще в січні, десь по 90 грн. Музичні іграшки BONTEMPI нарешті з"явились в Антошці і Тигресі. Тепер можу помацяти, вибрати і замовити в інернеті дешевше :)
    В також знайомих був паровоз "з димом", ми його розкрутили і вийняли ватку, просочену якоюсь темною смердючою рідиною, з котрої дим і "народжувався". Залишились всі задоволені.

17. Kira Nessis

У Динки новый Друг.
    Я каждый вечер прячу его в кладовку, а утро начинается с того, что Дина встает, идет в кладовку и вытаскивает его за ухо в комнату:
    - Пйивет осёл! Я пйишла!
    Дина действительно нуждалась в такой игрушке, нужно было куда-то деть энергию, бешенство и активность. Раньше она бегала по дивану и вопила. У меня замирало сердце.
    Конечно, был вариант купить вместо дивана матрас и бегать по нему. Но не люблю я спать на полу, да и на диване не люблю, я мечтаю о кровати.
    Так этот Зеброид - просто подарок. Мы все от него без ума!
    Я даже больше скажу, я сама на нем прыгаю по всей квартире и даже муж пристраивался:). Просто этот зверь очень поднимает настроение!

p.s. Где во Львове купила и за сколько - в личку.

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

О, то ми скоро створимо клуб :)
    Це також наш улюблений звір.
    А я хочу замовити Квапс зайця з морквою і все вагаюсь, хто має дома то чудо? Зупиняє те що він російськомовний і переживаю чи він буде вправно скакати по коврі чи тільки попідлозі.
    Ось такий [​IMG]

19. Kira Nessis

А на этого зайца сверху можно сесть и прыгать?
    Думаю, что для ребенка в этом весь кайф:)

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ні, цей зайчик бігає за дитиною, ховається, кличе дитину по імені. Мені власне цікаво чи хтось реально має таку іграшку?

Статус теми:
Закрита.