Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

та от власне, що всюди лише шнурівки...ну, максимум є ще ліпучка ....а самій....я б задоволенням,але не надто маю часу, та й руки до рукоділля в мене трохи не з того місця:)

2. DoroshLida

DoroshLida New Member

Моя доця бавиться усім чим може!Вже купили і кухню,і банячки і різну прерізну посудку.А тепер купили калясочку!Ще не набридла!

3. Velana

Velana Member

перечитавши усі дописи, зробила для себе висновки - що купувати, а що ні.. дякую за поради!!! :girl_in_love: сумніви були на рахунок горщика Фішер Прайс - тепер вони зникли, як і в принципі на рахунок решти - конструкторів, машинок, самокатів, пазлів та бетономішалок :girl_smile:
    тільки от не зрозуміла (або погано читала :girl_in_dreams:) що краще купувати щоб складати на іграшки - торбу з тканини чи пластмасову коробку???
    і ще запитання, що порадите дитині яка починає повзати? є машинка яка їде, але швидко набридає бо не співає; поїзд, який мама "суне" за шнурочок, але відволікають увагу мамині (мої) тапки (зараз найактуальніша "іграшка", тому доводиться їх знімати і ховати :girl_smile:), то також швидко набридає, бо поїзд сам не їде.. привернула мою увагу жабка Чіковська (http://www.chicco.com.ua/chicco-63076-39.html), зараз в роздумах..... що ви купували своїм діткам???

4. Злата

Злата Well-Known Member

є ще така від фішер прайс, для стимулювання повзання

Игрушка механическая "Убегающий жук"
    Возраст: от 6 месяцев. Ну-ка, догони меня! Этот веселый, бодрый жучок двигается. Следует нажать на его спинку, и он будет убегать, поощряя малыша ползти за ним. А если затронуть усики, они замелькают. Для игрушки необходимы батарейки 2 х LR44-1,5V (в комплект не входят). Размер жучка: 16 х 12 х 13h см.

дуже пожаліла, що не дізналася про неї, коли ми вчилися повзати, обов'язково придбала б.

5. Leila

Leila Well-Known Member

6. Aster

Aster Well-Known Member

Тільки зауважте, що маленькі діти не зможуть самі натискати на спинку жука так, щоб він тікав. Це мама мусить біля нього сидіти. Та й навчитися повзати з ним навряд чи можна...

7. Лія

Лія Well-Known Member

Моя мала успішно повзає за котом,і жука нетре:girl_smile:

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Але не у всіх він, маю на увазі кота є:girl_crazy:, я думаю безтурботніше мати такого жучка:girl_crazy:

---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ----------

На мою думку якщо вибирати з тканини, то краще не торбу, бо іграшок в наших діточок купа, а хатку з тканини. Ось ми так всі іграшки туди кидаємо і нікому не заважає, правда треба місце мати на таку хатку. Пласмасовий ящик в нас теж є, непогана штука,щоб поскладати іграшки,якими дитина в даний момент бавиться,а ще моє чудо любить в нього залазити і в ньому сидіти.:)

9. Milka

Milka Moderator

Підтримую..то на картинці гарно виглядає, насправді дитина ним просто бавиться, але аж ніяк ця іграшка не стимулює до повзання.

10. Злата

Злата Well-Known Member

та й моя дитина навчилася повзати без жука,

та вважаю, що не варто категорично вказувати на те, що ця іграшка не стимулює до повзання, будь-яка іграшка чи предмет, який є яскравим, цікавої форми, текстури і лежить десь на відстані спонукає дитину до руху

коли розглядала того жука в магазині, то спинка натискалася без зусиль, при чому вона(спинка) вся була рухлива

чомусь я очікувала таких відповідей, про безкорисність жука, та все ж хотіла почути думку тих, чия дитина користувався ним чи мали знайомі

11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас є такий жук.Мала взагалі ним не цікавилась.До того ж по килиму він їде погано,а гола підлога в нас тільки в коридорі...

12. Наталя

Наталя Well-Known Member

В нас така жабка була з 5 міс. Десь до півтора року саме ця іграшка була мабуть найбільш вдалою покупкою серед інших наших іграшок.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Наша Іра навчилась натискати на спинку вже в рік і 5 місяців, до того їй це зробити не вдавалось і дратувало, а коли змогла-зміст був їй не цікавий. Хоча мені також жучок подобається.
    Те саме хохотунчик від Фішера, в нас була свинка, є ще корова і собака, то мала взагалі її боялась.

14. Velana

Velana Member

про жука була негативної думки ще зразу, ще й з самого початку як почитати дописи :girl_smile:
    а на рахунок жабки треба подумати, або й справді просто іграшки яскраві купити, та й на відстані ставити, щоб малий до них повз і не морочити собі голову :girl_in_dreams:

15. Анута

Анута Well-Known Member

щойно дивилась на СТБ фільм з серії "Правила життя" - дитяча іграшка.
    Всі гумові іграшки (качечки і т.п. - мєйд ін чіна) безжально пішли у смітник...
    до чого ж іграшки є небезпечними! гвалт!

16. Velana

Velana Member

Ануто, і в мене те ж саме :girl_cray: Правда тішить одне, що "такого добра" в хаті у мене небагато, чоловік відразу "відсортовує" подароване. Але ж зараз майже на усіх, навіть на "дорогих" іграшках, той "мєйд ін чіна". Хочеться вірити що українські виробники іграшок відповідально ставляться до їх виготовлення :girl_smile:, але й тих виробників на пальцях порахувати можна :girl_sad:

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Ой-ой, в чому я дуже сумніваюся, наші виробники сировину,тобто пласмасу де дешеву беруть,як думаєте?:) Візьміть в руки іграшку наприклад всім відомого бренду Чіко чи Фішера і в другу - українську, якість пласмаси неозброєним оком видно.:sad:

18. Aster

Aster Well-Known Member

І що там таке розказали?

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну чайна чайні рознь, писалось неодноразово.

20. Velana

Velana Member

та всіх жахів з тими іграшками і не розкажеш, якщо матимете змогу подивіться повтор цієї програми у цю неділю по СТБ о 15:45.
    та я й не сперечаюсь.. а "помєчтать"???? :girl_smile:

Статус теми:
Закрита.