Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

з цим згідна, але та чайна що в нас бажає кращого, нажаль....

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я собі згадую, як 4 роки тому розважала продавців іграшок, вимаганням сертифікату якості/відповідності. Бачила їх тільки в Антошці. Особливо небезпечні іграшки невідомих виробників з невідомого матеріалу в період, коли дитина все тягне до рота.
    Щодо українських іграшок - наші ДСТУ для виробників іграшок високі, шкода що ці виробники їх не дотримуються...

3. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

http://www.igroprom.com.ua/ Нашла сайтик, игрушек много и цены хорошие, только нужен человек имеющий разрешение на торговлю игрушками, чтобы заказать. Может есть такие? Я думаю, наш форум не только на 1000грн заказал бы:girl_smile:

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

http://www.igroprom.com.ua/product_info.php?cPath=36_64&products_id=890 особенно понравился такой наборчик, может знаете где купить?

4. Злата

Злата Well-Known Member

дякую за практичні відгуки - перестала жалкувати, що не придбала цю іграшку (жука)

В нас теж є хохотунчик від фішер прайс, корова, коли придбала пожаліла: дуже важкий, як для маленької дитини, важко натискати на того носа, на корову крім плям мало що схоже, в дитини інтересу рівно на хвилину :sad:. Зараз донька деколи підходить, має силу натискати на того носа, але особливого інтересу немає.

5. Aster

Aster Well-Known Member

Так на цьому сайті у форумлян давно вже йде закупка у guculyanka. :) :) :) По-моєму, вже навіть іграшки на днях мають прийти.

А цей набір дуже-дуже класний, вже три мої подруги такий купили саме на Ігропромі.

6. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

О! Это я пропустила значит, спасибки!

7. viltis

viltis Well-Known Member

а ми сьогодні "розбагатіли" на аква додле : таке, що з пазлів ....то таке заразна штука ..ми з чоловіком самі години 2 малювали:)))

8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а малий бавиться ? (бо я теж коло нього кругами ходжу - приміряюся)

9. viltis

viltis Well-Known Member

Ще й як:haha: вже і ручки мочили, і ножки ...і малювали...( ну, але то більше цятки, а не малюнки). Я теж давно придивлялась до того всього....а сьогодні зайшла і побачила такий, що в пазлів і купили....Тим більше, що на ДН Ярко "завітав" пару гривень:)

Ще в планах пальчикові фарби ...а на весну маємо суперову грубу крейду ...( то я просто помішана на малюванні:)

10. Curly Xena

аналогічно :) - сама хочу помазюкатись :) - а де ви купляли ( бо я бачила без пазлів)

11. viltis

viltis Well-Known Member

Купляли в Опері , в Будинку Іграшок.....( то я так в Чіко ходила..)
    А пальчикові фарби я теж хочу.....тільки думаю, на всіх пише від 2 років....хоча , в нас половина іграшок, де пише від 3 років:)))

12. Curly Xena

Дяки за координати :) завтра зльотаю

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

малий зараз пальчики вмочує в пюре-кашки і хоче щось "мастити" - так що я буду пробувати

13. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

пальчикові фарби можете самі зварити з крохмалю, а забарвити сочком бурячка чи зеленкою, буде точно безпечно. Я колись варила, мала, права поганий крохмаль, то трошки грудочок було, але блендер те діло поправив. Є в продажі німецькі пальчикові на крохмальній основі, не токсичні, але також від 3-ох років.

14. viltis

viltis Well-Known Member

От я так і рвалась Крайолу купити, але тепер задумалась ще більше. Напевно просто дійсно вберу його в щось сильно домашнє, посаджу в ванну і зварю сама ті фарби. А там, подивлюсь по реакції, бо 100 грн викинути на ті фарби трохи жаба дусить ( тим більше знаючи мого Яся...то ти фарб на раз, а якщо ще й пес під руку попадаться:)

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А ми маємо Крайолівські пальч.фарби від 1 рочку. Нам на 2р подарували,малий дуже любить ними малювати, і перуться речі від фарби дуже легко, бо з бурячковим сочком чи з зеленкою не знаю як плямки будете відпирати.

16. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я мала для старшого спецодяг "маленьких художник", це була звичайна домашня блюзочка на довгий рукав та штанці, і хоча вони були невідперабельні, коли ми малювали, то ми одягали саме їх. + мама також має одягатися в щось, що не шкода, бо творчий процес у таких малявок дуже насичений, треба також і на килим щось пристелити. Ми мали величезну клейонку, на яку ставили наш маленький столик, я скотчем прикріплювала до нього ватман паперу, і тримала фарби, а маленький художник творив. Треба сказати що у віці від 1,5 і до двох, цей процес відбувався найактивніше і з особливим інтересом, а далі просто змінювалися сюжети, ставали більш "дорослими" і легкими для розуміння.

17. Aster

Aster Well-Known Member

Спростовую свої ж слова. :) :) Молодший теж кожен день з задоволенням тепер бавиться! І сам може до кінця забити паличку! Іграшка - супер!

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

В нашого Данилка є більше чим достатньо забавок, і розвиваючих, і повчальних і просто для розваг, найбільше він полюбляє ганяти на машинці і бавитися своїм гаражом. Ось ще тепер зацікавився недавно придбаним таким музичним автобусом, фірма Знайка, суть гри полягає у тому, що при грі дитинка має змогу вивчити букви, віршики-загадки (єдиний мінус - це дуже голосно грає музика і немає можливості збавити звук, то я знизу звідки лунає музика наклеїли трішки скотчу, тепер не так "діє" на вуха). Іграшка рекомендована для дітей від 3-х років.
    [​IMG] [​IMG]

ось так виглядають картинки з малюнками на котрих написані слова і відзначено букву на яку слово починається, коли лунає запитання малюк має віднайти картинку з правильною буквою і запхати в автобус

19. skystar

skystar Well-Known Member

Люди, порадьте. Мій малий фанатіє від всього на чому є кнопочки, які світяться, а як звуки видають ще, то взагалі супер. Домашній і мобільний телефони, а ще кнопка Вкл. на комп"ютері то улюблені забавки. Може є щось таке, тільки з ряду іграшок, чи того ніщо не замінить?:confused:

20. Aster

Aster Well-Known Member

Ми даємо бавитися старими пультами від телевізора, ДВД і т.п. А, взагалі, дійсно - ніц не замінить. :haha:

Статус теми:
Закрита.